SimplySimple Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 lolincetati cu faza "full str garmant, hibrid protector, full int armor". armor este cea mai prostie armura si nu as folosio nici macar daca as avea 10 phy def. pe un arcash protector este cel mai bine mai ales daca esti pe fire nu iei dmg chiar asa de mare de la mag plus ca nu prea pot sa ajunga la tine daca stii sa joci.dash sry stii ca nu am nimic cu tine da laso naiba...am fost arcas lv 80 full farmed la cap 80....si din exp iti zic arcas pe prot imi luam dmg muult mai mare decat arc pe garm...conteaza mult full str full int astea...dc cand esti full str sa iti pui defence mag la care esti slab mediu...in loc sa iti pui defence mare?...@razvan nu...e in dracula...poza e ft veche.
iReaLRauL Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 OMFG....nuke cu arc?are u crazy?sti ce dmg dai?doamne ganditi inainte sa vbiti...Cel mai bine la un arcas e full str garment(poti face ravagii pe crit) sau hyb pe str(ai si ceva hp si dmg maricel si crit bunicel)....hyb pe int? OMFG(dmg intru un nuker si un pure str...hp mic....)Later Edit:joaca cineva pe Gaia?am sa ma apuc pe gaia dar nuj ce sa aleg intre rogue pe crosbow sau daggers..si ce sublcass sa pun warlock/cleric/bard ?:D plz raspundeti:)Apuca`te de Mario .. N`ai vazut ca Darth l`a luat cu caracterul lui de hybrid int pe Shaitan + ca e si pe cold ca daca era pe fire .. :-j
iLoveCalifornia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 cumpar pwfarm pe redsea ,cineva d p redsea?
The Dash Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Apuca`te de Mario .. N`ai vazut ca Darth l`a luat cu caracterul lui de hybrid int pe Shaitan + ca e si pe cold ca daca era pe fire .. :-jcred ca trebuie sa studiezi mai bineDarth e hibrid str nu int.si situ speedy ca nu ai nimic cu mine doar ca cel putin la grind e cel mai bine sa ai protector ca am avut si eu un arcash. la pvp merea super bine si pe protector nu prea imi luam cine stie ce dmg ca eram full farm si aveam la protectie magic destul de mult cu un set +2
SimplySimple Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 da dashule dar la cap max si aia fiind full farmed poate si cu set mai bun te sparg daca esti full str pe prot
Erhard Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 As vrea sa incerc un bow, imi spuneti un hyb bun si ce mastery0uri sa pun ca sa fie bun in pvp?
The Dash Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tias sugera mai bine full str 90 pacheon 90 fire 90 light.dar stiu ca o sa sara altii cu gura asa ca let the flame war begin :P
Erhard Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Toti vorbesc ca hibrizii sunt mai buni si tu imi recomanzi full STR, acum sunt confuz ^^.
The Dash Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 pentru mine hibrizii sunt o porcarie (nu am nimica cu cei care au hibrid) dar eu cred ca e destul de nasol sa dai din phy def phy atack balance-ul phy pentru mana si mag def ceea ce poti sa cresti prin fire si/sau garmant. de asemenea iti da oleaca de dmg in plus de la imbue dar asta doar daca ai un hibrid destul de dezvoltat cum ar fi 80:80. eu as recomanda un full str pentru ca rezista mult da dmg mare din crituri, poate si sa tankeze daca este nevoie.daca mai vrei sa stii altceva spune-mi
Erhard Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Pe mine ma intereseaza PvPul si am auzit ca arcasul sux, e adevarat?
Erhard Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Blader la pvp sux, are cel mai mic dmg posibil, sigur, tankeaza bine, dar nu-mi place. Prefer euro 1h.
The Dash Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 bowerul e super bun mai ales dupa skillurile de 80. mai ales la cap 100 o sa fie super arcul. si bladerul e super la capul asta pentru ca s-a bagat buful ala si nu mai e chiar asa de mic dmg-ul lui
Erhard Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 SI la ce lvl vine bufful la blader, ca sunt nehotarat, blader sau bow.
SimplySimple Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 nu e chiar buff...vb in termeni euro e debuff ca si la warlock adica ii dai bleed impotent division si dif sts care iti cresc dmg pe el.
The Dash Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 nu ma referalm la statusurile de la ultimul chain. ci la buful care scade def de la shild dare creste dmgul phy
Darth_Andrei Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ok.... im hyb int not str lol , acu daca vrei satzi alegi pacheon sugerez Pacheon 90 Fire 90 Force 90 30light/cold u pick dar mai bine pui cold si iti cumperi drugs ( asta-i pt pvp ) . Also blader e bun cu bicheon - fire - force 90 si 30 cold . Dar daca cauti pvm pick fullforcer cum e Lord_Islash de pe Pacific. Fire 90 Light 90 Force 90 :-S.
K-Draku Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 aratatimi pls o poza cu o arma ful blue sau spunetimi ce blue s aimi pun pe arma si ce anume sa cresc inafara de mag phy si crt ataccate blue incape max pe o arma?
Darth_Andrei Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 9Blue = Str , int , durability , attack rating , immortal , lucky , astral and so on .. BTW imbue meu e lightning , am folosit cold la shaitan ca sa nu atrag toti monstrii pe mine , btw COLD Ftw , mai ales in pvp knd ii ingheti pe cei kre se considera imuni rofl
aionys Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 cu piluri si cu holy world nici macar nu ii patezi armura !^_^ ! Nush dc dar nici pe mine nu ma impresioneaza hybrid full int sau full str si apoi modifici cu ajutorul setului !
K-Draku Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 9Blue = Str , int , durability , attack rating , immortal , lucky , astral and so on .. BTW imbue meu e lightning , am folosit cold la shaitan ca sa nu atrag toti monstrii pe mine , btw COLD Ftw , mai ales in pvp knd ii ingheti pe cei kre se considera imuni rofl de exemplu pe o spear trebe sa pun bluck rating? Edit: ce sanse am eu fiind lvl 69 gap 8 full int spear cu 5833 hp inpotriva lu isy??
Erhard Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ok.... im hyb int not str lol , acu daca vrei satzi alegi pacheon sugerez Pacheon 90 Fire 90 Force 90 30light/cold u pick dar mai bine pui cold si iti cumperi drugs ( asta-i pt pvp ) . Also blader e bun cu bicheon - fire - force 90 si 30 cold . Dar daca cauti pvm pick fullforcer cum e Lord_Islash de pe Pacific. Fire 90 Light 90 Force 90 :-S.Ce fel de hyb? Ce stats? Si nu ar fi mai bine light 70 pt buffur ghost walk?
iLoveCalifornia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 am questu de la potion shop cel cu cursed hearts , am scos pana la gap 9...dar cand iau xp ,iau xp ca la gap 0 , 325xp , 33 xp SP , de ce ?
K-Draku Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 wizzX gata cu gaia ? dar tu??? :)) la ce trafic ii 25 din 24 ii full am vazut pe rev6 2040 player on lagul era marE?