FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 E-Rage :(Vezi ca si tu ai facut offtopicAs putea face niste comparatii intre SRO si Solitaire dar nu are rost
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 elusion sincer o sa iti dau shocking newsWoW e fantasy mmo deci flying mounts , elfs & co sunt normaleam intrat in spital .. :-j shocking news .. asta e topic de silkroad .. scrie MARE MARE silkroad online .. nu "WoW vs SRo" Doug omule ... si ce treaba am eu daca e fantasy .. unora dintre noi nu ne place fantasy si tot ce reprezinta Wow-ul da nu ma vezi la voi in topic cu "baa wow suxx " "wow e nasspaaaa" sti de ce? prefer sa raman constant la ideea ca toate jocurile sunt chinezari .. pana si wow-ul ala plin de lucruri incredibile ... imi zice cineva pretu` pentru un sos sword +3 sau +5 pls? ;)
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mai repeta odata intreabrea pls...ce lvl si elea elea
qasi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 joaca cineva pe uranus?? mentionati si nikkul charului.inca ceva cei cu WOW-ul otu, carati-va pe topicul vostru sau faceti alt topic WOW vs SRO!
The Wizard Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ^ ce dur esti )))))))))))))))))))))00 l-ai speriat pe rene nu o sa mai intre aici )))))))))))00
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hai ca fac , pun si votCe variante sa vedem :-?1)WoW FTW2)Clar wow e mai bun3)WOWOWOWOWOWWO4)Ce infantil esti Doug
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 bei ratonilor ducetiva inapoi in cursca si jucativa wow si lasatine in pace. sa mor daca mai zice cineva ceva de wow raportez la un mod. INCETATI CU OFF TOPICUL SI VB DE SILKROADOH NOES !!!! HES ON RAGE !!!! baiete , du-te raporteaza-ne la cine vrei tu sa ne dea nana la fundulica . k ?ontopic : btw, vind SOS + Ketchup +2 fara failing si 100 dmg pe mobs.
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hai ca fac , pun si votCe variante sa vedem :-?1)WoW FTW2)Clar wow e mai bun3)WOWOWOWOWOWWO4)Ce infantil esti DougInceteaza man cu subiectul acesta...eu sunt cumva neutru aici ca-mi place si mie wow,dar e un topic de silkroad....ps:daca zic ei ceva lasa-i sa zica...nu le mai raspunde
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 care parte din "Topic De Silkroad Online" nu ai inteles-o? #-o omg esti mai rau ca copii carora le iei ciocolataintelege omuleWoW o chinezarie la fel ca toate jocurile si OUT .si tu renegade la cat de mare esti .. dai in mintea copiilor 100%
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 OH NOES !!!! HES ON RAGE !!!! baiete , du-te raporteaza-ne la cine vrei tu sa ne dea nana la fundulica . k ? ontopic : btw, vind SOS + Ketchup +2 fara failing si 100 dmg pe mobs. ce vinzi man?
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Deci prin ce zici tu de chinezarie inteleg astaOri nu stii ce e China , ori nu stii de cine e produs WoW. IN.
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 WoW --- BlizzardSilkroad --- GaymaxSee what i did there?
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 prin chinezarie ma refer la produse de kkt .. ca doar e un brand mai nou .. chinezaria asa ca impaca-te cu ideea WoW = joc de kkt .. SRO = joc de kkt ... toate jocurile is de kkt .. nu le mai compara intre ele ... taci si JOACA ! asta daca nu te apuca iarasi spiritu olimpic ... "wow is the besst" "WOOOW" :crazy:
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Era sa zic ca si tu esti ca si Blizz , SRO si alte jocuri. Sau deja am facut-o ?
obituary Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 elusion nu exista joc de kkt exista doar jocuri cu potential bun dar nedezvoltate de firma producatoare
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 si tu esti la fel ca jocu pe care il adori .. da pe mine nu ma vezi ca ma plang ... ma impac cu ideea ca existi omule ... :-jcand o sa realizezi si tu ca nu poti schimba parerea unui om peste noapte cum vrei tu .. m-ai ales cu forta .. cheama-ma sa iesim la un suc -_-pana atunci .. impaca-te cu ideea ca nu esti zeu ...
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jocu care-l ador nu este WoW . Este SILKROAD deoarece zici ca-s bucatar . Am SOS-uri +2 +3 si chiar +7 !!!!!!!!!!
Trane Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jocu care-l ador nu este WoW . Este SILKROAD deoarece zici ca-s bucatar . Am SOS-uri +2 +3 si chiar +7 !!!!!!!!!!hmm poti sa te opresti sa postezi aici am inteles ideea sro e naspa Wow e "WINNAR" gata nu mai fa spam aiurea te rog
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Daca ar posta un moderator ceea ce ai postat tu poate as termina. Dar asa no way . Btw , sunt zeu ca va domin.
Trane Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Daca ar posta un moderator ceea ce ai postat tu poate as termina. Dar asa no way . Btw , sunt zeu ca va domin.zzzzz
Kreative Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ba frate ce plm e aici ori topic de vote sau de cearta ori topic de sro cei care nu au nik de aface cu sro sa taca in plm On: are cineva de vanzare un 2h 70 + ?
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 acu nu inteleg de ce imi vine sa te ignor :-j cred ca e de la :> ... nu o sa stiu niciodata haha .. cred ca domini prostia :crazy: o manipulezi trane .. nu-ti mai irosi timpu .. cum mai e pe serveru tau? -_-
ReneGade Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Deci eu am zis ca va domin. Adica pe VOI . Daca tu zici ca domin prostia te cam dai singur de gol baiatu.
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 s0z ba da ReneGade asta are antrenament , a dus suferinta un nou nivel :>
Dr4q_Sti3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Deci eu am zis ca va domin. Adica pe VOI . Daca tu zici ca domin prostia te cam dai singur de gol baiatu. bai omule (daca zici ca ai peste 18 ani desi nu cred :-j ) carate de pe topicu asta (ce rau is )si vorbeste ce vrei tu da pe altu ,a facut nu stiu care un topic despre cele mai naspa jocuri carate draqului de aici si dute acolo si poti vb si despre wow si sro si mai stiu eu ce joci u toata ziua (mario) P.S. nu mam putut aptine