Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

elusion sincer o sa iti dau shocking news

WoW e fantasy mmo deci flying mounts , elfs & co sunt normale

am intrat in spital ..

:-j shocking news .. asta e topic de silkroad .. scrie MARE MARE silkroad online .. nu "WoW vs SRo"

Doug omule ... si ce treaba am eu daca e fantasy .. unora dintre noi nu ne place fantasy si tot ce reprezinta Wow-ul da nu ma vezi la voi in topic cu "baa wow suxx " "wow e nasspaaaa"

sti de ce?

prefer sa raman constant la ideea ca toate jocurile sunt chinezari .. pana si wow-ul ala plin de lucruri incredibile ...

imi zice cineva pretu` pentru un sos sword +3 sau +5 pls? ;)

Posted

joaca cineva pe uranus?? mentionati si nikkul charului.

inca ceva cei cu WOW-ul otu, carati-va pe topicul vostru sau faceti alt topic WOW vs SRO!

Posted

bei ratonilor ducetiva inapoi in cursca si jucativa wow si lasatine in pace. sa mor daca mai zice cineva ceva de wow raportez la un mod. INCETATI CU OFF TOPICUL SI VB DE SILKROAD

OH NOES !!!! HES ON RAGE !!!! baiete , du-te raporteaza-ne la cine vrei tu sa ne dea nana la fundulica . k ?

ontopic : btw, vind SOS + Ketchup +2 fara failing si 100 dmg pe mobs.

Posted

Hai ca fac , pun si vot

Ce variante sa vedem :-?

1)WoW FTW

2)Clar wow e mai bun

3)WOWOWOWOWOWWO

4)Ce infantil esti Doug

Inceteaza man cu subiectul acesta...eu sunt cumva neutru aici ca-mi place si mie wow,dar e un topic de silkroad....

ps:daca zic ei ceva lasa-i sa zica...nu le mai raspunde

Posted

care parte din "Topic De Silkroad Online" nu ai inteles-o? #-o

omg esti mai rau ca copii carora le iei ciocolata

intelege omule

WoW o chinezarie la fel ca toate jocurile si OUT .

si tu renegade la cat de mare esti .. dai in mintea copiilor 100%

Posted

OH NOES !!!! HES ON RAGE !!!! baiete , du-te raporteaza-ne la cine vrei tu sa ne dea nana la fundulica . k ?

ontopic : btw, vind SOS + Ketchup +2 fara failing si 100 dmg pe mobs.

ce vinzi man? :))

Posted

prin chinezarie ma refer la produse de kkt .. ca doar e un brand mai nou .. chinezaria :))

asa ca impaca-te cu ideea WoW = joc de kkt .. SRO = joc de kkt ... toate jocurile is de kkt .. nu le mai compara intre ele ...

taci si JOACA !

asta daca nu te apuca iarasi spiritu olimpic ... "wow is the besst" "WOOOW" :crazy:

Posted

si tu esti la fel ca jocu pe care il adori .. da pe mine nu ma vezi ca ma plang ... ma impac cu ideea ca existi omule ... :-j

cand o sa realizezi si tu ca nu poti schimba parerea unui om peste noapte cum vrei tu .. m-ai ales cu forta .. cheama-ma sa iesim la un suc -_-

pana atunci .. impaca-te cu ideea ca nu esti zeu ...

Posted

Jocu care-l ador nu este WoW . Este SILKROAD deoarece zici ca-s bucatar . Am SOS-uri +2 +3 si chiar +7 !!!!!!!!!!

hmm poti sa te opresti sa postezi aici am inteles ideea sro e naspa Wow e "WINNAR" gata nu mai fa spam aiurea te rog

Posted

ba frate ce plm e aici ori topic de vote sau de cearta ori topic de sro cei care nu au nik de aface cu sro sa taca in plm :hair:

On: are cineva de vanzare un 2h 70 + ?

Posted

acu nu inteleg de ce imi vine sa te ignor :-j

cred ca e de la :> ... nu o sa stiu niciodata :))

haha .. cred ca domini prostia :crazy: o manipulezi :))

trane .. nu-ti mai irosi timpu .. cum mai e pe serveru tau? -_-

Posted

Deci eu am zis ca va domin. Adica pe VOI . Daca tu zici ca domin prostia te cam dai singur de gol baiatu.

bai omule (daca zici ca ai peste 18 ani desi nu cred :-j ) carate de pe topicu asta (ce rau is :box: )si vorbeste ce vrei tu da pe altu ,a facut nu stiu care un topic despre cele mai naspa jocuri carate draqului de aici si dute acolo si poti vb si despre wow si sro si mai stiu eu ce joci u toata ziua (mario)

P.S. nu mam putut aptine

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...