Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Daca cineva face compile la keylogger pe o arhiva ".rar" ".zip" etc., sau orice fel de dosar, document, etc. *care sa functioneze in mod corespunzator* si il encripteaza ca fiind nedetectat de antivirus, atunci, acel keylogger va trimite coduri indescifrabile.

Inca un lucru legat de keyloggers. Pana la sfarsitul lui 2009 nu va mai exista absolut niciun keylogger nedetectabil.

Nu mai stiu exact sursa, dar era una de incredere *nu o firma care isi promoveaza antivirusul or smth*. Eu nu cred lucrul acesta. Whateva`

Mersi mult :) chiar apreciez informatiile :tiphat:

LE:First 4 The First Time

Posted

la lvl mare 70+ cum se castiga bine bani?

ziceti pls mai multe feluri :tiphat:

ce ziceti var interesa sa imi vedeti tot setul meu de invdiat pt unu de lvl meu?:>:>:>

Posted

la lvl mare 70+ cum se castiga bine bani?

ziceti pls mai multe feluri :tiphat:

ce ziceti var interesa sa imi vedeti tot setul meu de invdiat pt unu de lvl meu?:>:>:>

:-?? bati mult gasesti iteme, iei iteme de d9 ieftine si le dai mai scump, alchemy, faci taxi( asta depinde de server) daca e nou mai muolti bani pe 1h daca e vechi nu cred ca se merita mai ziceti si voi:P

Posted

uitaiva pe rev6 la unique si dati mai in jos pe hera ia vedeti cine a omorato:))

fara zerg

miau mai trebuit 2 bile cand am terminat am avut zerkul:))

daca erai pe sparta singrul lucru pe care il auzeai era u nooooob si cateva golobale dar nu esti

gz :P

Posted

Ajuta'ti-ma si pe mine va rog: Ce tip de armura sa pun pt un archer????prot sau garment??

P.S.: Am 14 ani dar stiu cate ceva despre jocu' asta(in afara de ceea ce am intrebat) :beer:

Posted

Ajuta'ti-ma si pe mine va rog: Ce tip de armura sa pun pt un archer????prot sau garment??

P.S.: Am 14 ani dar stiu cate ceva despre jocu' asta(in afara de ceea ce am intrebat) :beer:

depinde garmantu ar fi cel maii bine dar si protector( asta nu stiu dc, am vazut mi multi str cu prot si de asta)

Posted

lol

incetati cu faza "full str garmant, hibrid protector, full int armor". armor este cea mai prostie armura si nu as folosio nici macar daca as avea 10 phy def. pe un arcash protector este cel mai bine mai ales daca esti pe fire nu iei dmg chiar asa de mare de la mag plus ca nu prea pot sa ajunga la tine daca stii sa joci.

Posted

joaca careva pe Athens?

Eu sunt pe Athens!!

Salve all ... cativa oameni mai vechi si mult mai multi noi vad. :)

Ce mai e nou prin zona ... care a mai avut dropuri sun som ...mai stiu si eu ... noutati ...vreeeaaaau noutati :))

Posted

Asa, overall, ce e mai bun, rogue sau warlock?

Well depinde si subclasa , de exemplu dak pui warlocku - cleric , e posibil sa castige warlocku din urm motiv:

Disease , division , all unbuufs + sleep , schimba pe cleric si da offering. Oricum o combinatie letala e warlock + rogue, unul din cei mai tari de pe server Shurke , are aceasta combinatie si bate pe cei cu sun din 1hit(prick)

Dar ca satzi raspund la intrebare rogue is better i think :-/ , totul depinde si de subclasa

Posted

pai hybrid pe str nu stiu ce sa zic

hybrid pe int mai dai si cu cate un nuke :>

OMFG....nuke cu arc?are u crazy?sti ce dmg dai?doamne ganditi inainte sa vbiti...

Cel mai bine la un arcas e full str garment(poti face ravagii pe crit) sau hyb pe str(ai si ceva hp si dmg maricel si crit bunicel)....hyb pe int? OMFG(dmg intru un nuker si un pure str...hp mic....)

Later Edit:joaca cineva pe Gaia?am sa ma apuc pe gaia dar nuj ce sa aleg intre rogue pe crosbow sau daggers..si ce sublcass sa pun warlock/cleric/bard ?:D plz raspundeti:)

Posted

Later Edit:joaca cineva pe Gaia?am sa ma apuc pe gaia dar nuj ce sa aleg intre rogue pe crosbow sau daggers..si ce sublcass sa pun warlock/cleric/bard ?:D plz raspundeti:)

recomand crosbow si bard o sa faci asa lvl f repede

eventual la lvl 90 sa te muti de pe bard pe altceva

Posted

OMFG....nuke cu arc?are u crazy?sti ce dmg dai?doamne ganditi inainte sa vbiti...

Cel mai bine la un arcas e full str garment(poti face ravagii pe crit) sau hyb pe str(ai si ceva hp si dmg maricel si crit bunicel)....hyb pe int? OMFG(dmg intru un nuker si un pure str...hp mic....)

Nu dai nuke cu arc , eu am hyb int arcas si dau 13k la arcasul de lvl meu fullstr (gap6 eu) , nu mai fiti asa de xerox k fullstr rull everything . #-o Daca stii sa iti joci caracterul bati , for example : am batut hyb int de 90 spear in gap 5 el 6meciuri din kre 4 castigate de mine :)

LE: Int Bow Nuke ->

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...