flo17 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 flo chiar tu ai zis ca nu te bate nici un chinez. nu cred ca teai batut cu vre unu bun. ca daca era sa ma bat cu tine nu aveai ceva sanse. plus ca exista si europeni. crezi ca apuci sa dai vital spoturile pe ei?? cand o sa bati europenii dai un beep :blink: ce beep frate in afar de warior/cleric care are holly spell si nu`mi ies cursurile tot rup si n`am cerut build frate doar ma mir ce prostii debitati 90 light pt un full str mi se pare cea mai mare prostie
atentat Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 agbot nu este chiar free...trebuie sa fi cumparat macar o data silk pe cont..dak nu risti sa primesti banBTW:am inceput si eu pe Gaia un rogue/bard momentam am lvl 8:))....cine mai e pe gaia lasati nickurile aici sau dati un whisp pe Wrath in game....caut guilda:)Nikul meu este Atentat in joc....daca vrei sa vb...guild nu-ti promit pana nu ai 40+ :)
Erhard Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :blink: ce beep frate in afar de warior/cleric care are holly spell si nu`mi ies cursurile tot rup si n`am cerut build frate doar ma mir ce prostii debitati 90 light pt un full str mi se pare cea mai mare prostie SI de rogue, care e stalth si iti da un crit si gata...
Trane Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ups, my bad ^^.Pe care joci mai mult ?L.E. Ma intreba ce sub e mai bun la rogue, ca sa il ajute si la PvE, dar si la PvP:P pe wizard ca-mi place sa-l omor pe shaitan :) dar am jucat si warlock o lunga perioada am fost primul warlock/cleric de lvl 80 de pe troy .pe amandoi sunt lvl mare la job. warlock-ului ii mai trebu oleaca de farming dar nu cred ca-i fac acu` ca nu prea mai am chef. Acu' intru pe sro doar cand e sa apara shaitan :)
Erhard Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Aha, pe mine mereu m-a fascinat Warlockul, mi se pare un build foarte puternic, dar totusi nu joaca aproape nimeni...
K-Draku Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 treane ai zi ca iti faceai plvlai facut cu bot 24/7 sau asa cateva ore pe zi??
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pentru mine hibrizii sunt o porcarie (nu am nimica cu cei care au hibrid) dar eu cred ca e destul de nasol sa dai din phy def phy atack balance-ul phy pentru mana si mag def ceea ce poti sa cresti prin fire si/sau garmant. de asemenea iti da oleaca de dmg in plus de la imbue dar asta doar daca ai un hibrid destul de dezvoltat cum ar fi 80:80. eu as recomanda un full str pentru ca rezista mult da dmg mare din crituri, poate si sa tankeze daca este nevoie. daca mai vrei sa stii altceva spune-mi K.... stiu ca sunt mic am doar lvl 69 dar vin si eu sa te contrazic. Sunt hibrid ... am mers cu 80% str 20% int. Sincer chiar nu`mi pare rau ca am facut alegerea asta, pt ca in zona asta i rulle . Cu greu sunt dat jos de lvl 71-72 (la lvl 72 ma dau jos doar datorita ultimelor skilluri care dau bine de tot) care sunt full str. Nu mai zic ca cei pe int cad relativ usor (ma rog daca baga ss e mult mai greu bagami`as ) Oricum ca si item`uri neaparat garment. Am incercat si protectore si nu se merita absolut deloc. Iar cei care fac greseala sa combine protector cu armor ..... well ii compatimesc. Altfel ... ca si imbue folosesc fire. Am fost pe ice si o perioada chiar a meritat. Dar cei mai multi s`au mai desteptat si acum sunt imuni la ice (ca si mine dealtfel). Celor care sunt mai noi le dau un sfat. Cele mai importante item`uri sunt accesoriile, asa ca ar fi bine sa le puneti la puct ... maximizati pe cat posibil totul. ;) - (si arma e foarte importanta :lol: ) Inca o chestiutza. Am citit ca bladerii au sa aiba niste skill`uri noi dupa lvl 90 care or sa incline balanta inspre ei in dauna glavierilor. Totusi tineti cont ca e mai scump sa fii blader ... trebuie sa cumperi si shield si blade fiecare dintre ele are cam acelasi pret cu o glavie deci ..... Hai bafta si de`abia astept contra argumentele ;))
ScarFaceRo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 glaive hyb...nuj ce sa zic dar aveam un prieten care era lvl 80 glavier hyb si nu era deloc fain...adik glavier e renumit pentru viata sa ridicata si pentru crit pe care le are.....dar dak il faci hyb ia gandestete cat de mult ii scade crit si cat de mult scade viata...la lvl 90 o sa te capaceasca galvierii de ai sa zici ca nui adev...trust me...la fel si nukerii pentru ca nu ai viata cat a unui glavier pure str de lvl 90 si o sati dea 1-2 hit
Dr4q_Sti3 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 treane ai zi ca iti faceai plvlai facut cu bot 24/7 sau asa cateva ore pe zi??loooooool une erai cand se scria pe forum TRANE NU FOLOSESTE BOT!!!!!!! a facut 90 legit
Trane Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 treane ai zi ca iti faceai plvlai facut cu bot 24/7 sau asa cateva ore pe zi??eu n-am botat nici o secunda pe conturile mele :) daca s-ar da ban pe bune as fi printre putinii care as mai avea caracter . Oricum nu am nimic impotriva celor care folosesc bot you gotta do what you gotta do :)
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 glaive hyb...nuj ce sa zic dar aveam un prieten care era lvl 80 glavier hyb si nu era deloc fain...adik glavier e renumit pentru viata sa ridicata si pentru crit pe care le are.....dar dak il faci hyb ia gandestete cat de mult ii scade crit si cat de mult scade viata...la lvl 90 o sa te capaceasca galvierii de ai sa zici ca nui adev...trust me...la fel si nukerii pentru ca nu ai viata cat a unui glavier pure str de lvl 90 si o sati dea 1-2 hit LOL.... ce treaba are hp`ul cu scaderea critului (poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici)!??!?!?!??! ... habar nu am cum au ceilalti hibrizii iti zic cum il am pe al meu. Nu l`as da pt un full str pt nimic in lume :) . Dar la urma urmei fiecare are parerea sa stii cum e :D Oricum .... pana la lvl 75 nu`mi fac probleme in privinta crit`ului. Am un spear som crit 18 . Ii disper pe astia la CTF si la pvp . Sunt facut noob in mod constant. Nu stiu de ce zic asta cand ei stau pe spate
Erhard Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Real, am 3 intrebari:De ce ai bagat INT ,ce arma folosesti deobicei si ce mastery-uri ai?
ScarFaceRo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 LOL.... ce treaba are hp`ul cu scaderea critului (poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici)!??!?!?!??! ... habar nu am cum au ceilalti hibrizii iti zic cum il am pe al meu. Nu l`as da pt un full str pt nimic in lume :) . Dar la urma urmei fiecare are parerea sa stii cum e :D Oricum .... pana la lvl 75 nu`mi fac probleme in privinta crit`ului. Am un spear som crit 18 . Ii disper pe astia la CTF si la pvp . Sunt facut noob in mod constant. Nu stiu de ce zic asta cand ei stau pe spate man...cu cat ai str mai ridicat cu atat ai crit mai mare....cu cat ai int mai ridicat cu atat ai mai mare dmg/hit dar dak iti prinde un glaive pure str 2 crit la rand nu am iai ce face orice built ai avea....asta e frumusetea glaiverului viata mare(cu cat ai mai mult str creste si hpul)si critul cu care poti face ravagii....bine ca nu se compara la crit cu un archer pure str sau un crosbow:P
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Real, am 3 intrebari: De ce ai bagat INT ,ce arma folosesti deobicei si ce mastery-uri ai? 1. Am bagat INT pentru a avea dmg din imbue mai mare (ai dmg mai mare dar ai HP mai putin) 2. Sunt pe glavie (glava respectiv spear`ul are un skill pasiv care`ti mareste HP la fiecare 10 lvle de mastery ) 3. Merg pe imbue fire. Ca si weapon mastery folosesc: -Ghost Spear Attack -Soul Departs Spear -Heuksal Spear -Flying Dragon Spear (probabil am sa renunt la asta curand ... inca nu stiu) -Chain Spear Attack man...cu cat ai str mai ridicat cu atat ai crit mai mare....cu cat ai int mai ridicat cu atat ai mai mare dmg/hit dar dak iti prinde un glaive pure str 2 crit la rand nu am iai ce face orice built ai avea....asta e frumusetea glaiverului viata mare(cu cat ai mai mult str creste si hpul)si critul cu care poti face ravagii....bine ca nu se compara la crit cu un archer pure str sau un crosbow:P Frate nu stiu unde ai aflat asta dar e jale. Crit`ul tine strict de arma ... nu are nici o treaba cu hp`ul .
Darth_Andrei Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 man...cu cat ai str mai ridicat cu atat ai crit mai mare....cu cat ai int mai ridicat cu atat ai mai mare dmg/hit dar dak iti prinde un glaive pure str 2 crit la rand nu am iai ce face orice built ai avea....asta e frumusetea glaiverului viata mare(cu cat ai mai mult str creste si hpul)si critul cu care poti face ravagii....bine ca nu se compara la crit cu un archer pure str sau un crosbow:PEsti sigur k nu mai ai ce sai faci dak iti prind 2 crituri ?. Apai eu sunt mutant de rezist la criticale.Ar fi culmea sa nutzi creasca hp dak pui la str -.- , e de la sine inteles.In orice caz de acuma toata lumea o ia ca pure str owns everything. ca prinde 2 criticale si gata -.-.. dak stii sa folosesti slabiciunile inamicului nu mai conteaza critical's. BTW anyone got sun from event ? sau sos macar :P sau doar vorbe de la joymax :)Edit: Eu iti pun pariu k din 4 criticals Trane nui jos , si nici salam.Mah shadow... chainurile is bune la grind si la job, dar daca asta te intereseaza punele , mai degraba renunti la ele decat la flying spear, dar asta e parerea mea
The Wizard Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 eventu nu merge...btw nu prea conteaza buildul.conteaza mult itemele de pe tine mai ales arma daca esti str onlyuna e sa ii dai in cap cu o arma de serie si sa nu ii faci cine stie ce dmg si alta e cu un sox.
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Poi eu grinduiesc cat pot (nu folosesc bot deci only gioco del mano ). Chain il folosesc destul de rar dar am vazut ca ultimile carti de la chain sunt destul de bune. Sigur acum nu sunt sigur...aflu cand ajung acolo si le incerc. Daca nu`mi plac le dau jos. La fel si laflying spear ... il folosesc strict la grind ... de exemplu la goat ... un flying spear si un ghost spear si e gata mob`ul ... in felul asta nu`mi iau stun si ma loveste o singura data.In pvp folosesc doar soul spear truth si soul, ghost spear mars si cateodata chain spear nachal (are dmg per lovitura mic ... dar e foarte rapid iar in combinatie cu mars care intra si asta repede da rezultate bunicele :D )
Erhard Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 80% str ai 20% int, asta ce stat distribute vine?
