elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 si care parte din "domini prostia" nu ai inteles? :-j ce trebe neaparat sa aibe legatura cu ce ai zis tu ? :-j DOMNULE.. respect pentru dumneavoasta ... vedeti sa nu picati in CAP .. ca o sa fiti o pierdere pentru societate .. si da eu chiar cred ca ai dus suferinta la un nou nivel .. :-j pe o scara de suferinta de la 1 la 10 creka iti dau nota 2 ...cand o sa umbli pe strada dezbracat si urland in gura mare "omg mainee vine ceausescuu si ne bantuiieee" sau o sa mananci biscuiti cu bitum .. o sa-ti dau 10 din 10 :-j pana atunci DOMNULE ... multa SANATATE
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Omule , uite ce regula e la mine. Cand ai tupeu sa vorbesti cu mine vorbesti Română , nu romanjte . Oky ?Le : asta de sus , scuze ca ti-o zic dar nu stii ce inseamna pronumele VOI ? Adica te-ai facut singur prost.
SRO_BOY Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ma cei care sustineti sau jucati WOW plecati in plm de aici, nu aveti topicu vostru? :-? ce mama draq tot comentati ata de sro va cerut cineva parera (NUUU!!!!) asa ca shhhhh!!! stim noi de ce jucam chinerarie asa cum e,caractere identice ce vreti voi noi jucam intorcetiva la WOW vostru si gata (deja mati inervat ati scris 7 pagini despre ce grozav e WOW fata de sro sau lainage)Respect pt cei ce joaca sro si gata :tiphat:
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 am lvl 33 si deja au aparut seturi noi de 4d...pe ce sa trecarmor/protector/garment ?ps.rene de ce te agiti asa frate , vrei sa pari ca detii controlu , te inteleg , iti inteleg frustrarea , ca-ti place wow , urasti silkroad , bv frate !crezi ca un om e prost sau destept doar daca joaca un anumit joc ?am si eu o intrebare , playerii sro cred ca-mi dau dreptate daca sro e de cacao si wow e lumina fiecarui jucator , de ce wow server files au fost furate si sunt njdemii de servere de wow pe cand in sro , lumea se chinuie sa fure niste gold si tot degeaba? totu e safe , joymax detin controlu materie de server files
Dr4q_Sti3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 am lvl 33 si deja au aparut seturi noi de 4d...pe ce sa trecarmor/protector/garment ?pai ce esti nuker (paca) depinde preferabil ar fi armura si la lvl mai mare ceti pe ceti convine( de la 72+)
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 chiar nu meriti atentie ... dute undeva unde primesti :-j esti bolnav .. bine-o zis doug znsandu ce build ai? :)
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ups nuker pure int light 30 cold 30 acus fire 30 newbie me
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Doug a zis-o in sensul de bine . E un prieten cu mine .Btw , ultima chestie : SRO < WoW . GO CHINESSSSSSSzsnandu : vrei sa stii de cE ? Cei care joaca SRO au o medie de 10-15 ani . Vrei tu ca un copil de 15 ani sa creeze un emulator ?
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 s0z ba cum sa va spunAnnoying noobs since 2005 Multumim de atentia acordata LINKMANIA!!!We`ll be back
Dr4q_Sti3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ups nuker pure int light 30 cold 30 acus fire 30 newbie me armura daca nu mergi pe light ice si arma (speer sau s/s) doar armura daca bagi si la arma poti schimba armura da tiam zis la lvl mai mare
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eu iti recomand protector .. eu aia folosesc .. :-j inca nu sunt 100% sigur de ce .. da am facut un sondaj cu playeri din guilda mea si nukeri in proportie de 60% folosesc prot sau armor pana la lvl mare .. de acolo poti trece linistit pe garment daca cineva stie are idei mai bune pentru buildul lui .. va rog sa-i ziceti .. :-j
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 sunt pe spear si merg pe light , am light ca imbue.... fire cold doar nukuri si buffuri. ps.renegade , toti playeri mari lvl 60-70... au peste 17 ani... ;) nu orice copil il tine sa joace sro ca e greu , in comparatie cu wow si fii tu sigur 31 server x 3500 playeri (playeri conectati in momentul de fata) ;) si expansiunea continua ^_^ + restu playerilor...
Dr4q_Sti3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pai daca esti full int nu prea ai rezistenta ca nuker si la lvl mic nu cred ca dai prea mult gold sati faci iteme cu blue asa ca foloseste armura
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ahm daca stau mai bine sa ma gandesc armor e cel mai potrivit pentru tine .. eu momentam imi permit iteme cu blue si + .. dar tu nu cred ca ai destui bani pentru astea la 4d ... asa ca armor sa fie :-j
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 din aia 3500 pe fiecare server in jur de 500 sunt botteri s0z SRo e greu ? e pure grind aia nu e greu e boring si majoritatea alora de lvl mare au botat
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 thiefing , hunting , trading e boring?kill uniqs , pvp ,
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 parca plecai ;) pe mine unu nu ma mai intereseaza ce vorbesti tu si cu amicul tau ...si sper ca nici restu sa nu te bage in seama .. sunteti pierdere de timp .. :-j
The Dash Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 @ReneGade cica ai 24 de ani si te comporti ca unu de 10. cred ca ai bagat la vrajeala data de nastere. esti retardat copile. grow upreported si Shade are trebuie sa intervina.
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ma frate voi tot o continuati pe a voastra hai totusi sa mai scriu ceva@zs "nu orice copil il tine sa joace sro ca e greu , in comparatie cu wow 5.gif"pai frate cum faci level in SRO ca questurile sunt boring , repetitive , uh foarte boring chiareu vorbesc de leveling si tu ma iei cu triangle conflictsa fim seriosi
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Aha . Sunt un copil ratat idiot . Hai du-te dai un pupic la shade sa vina sa imi dea warn .
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ma frate voi tot o continuati pe a voastra hai totusi sa mai scriu ceva@zs "nu orice copil il tine sa joace sro ca e greu , in comparatie cu wow 5.gif"pai frate cum faci level in SRO ca questurile sunt boring , repetitive , uh foarte boring chiareu vorbesc de leveling si tu ma iei cu triangle conflictsa fim seriosiDaca tot nu-ti place silk dc vb despre el?
obituary Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Daca tot nu-ti place silk dc vb despre el?vorbeste de el pentru ca are dreptu sa vorbeasca :blink:
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 vorbeste de el pentru ca are dreptu sa vorbeasca :blink:Daca nu te superi i-am pus lui intrebarea.
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ma uitam la tv scuzeN`am zis ca nu imi place sro , cand am inceput sa il joc era okNu erau botteri , nu era asa mare trafic pe servere , nu erau atatia turciCu timpul s`a schimbat nu mi se pare la fel de misto
BlooD_SworD Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ba... Deci... WOW e tare... Bine sa zicem ca e tare... Lasatine naiba in pace... Bine dak zicem ca WOW e tare ne lasati??? Mai terminati dreaq... Normal ca (, ... MS Aldguth) cui ii place Silkroad-ul zice ca SRO e tare si cui ii place WOW zice ca WOW-ul e cel mai tare! Plecati dp subforum-ul asta! Ducetiva pe forum la topic-ul de WOW si vb acolo despre cat de nasol este SRO! Ok? First