Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ce noroc pe capul meu :) http://img217.imageshack.us/my.php?image=sro2008090503504174aa9.jpg

:bananadance2: http://img222.imageshack.us/my.php?image=sro2008090503510373jg3.jpg si pana la urma tot a meu a fo killu :) cu toate k o incercat sa ma omoare un arcas -.- :angry1:

Posted

http://img230.imageshack.us/my.php?image=sro2008090504322006wc6.jpg woooot !!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

OMG e 4 dimineata T_T ... noapte buna all

bv :P l-am luat si eu pe shaitan din nou nb XD

Posted

Mersi mersi , ma Billy , joci pe sparta din kte am inteles , cunosti pe unu _Toxick_ ??? E un roman fost jucator pe pacific.Mai spunemi o chestie , ai in guild pe unu SATANKA_HUN nu? ^^

os stiu eu pe toxick

Eu sunt celt de care vroiai sa razi...acuma cateva zile CICA miai bagat in exchange un npc glavie de 32 :| nu mai puteam de ras la gluma ta sincer ..:| infine

hai cai buna faza asta=))

PS glavia nu era de npc avea crit 9 si phi 32%

Posted

crezi ca o cumpara cienva cu 3 mil acuma?? :))=))

lumea abea daca are 1-2 mil si tu vrei sa vinzi cu 3 :)).

app cu spawn maps eu le am direct pe mapul din joc :P

Pai am avut azi oferte de 3 mil....presupun ca o sa am si maine....deh mai dash...

Posted

crezi ca o cumpara cienva cu 3 mil acuma?? :))=))

lumea abea daca are 1-2 mil si tu vrei sa vinzi cu 3 :)).

app cu spawn maps eu le am direct pe mapul din joc :P

Pk2 right ? Guide cum sa fac si eu asta ??? Nu vreau download k poate mai dau de keylogger si nu prea am chef :naughty:

Si bani sunt defapt , if you check silkroad-gold.com they sell gold so... poate sa o dea cu 3-4 usor

Posted

pe gaia?? nu prea cred. poate avea oferte de la scameri dar nu cred ca o cumpara cienva cu 3 miliane. plus ca nu au cum sa faca gold companies cine stie ce bani dupa atat de putin timp

si nu am tutorial, dar sunt 100% sigur ca nu poti lua virusi de la un pk2

Posted

pe gaia?? nu prea cred. poate avea oferte de la scameri dar nu cred ca o cumpara cienva cu 3 miliane. plus ca nu au cum sa faca gold companies cine stie ce bani dupa atat de putin timp

Eu sunt intr-o guilda straina..si gm-ul a facut singur lvl up la guilda...a facut guilda lvl 3....deci...daca ala are bani nu cred ca alti nu au

Posted

nu cred ca poti lua ceva din fisierul media.pk pentru ca nu il executi

eu folosesc desi nici nu l-am scanat ^_^

ce media.pk ai?PuNisH_PK2_Mod?

Posted

Ok.... am inteles deci nu executi dar iao in felul asta , dak someone pune keylogger pe arhiva .rar de media pk2, tu cand o deschizi deschizi si keylogeru , acu nu vreau sa spun k voi aveti keyloger -.-...So... unde gasesc un media pk2 , si cu niste guiduri va rog frumos ?

Posted

Daca cineva face compile la keylogger pe o arhiva ".rar" ".zip" etc., sau orice fel de dosar, document, etc. *care sa functioneze in mod corespunzator* si il encripteaza ca fiind nedetectat de antivirus, atunci, acel keylogger va trimite coduri indescifrabile.

Inca un lucru legat de keyloggers. Pana la sfarsitul lui 2009 nu va mai exista absolut niciun keylogger nedetectabil.

Nu mai stiu exact sursa, dar era una de incredere *nu o firma care isi promoveaza antivirusul or smth*. Eu nu cred lucrul acesta. Whateva`

Posted

nu cred ca poti lua ceva din fisierul media.pk pentru ca nu il executi

eu folosesc desi nici nu l-am scanat ^_^

ce media.pk ai?PuNisH_PK2_Mod?

re all :D , guilda _Romania_ cauta romanshi de 60+ care sunteti pe greece da`ti pm ingame Kill4Bl00D sau la oricare din guilda http://www.rev6.com/guild.asp?guild=_romania_ va asteptam !!!!!!! Hora lasa cheaturile si apucate de recrutat :banghead::banghead::banghead::banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...