PleasePhunkOff Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ai naibii, iti dai tu seama ? Toti SE DAU MARE !! :lol:
Trane Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 zofmg -.-' e prea cartoony serious ... but e doar parerea mea ^.^
Darth_Andrei Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No prob dash , normal k mai greseste omul.Pai se cred peste noi pt k noi platim un joc care ar trebui sa fie F2P.Ei joaca numai pe servere private , pt k poate nu-si permit sa joace pe oficiale.Si ca probabil la ei nu exista bot , turci , goldbots and so on ... si da trane ai dreptate prea cartoon jocu ala
The Dash Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pe oficial exista boti si gold boti si in wow dont worry, ei se cred superiori pentru ca au 10kk de membrii. faza e ca atatia membrii sunt inscrisi nu atatia membrii activi. defapt alea 10kk sunt aconturi facute pe siteul lor printre care am si eu unu de ce sa nu recunosc dar nu am jucat in viata mea pe original.
PleasePhunkOff Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mai bine joc Buggs Bunny Sands of Time... Aceeasi grafica, acelasi gameplay. ^_^
b1ackic3 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 zofmg -.-' e prea cartoony serious ... but e doar parerea mea ^.^si silkroad nu e cartoony deloc ../facepalm .
Trane Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mai bine joc Buggs Bunny Sands of Time... Aceeasi grafica, acelasi gameplay. ^_^WINNAR! [ stiu cum se scrie corect] :D
PleasePhunkOff Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Imi place explicatia insotitoare. Te asteptai la atacuri ? :lol:
atentat Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 O intrebare pt cei care se pricep va rog....am pe gaia un s/s pe light cold(amn2 la maxim) si nush ce sa mai pun....bycheon,fire sau force....spune-ti va rog...Va rog doar cei care se pricep!!!
Darth_Andrei Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mai bine joc Buggs Bunny Sands of Time... Aceeasi grafica, acelasi gameplay. ^_^ Ce reply Bravo nota 10 :) :clap: :clap: .ON TOPIC: Wow devine plictisitor dupa ce tiai luat T6 , ceea ce pe multe servere private poti sa rezolvi in cateva ore.Ce imi place la wow , k e comunitatea mai diferita , socializezi , bei =], dansezi , dar la pvp e copac , adica bataia la ei e compusa din : jump jump jump in continuu. EDIT: Gzzz trane another kill :P
The Dash Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 si silkroad nu e cartoony deloc .. /facepalm . omg uite un sustinator de wow care vrea sa atace silkroadul si nu are ce sa atace. silkroad e mult mai realist grafica mult mult mai buna. nu prea cred ca ai jucat silkroad cine stie ce. daca ai intrat si ai iesit e bine :P /a real face palm Edit: congrat pt kill trane gg
PleasePhunkOff Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Trane, i`m starting to hate you . Prea multe kills la unique >.< .@OFF Nu sunt suficiente topicuri cu lupta asta endless Silkroad - Wow ? Hai sa ramanem la Silkroad and fuck wow . Cu ce ma incanta ca pot dansa si bea? I wanna pwn some asses, si in silkroad cred ca o poti face cel mai bine * si Cabal are sistem de pvp okey :> * .
Trane Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Trane, i`m starting to hate you . Prea multe kills la unique >.< .@OFF Nu sunt suficiente topicuri cu lupta asta endless Silkroad - Wow ? Hai sa ramanem la Silkroad and fuck wow . Cu ce ma incanta ca pot dansa si bea? I wanna pwn some asses, si in silkroad cred ca o poti face cel mai bine * si Cabal are sistem de pvp okey :> * .so true! =O
b1ackic3 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 oh really , nu vad prea multa diferenta , ba chiar imi place mai mult grafica de wow .wow - http://www.beust.com/pics/wow2.pngwow - http://blackdivision.org/warglaive2.jpgsro - http://img.blogcu.com/uploads/mertbenli_silkroad.jpgsro - http://dpop.de/stuff/silkroad_char.jpgplus ca sunt sute de alte motive pentru care e mai bun wow , de la pvp pana la roleplay , astia care ziceti ca pvp e mai bun in sro sunteti LOL :) habar nu aveti ce vorbiti .nu joc nici wow nici sro , wow nu se merita sa dai bani pe el , si sro m-am sictirit pe la lvl 30 .
