The Dash Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nu vreau sa il sustin dar este un fel de uniq. sunt aia din raiduri ca si illidan.oricum de acuma nu mai iau dc asa ca o sa cresc si eu ^^sa creez si guildul ^^
Trane Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eu te intreb de pvp si tu imi arata poze cu caractere... #-o http://www.youtube.com/watch?v=VBKKPGU6J8Y ->wow warrior pvp -> sro warrior pvp
SimplySimple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 cine sti sa puna silk dinala "ilegal"de iei ban la prima inspectiemiar putea baga si mie niste silk un 3k+ pe un cont???lol dude nu ai inteles faza:)) aia e ccf(credit card fraud)si tre sa bagi tu banii tai...pe un caract 70++ bagi 3k sau mai mult silk iei imortale astrale faci arme +7+9 etc si dupa dai charge back luanduti banii inapoi pe card.
Dr4q_Sti3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 lol dude nu ai inteles faza:)) aia e ccf(credit card fraud)si tre sa bagi tu banii tai...pe un caract 70++ bagi 3k sau mai mult silk iei imortale astrale faci arme +7+9 etc si dupa dai charge back luanduti banii inapoi pe card.caracteru nu ia ban?
prince VEGETA Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ia ziceti ma pe ce server jucati ca ma faceti curios am mai jukt SRO odata da imi era lene cu xpu ala ca venisem din 9 dragons
The Dash Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eu unu joc pe gaia si abea cresc acuma ca pana acuma numa dc luam. si farmez oleaca la banditi paote imi cade un sun bow de 16 ^^
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 greu -_- gap 3 si mai si mor cu nukeru credeam ca am rezolvat problema asta , d-aia m-am lasat de wizz
Darth_Andrei Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Eu joc pe pacific.Daca vrei sa te reapuci poti sa incerci gaia , dar e cam greu sa te conectezi , mai ales cand poc e 0.00 :-S
ScarFaceRo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ca vei vorba de pvp in wow...dak ii poti zice pvp....acolo se duce un player si da cu skill(ce mai skill intinde unu sabia)si se bat pana se omoara....pe cand la sro skillurile sunt mult mai animate si mai interesante...iar cel mai tare boss din sro nu este cv care dak nu lai omorat in x min rupe tot raiduca veni vorba....datimi o idee ce e mai bun?un archer pur str un glavier pur str sau un nuker pe s/s ca mam pus in dilema si nuj ce sa ma fac:)si dati si bulduil pe care mil propuneti:)
SRO_BOY Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 care o sa fie cel mai tare build la cap 100,110 120 ma rog cum or baga ei?EDIT: scar parerea mea ca un hibrid ice90 fier 90 hueskal90 ligth 30 spear 20:70 e un caracther destul de tare la pwp
Trane Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 care o sa fie cel mai tare build la cap 100,110 120 ma rog cum or baga ei?EDIT: scar parerea mea ca un hibrid ice90 fier 90 hueskal90 ligth 30 spear 20:70 e un caracther destul de tare la pwpnu stiu exact dar arcasii sunt cei mai tari la cap 100 si sunt foarte la moda printre playerii koreeni. :tiphat:
ScarFaceRo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 cred ca am sami fac un arcas pure str...sau dak stiti un ex de hyb lasati aici plz...da sa fie hyb pe str:)
BlooD_SworD Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hey ppls... Ati mai auzit cv de user-ul postez??? POSTEEEEEZZZZ :violent:
prince VEGETA Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ma baieti da care e mai frumoasa varianta chineza sau cea europeana :-?
SimplySimple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 caracteru nu ia ban?ba da instant...nu pana la inspectieai facut ccf incerci sa intri nu mai merge ;)
ScarFaceRo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dau caracter lvl 32 full farmed s/s cu arma sos lup si bani in store pe srv Oasis pe caracter lvl 25+ pe srv gaia(caracter chinez:D)P.S:vreu cu tot cu intr secreta si alea alea...
freelancerR9 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 vreau e caracterul taual emu e pe athens 29 vrei?
elusion Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ba da instant...nu pana la inspectieai facut ccf incerci sa intri nu mai merge ;)that`s how we gonna rule :photo: discutile wow-sro = inutile de ce?fiecare cu kktu lui :crazy: gl & hf zburand niste cururi de turci :right:
BillyTalent Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 DAU CARACTER FREEai probleme de scrii cu Caps lock?nu stiu dece intrebati de cel mai bun build la lvl xyz...presupun ca jucati cu el pana la lvl 20-30 si va lasati ca va plictisiti...PS:trane gratz pt shaitan... gl & hf
real_shadow Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 DAU CARACTER FREE Lol ... pe athens lvl 29 .... cam greu nu crezi?! ... nu prea ai ce face cu el :)
atentat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dau caracter lvl 32 full farmed s/s cu arma sos lup si bani in store pe srv Oasis pe caracter lvl 25+ pe srv gaia(caracter chinez:D)P.S:vreu cu tot cu intr secreta si alea alea...Decat sa dai la schimb,dc nu-ti faci un char pe gaia?...in 2 zile faci 25+
FPS-Doug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Guild War este?Fortres War este?Job este?Unique este?pet sa culeaga este?La wow daca teai pus pe o arma pe arma aia ramai ca nu te mai poti mutasi iti mai zic cand ma trezesc de cap!pai sa vedemin silkroad este battleground ? este free pvp ? ai instante ? uniques sunt mai multi ca in sro s0zla sro iti poti schimba arma ? cine farmeaza atata sp sa scoata skills de la o arma si sa bage la alta ?ai raid la sro ? you know , party bigger than 8 players ;)arene ai ? un sistem care sa determine care sunt cei mai buni la pvp pe un anumit battlegroup / server ?pet sa culeaga nu este , dar este pet (warlock + hunter) sau mount permanentin sro ai flying mount ? ai meseriite rog , daca vrei sa demonstrezi ca sro e mai bun adu argumente serioaseam jucat ambele jocuri si wow e mai bunoricum lasati ca voi veti pastra grindu + turciiEDIT:cati dintre astia care spuneti ca wow e slab pe langa sro chiar ati jucat wow ? (server original , nu private )daca mai vrei argumente zimi ^_^ :beer: