Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Well depinde si subclasa , de exemplu dak pui warlocku - cleric , e posibil sa castige warlocku din urm motiv:

Disease , division , all unbuufs + sleep , schimba pe cleric si da offering. Oricum o combinatie letala e warlock + rogue, unul din cei mai tari de pe server Shurke , are aceasta combinatie si bate pe cei cu sun din 1hit(prick)

Dar ca satzi raspund la intrebare rogue is better i think :-/ , totul depinde si de subclasa

Da! Este unu shurke pe Pacific... Rupe tot! 10x Darth!

OMFG....nuke cu arc?are u crazy?sti ce dmg dai?doamne ganditi inainte sa vbiti...

Cel mai bine la un arcas e full str garment(poti face ravagii pe crit) sau hyb pe str(ai si ceva hp si dmg maricel si crit bunicel)....hyb pe int? OMFG(dmg intru un nuker si un pure str...hp mic....)

Later Edit:joaca cineva pe Gaia?am sa ma apuc pe gaia dar nuj ce sa aleg intre rogue pe crosbow sau daggers..si ce sublcass sa pun warlock/cleric/bard ?:D plz raspundeti:)

Am pe unu in guild pe Pacific si e nuker pure int pe arc! Are Sun Bow 64+5 Si dak e sa-l compari la dmg cu unu de acelasi lvl acelasi echipament si Spear/S.S Da mai tare! Mi-e mi-a futut un 20k cand eram acelasi lvl cu el... :D

Imi explici si mie ce poti face cu force in pvp? :blink:

Pai force-ul are multe abnormall state-uri... de scazut parry ratio de scazut def... ETC!

PS: AM FOST PLECAT DAIA NU AM SCRIS LA TIMP... SRY

Posted

Ok ca sa explic mai in detaliu. Force series te ajuta si la grind si la pvp . La pvp poti sa iti dai heal cu self heal series , apoi poti sa iti dai cure la statusuri de genu bleed impotent division and so on , cu force cure series.Poti sa ii debufezi pe ceilalti , ceva asemanator cu warlocku dak pot spune asa

1 Force Nuke : lvl 30Vital Spot Muscle Parry ratio decrease 30

2. lvl 50 Vital spot spirit :Attack rating 63 Reduce

3.Decay lvl 6: scade phy def lvl 60

4:Weaken: scade mag def lvl 70

5:Impotent: scade attackul inamicului lvl 80

6:Division : scade drastic phy si mag def inamicului (lvl90)

Si ca sa nu uit , pasiva de la force iti da mana increase , sper k team ajutat :tiphat:

Posted

90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold

cam asa vroiam si eu

Atentat stiu ca noi nu ne prea intelegem bn dar as vrea sa imi dai si mie 100k pe gaia ca ma bag si eu temporar pana fac si eu un lvl frumusel 32+ wizz/bard

Posted

un lucru imi place...

toti cereti build

si toti dam build maxim cel de lvl 90 ;;)

dar va apucati pe n servere si de juma de an tot va vad ca cereti builduri , la cate builduri s-au dat ar trebui un edit la primu post sa se uite lumea ca si asa le dam degeaba :)

Posted

Grindam grindam si noi , am terminat de furat un trade de 4* ^^ , sper sa fac lvl 87 maine -poimaine ca sa mai inchid gapu la 2 . Damn i h8 alchemy...18 ori fail arcu la +6 T_T azi tre sa il fac iarasi +5 pff...

btw degeaba cereti builduri acu , va puneti in cap acel build si dupa il schimbati din diferite motive . Ma nu trebuie sa faci acelasi build dupa altul. Buildul til faci tu cum vrei cum crezi si ca sa te simti tu mai bine cu el , sa il folosesti cum crezi mai bine.Degeaba eu as incerca buildu lu Trane daca eu habar nam sal folosesc , asta in cazul in care mias face un euro , :tiphat: GoodLuck2All

Posted

Grindam grindam si noi , am terminat de furat un trade de 4* ^^ , sper sa fac lvl 87 maine -poimaine ca sa mai inchid gapu la 2 . Damn i h8 alchemy...18 ori fail arcu la +6 T_T azi tre sa il fac iarasi +5 pff...

btw degeaba cereti builduri acu , va puneti in cap acel build si dupa il schimbati din diferite motive . Ma nu trebuie sa faci acelasi build dupa altul. Buildul til faci tu cum vrei cum crezi si ca sa te simti tu mai bine cu el , sa il folosesti cum crezi mai bine.Degeaba eu as incerca buildu lu Trane daca eu habar nam sal folosesc , asta in cazul in care mias face un euro , :tiphat: GoodLuck2All

go go

pai da fiecare isi alege buildul dupa cum ii place :) un arcas mi-as face dar nu cred incepe clasa a 12-a :D pff oricum warrior-ul meu dupa 3 zile de farming are 200k sp xD inca un mil

ah uitasem :D Alchemy FTW : mi-am schimbat attack rating de la 22-> 80 % dupa 17 stone-uri mi-a facut si assimilation la dura white de la 20 -> 60 % :D

Posted

lol :)) xD

cred ca glumesti :))

e fain sa fii pe cold dar sunt multi care sunt imuni la cold de la accesorii si ori de la holy ward ori de la pheonix shild. acel build l-am facut si eu acu ceva timp (baned) si merea destul de bine.

Posted

lol :)) xD

cred ca glumesti :))

e fain sa fii pe cold dar sunt multi care sunt imuni la cold de la accesorii si ori de la holy ward ori de la pheonix shild. acel build l-am facut si eu acu ceva timp (baned) si merea destul de bine.

nu glumesc buildu asta doar turcii il fac si u poate dak te simti problema ta eu sun full str archer 90 fire force si 30 cold la pvp nici un chinez nu are sanse in fata mea #-o

Posted

flo chiar tu ai zis ca nu te bate nici un chinez. nu cred ca teai batut cu vre unu bun. ca daca era sa ma bat cu tine nu aveai ceva sanse. plus ca exista si europeni. crezi ca apuci sa dai vital spoturile pe ei?? :))

cand o sa bati europenii dai un beep

Posted

nu glumesc buildu asta doar turcii il fac si u poate dak te simti problema ta eu sun full str archer 90 fire force si 30 cold la pvp nici un chinez nu are sanse in fata mea #-o

atunci la ce ai mai cerut builduri

esti mare jucator , cauta in arhiva forumu silkroadonline.net/forums si cauta toate buildurile ;)

Posted

archer 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold pure str este unul dintre cele mai bune builduri....si ce ziceai?numai turcii sil fac?tocmai in 70% din serverele de sro turcii owns....teai gandit vreodata de ce?pt ca sunt playeri ca tine ca zic...bleah nu fac builda ala ca il au toti turcii

Posted

archer 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold pure str este unul dintre cele mai bune builduri....si ce ziceai?numai turcii sil fac?tocmai in 70% din serverele de sro turcii owns....teai gandit vreodata de ce?pt ca sunt playeri ca tine ca zic...bleah nu fac builda ala ca il au toti turcii

da dar turci baga si gold la greu si etc......

Posted

CE CARACTER SA IMI FAC SI eU PLS TELL ME si PE ce MASTERY pls tELL :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

mmmmm nu te lua dupa nimeni fa ce iti place :) conteaza sa iti placa tie nu tinti spre "cel mai tare" build pentru niciodata nu o sa fii cel mai tare deoarece cei care domina toate serverele cumpara gold si isi cumpara arme si item-uri pe care un jucator obisnuit nu o sa isi permita sa le ia

bafta :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...