PleasePhunkOff Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Daca nu joci nici wow nici sro, cum poti zice ca wow e mai bun ? ][_ {[]} ][_La lvl 30 nici nu prea ai ce face in silkroad. Okey, i have to admit, poate ca wow are elemente care depasesc Silkroad din anumite puncte de vedere, dar asta nu il face mai bun intrucat si Silkroad are partile lui bune pe care in wow nu le gasesesti. In +, mie, personal, mi se pare aiurea sa joci cu o creatura verde *mucoasa* stiind ca asa ceva nu exista. Hai, ca adaugi niste elemente fantastice unui om, asta vezi si in filme * see Wanted*.Daca mai deschide cineva subiectul asta Wow - Silkroad, voi cere personal unui admin sa i se dea warn. Este un topic dedicat Serverului de Silkroad, nicidecum celui de wow.Dear blackic3, stiind ca nu cunosti niciunul dintre cele 2 jocuri, ce te face sa crezi ca esti in masura sa comentezi ?
K-Draku Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eu cand am vrut sa va arat poza am vrut sa vedeti de cate ori lo facut pe shaitaniar pe hera exista si sun +7 xbowplus ca sunt sute de alte motive pentru care e mai bun wowGuild War este?Fortres War este?Job este?Unique este?pet sa culeaga este?La wow daca teai pus pe o arma pe arma aia ramai ca nu te mai poti mutasi iti mai zic cand ma trezesc de cap!
BeautifulMind Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Trane deja ma innebunesti fratioare :( Mai lasa'l si tu pe shaitan sa mai respire PS : S'a terminat inspectia :P
iLoveCalifornia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 care joaca pe RedSea ?Chiar nimeni , vreau sa fac un guild si am nevoie de playeri 30+ sa mergem la party de 8 :wub:
K-Draku Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 cine sti sa puna silk dinala "ilegal"de iei ban la prima inspectiemiar putea baga si mie niste silk un 3k+ pe un cont???
real_shadow Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 real asta e si faza. tu nu ai probleme cu altii pentru ca ai somu ala ca daca aveai o arma normala ai avea probleme. just my 2 cents Lol ... nu are nici o treaba som`ul .... nu zic ca nu ajuta f. mult ... dar la lvl 63 aveam gap 9 si tot dadeam de pamant lvle de 64 :> si nu aveam decat o glava +5 crit 9 . Faza e ca mereu am avut echipamente bune ... daca nu aveam sos imi faceam echipamentele singur. O alta chestie ar fi ca stiu sa`mi combin loviturile si asta ajuta cel mai mult
SimplySimple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 @b1ackic3 1. level 30 este praf in sro nu poti face mai nimic la lv-ul ala 2.pozele pe care le-ai pus sunt sro cu grafica la minim...incearca cu grafica la high daca te tine pc ;) o sa ai un cu totul alt joc :P
The Wizard Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Trane, i`m starting to hate you . Prea multe kills la unique >.< .@OFF Nu sunt suficiente topicuri cu lupta asta endless Silkroad - Wow ? Hai sa ramanem la Silkroad and fuck wow . Cu ce ma incanta ca pot dansa si bea? I wanna pwn some asses, si in silkroad cred ca o poti face cel mai bine * si Cabal are sistem de pvp okey :> * .care e pvp-ul in silkroad?ca ori omori mobi ori turci tot aia e...
Trane Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 care e pvp-ul in silkroad? ca ori omori mobi ori turci tot aia e... aceeasi prejudecata .. ROFL cine ar juca cu acea creatura?
The Wizard Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eu te intreb de pvp si tu imi arata poze cu caractere... #-o