Trane Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 De asta stau eu intr`un guild de belgieni si nemti ... fug de guildele romanesti ca de dracu pai si eu sunt Union master la union de straini am doar o romanca in guild . nu stiu de unde a aflat ala ca sunt roman plm de idiot
FPS-Doug Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Da stiu Blood sunt infantil si imatur :(Ti se pare prost , uitate de cand am user asta si uitate de cand are alaChiar vrei sa stii ce e FPS-Doug , go youtube
qasi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Da stiu Blood sunt infantil si imatur :(Ti se pare prost , uitate de cand am user asta si uitate de cand are alaChiar vrei sa stii ce e FPS-Doug , go youtubeun chel enervant?am si o intrebare: dupa ce ajungi la lvl 90 99,99% exp mai primesti SP?
elusion Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 un chel enervant?:rofl1:trane .. ai fani :-j te cauta prin arena .. te cauta prin hotan ... te cauta prin roc :-j "traneee da-mi autograf" :cool2: trebuie sa te simti superstar :wub:
The Wizard Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 stai linistit ca n-o sa ajungi in viata asta la 90 -99.99%
The Dash Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 uite de ce nu se face nimic cu romani, de ce guildele romanesti nu reusesc niciodata. din cauza la copii retardati care nici macar nu au par la pasarica si se dau mari prin "ghetou" (asta fiind forumul) ca ei sunt maturi si le au cu jocurile. daca ei se lauda cu jocurile e de rau. ducetiva ma in pestera voastra si lasatine ca nu cred ca va convenea daca toti de pe forumul silrkaod veneam acolo. faza urata este ca unu ala care a inceput cu cearta asta ii cheama si pe ceilalti ca stia ca nu are sanse. well gg romani. on: sal cippy sup?? ca fapt divers mi s-a banat acontul ala :( incerc sa intru in joc pe gaia, luam dc inainte. acuma nu mai iau dc si imi da ?????????
qasi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 stai linistit ca n-o sa ajungi in viata asta la 90 -99.99%stiu asta, :D chiar ma gandeam in timp ce scriam dar vreu doar sa aflu si io asa.
LiehJen Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 De asta stau eu intr`un guild de belgieni si nemti ... fug de guildele romanesti ca de dracu cateodaca sa stii ca aproape dau dreptate la astfel de afirmatii, dar din fericire pt mine si pt ceilalti romani de pe serverul Neptune s-a reusit crearea unui guild puternic cu majoritatea romani, majoritatea inseaman 80% , cativa straini s-au aciuat pe la noi, guilda se numeste SoulBrothers si este foarte apreciata de unionul din care face parte, acest mesaj nu a fost etitat cu scopul de a recruta oameni nici de a contrazice parerea celorlati ci de a arata ca sunt si exceptii fericite, si pt asta tin sa multumesc lui snakebayte si tuturor membrilor pt tot ceea ce fac pt aceasta guilda, ...nici Floryn nu este de uitat el fiind un membru marcant al guildei si speram sa isi rezolve problemele in cel mai scurt timp, guilda are nevoie de el pot adauga aici ca sunt multi romani pe Neptune si cativa dintre ei corespunt perfect profilului descris de voi in mesajele voastre dar ideea este de a continua sa ajutam iar "merele bune" din cos sa le dea exemplu celor stricate, vorbim toti de turci si de felul lor de a fi....sunt inaintea noastra cu mult si de aceea poate ca majoritatea incearca sa nu vada acest aspect, recunosc nci eu nu ii inghit ba mai mult ii consider o "boala" dar poate ar trebui sa luam un singur lucru de la ei UNITATEA 10X2OL
real_shadow Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dap ... aici ai dreptate ...turcii sunt uniti. Pe athens sunt o groaza de romani de toata jena. Guild masterul meu a zis sa`mi faca o surpriza si intr`o zi m`am trezit cu 5 romani noi nouti in guilda. Primul lucru pe care l`au zis in guilda a fost ... pls plvl si evident ... i need some gold ... in secunda urmatoare i`am zburat pe toti din guilda, si i`am zis masterului sa nu mai bage romani decat pe cei care eventual am sa`i aduc eu. Acum in guilda suntem 3 romani ... (eu, un prieten si alt tip pe care l`a adus cineva pt ca e lvl 90 dar cat de curand am sa`l zbor si pe ala pt ca e roman in sensul naspa al cuvantului)Ce ma oftica e ca eu niciodata nu am cerut gold sau plvl. Daca eu pot de ce nu ar putea si ceilalti!?!??!