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pai aproximativ 3 str 1 int (stiu ca asta ar da 25% int dar cam odata la 4 lvle bag 4 str si 1 int) Asta`i spear pe care`l folosesc pana am sa ajung la D9 http://img237.imageshack.us/my.php?image=sro2008051020111025gi5.jpg Iar astea sunt statusurile pe care le aveam la lvl 62 ... intre timp s`au schimbat destul de mult :D
atentat Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Foarte misto arma!!!o poti folosi pana ajungi lvl-ul 80...e ca o arma de 76+5...gz..ff misto :P
real_shadow Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nu zic ca arma nu e grozava ... dar eu sper ca la 75 sa`mi gasesc un sos sau som ... de plusat si facut crit`ul ma descurc :D (de sun nu ma pot apropia ... costa mult prea mult )
EvilToileT Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 YEP Eu am intrat pe Grece unde joc printre primii dar primele 2-3 ore a fost un lag infiorator,am murit din cauza lui de vreo 3 ori la moobi cu 2-3 lvle sub mine,dar mai tarziu s-a rezolvat. Am si eu un lupisor da il creste tata np,eu am nickul charului LADRAQU iar lupisorul l-am botezat La_Tatsu ;) Citeam pe chat ca unul dintr-un party cu mine zicea ca a vazut pe serverul Korean lupi f mari,si ca lvl si ca dimensiuni,acu nush ace sa zic daca va creste si in dimensiuni pe masura lvlui sau nu,zic doar ce spuneau altzii,daca ala minte eu nu am nici o vina :P O sg data mi-a murit si mie dar din cauza ca nu eram atent si l-a omorat un NPC thief,dar na ,shit happen anytime,l-am pus pe picioare inapoi si acu e cuminte si papa tot :D Sincer sa fiu l-am luat mai mult de fun nu ca ar face cine stie ce treaba. Cu alchemia e imbarligata treaba tare,da acu daca tot e inspectie 3 ore,pun picioarele intr-un lighean cu apa rece si ma apuc de citit pe forumuri poate ii dau de cap.Am spart o arma de 29 si mi-a dat 2 camioane de iteme de alea noi.Vad io ce fac cu ele . RESPEC'ALL. ;) My wolf pet :P http://img204.imageshack.us/img204/6871/sro20060620200258206sl.jpg am inceput sa cites de la pag 30 ce minue era pe atuncea ...wolf alchemy au au ce e acuma da vad ca si pe vremea aaia se vaita lumea ca nu prinde loc
Dr4q_Sti3 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Esti sigur k nu mai ai ce sai faci dak iti prind 2 crituri ?. Apai eu sunt mutant de rezist la criticale.Ar fi culmea sa nutzi creasca hp dak pui la str -.- , e de la sine inteles.In orice caz de acuma toata lumea o ia ca pure str owns everything. ca prinde 2 criticale si gata -.-.. dak stii sa folosesti slabiciunile inamicului nu mai conteaza critical's. BTW anyone got sun from event ? sau sos macar :P sau doar vorbe de la joymax :)Edit: Eu iti pun pariu k din 4 criticals Trane nui jos , si nici salam.Mah shadow... chainurile is bune la grind si la job, dar daca asta te intereseaza punele , mai degraba renunti la ele decat la flying spear, dar asta e parerea meain mare parte ai dreptate dar daca esti full str si faci pvp cu un alt full str (sa zicem acelasi build,si iteme aproape asemanatoare) un singur lucru conteaza critical HYBRIDS hybrids are players who mix INT and STR together, there are 3 types and only one is good in the long run HYBRID type 1 INT 50 / STR 50 going fifty fifty on STR and INT is some thing new players do often. This is a short term gain long term loss, this build is only recommended for new players who want to try out all the skills and weapons available to silkroad and then starting over with a new character once they decide on what weapon and skills they like. this is also a good build for those who dont spend much time playing because they are too busy with their lives HYBRID type 2 INT 20 / STR 80 STR players give up some HP and attack power for more MP so they can use more skills. BAD IDEA this will create a weak character that will leave you frustrated with how often you get killed HYBRID type 3 INT 80 / SRT 20 INT players give up some attack power for extra HP. difficult to make yet if you find the right balance for your character you can make a strong character. Not recommended for players new to the game/www.silkroadonline.net/>>>>> forum>>>>>Character Development>>> Sticky: choosing the character build that is best for youasta pt mai multe informatii
iReaLRauL Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pai aproximativ 3 str 1 int (stiu ca asta ar da 25% int dar cam odata la 4 lvle bag 4 str si 1 int) Asta`i spear pe care`l folosesc pana am sa ajung la D9 http://img237.imageshack.us/my.php?image=sro2008051020111025gi5.jpg Iar astea sunt statusurile pe care le aveam la lvl 62 ... intre timp s`au schimbat destul de mult :D Tare som`ul tau :) Capacesti acum cu el :D Esti full str ? :-?
The Dash Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 real asta e si faza. tu nu ai probleme cu altii pentru ca ai somu ala ca daca aveai o arma normala ai avea probleme.just my 2 cents