atentat Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dap ... aici ai dreptate ...turcii sunt uniti. Pe athens sunt o groaza de romani de toata jena. Guild masterul meu a zis sa`mi faca o surpriza si intr`o zi m`am trezit cu 5 romani noi nouti in guilda. Primul lucru pe care l`au zis in guilda a fost ... pls plvl si evident ... i need some gold ... in secunda urmatoare i`am zburat pe toti din guilda, si i`am zis masterului sa nu mai bage romani decat pe cei care eventual am sa`i aduc eu. Acum in guilda suntem 3 romani ... (eu, un prieten si alt tip pe care l`a adus cineva pt ca e lvl 90 dar cat de curand am sa`l zbor si pe ala pt ca e roman in sensul naspa al cuvantului)Ce ma oftica e ca eu niciodata nu am cerut gold sau plvl. Daca eu pot de ce nu ar putea si ceilalti!?!??!+1.....eu am pus aici niku meu de pe gaia si m-am trezit cu pm-uri de genu: sal man...poti sa ma ajuti cu ceva?...am lvl 1 si sa ma ajuti sa fac lvl 2 sau sal man...am vzt o arma misto de 1+3 si-mi mai trebe 1 gold...ma imprumuti te rog ca ti dau cand fac vl 90.Am exagerat,dar ala e adevarul....apropo lvl 49 :P
Darth_Andrei Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Cum au spus si altii , nu se prea merita sa faci guilda cu romania :-|.Cel mai bine cu straini.Eu am plecat din Romania din 2motive; 1.Vroiam alta atmosfera(union nu exista) 2.Erau vreo 10 kre stiau doar "ma cresti oleaca te rog frumos!!! hai k esti lvl 80 ce iti mai pasa".Totusi pe pacific nu toti romanii is asa rai dar plm...Is vreo cativa romania f de treaba de pe pacific kre imi sunt prieteni si in rl, de ex Lee , lllALEXlll, and so on din guilda.BTW lvl 87 :)EDIT:http://www.rev6.com/player.asp?id=153109 eu pe asta nul bat :-| prea tare din pacate
qasi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 o intrebare: (iar) la ce e bun PvP ? (ce o sa mai vad la asa intrebare).
Aldguth Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To show others that your imba and they suck ^_^
Darth_Andrei Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pvp=Player vs Player. Free batlle system, in cazul SRO-ului playerii isi pun un cape (de culori diferite blue red orange white black) si se omoara unii pe altii fara sa piarda experienta.Cand bati un alt player in pvp e sansa sa iei de la el berserker gauge ( bila de serk ) sper k team ajutat
The Dash Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 lol puneo cu mai multpe alte servere sunt si cu 900milcongrat pt item
BillyTalent Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 jeah ;)http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img360/sro2008091017182304ex3.jpg/1/http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img148/sro2008091017190394nd4.jpg/1/
qasi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pvp=Player vs Player. Free batlle system, in cazul SRO-ului playerii isi pun un cape (de culori diferite blue red orange white black) si se omoara unii pe altii fara sa piarda experienta.Cand bati un alt player in pvp e sansa sa iei de la el berserker gauge ( bila de serk ) sper k team ajutatms de ajutor eu am facut pvp si am luat si bila (cred ca te referi la bilele alea roz cand ai 5 poti sa te ''transformi'' in dracia aia ce o fi ea).sp33dyz ai un char pe uranus?
ScarFaceRo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 imi zice si mie cnv und e mai bine pentru un wizz/bard sa faca lvl?china sau euro?:D
BillyTalent Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 imi zice si mie cnv und e mai bine pentru un wizz/bard sa faca lvl?china sau euro?:Dsame shit...daca omor in china iei dropuri chinezesti(de care nu ai nevoie)..daca omori in europa iei dropuri europene(de care ai nev.)...parerea mea sa stai in europa...dar tu faci ce vrei....
Shade Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 salam21 - 7 zile pentru injuraturirenegade - 20 de zile pentru aiureala+ 1-2 warns pe ici pe coloPS: mehico rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D
Trane Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 salam21 - 7 zile pentru injuraturirenegade - 20 de zile pentru aiureala+ 1-2 warns pe ici pe coloPS: mehico rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :Dmultumim :) pff saracu salam :(
qasi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 multumim :) pff saracu salam :(:boohoo: da, asa e :crybaby: :bye2: :( . a fost un player devotat :( :crybaby: . dar mai bine salam decat sunca :)
The Dash Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 oho mersi mult shade stiam ca o sa raspunzi odata si odata :P :X finaly sa terminat mascarada. numa sa vezi de nu vrea de acuma renegade sa se razbune pe mine . eu i-am zis ca raportez dar el batman batman.
Darth_Andrei Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 gzzz bily , las k o prinzi pe isy pana murim nutzi fa griji ;) , dea domnu sal prin si eu pe yarkan :P. Party lvl ftw :P