Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 In sfarsit :D http://img234.imageshack.us/my.php?image=demonshaitanrs6.jpgPS:I used serkscrools =P
EvilToileT Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 In sfarsit :D http://img234.imageshack.us/my.php?image=demonshaitanrs6.jpg PS:I used serkscrools =P bun venit pe forum...si gz pt saytan mai conteaza ca e zerk scroll sau nu ? vad ca cei din party erau fani tai no1 :P El : u esti Hibrid ? ca acuma vad ca ai 14k hp si 19k mp
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Da is hibrid , ms :) . Clar k aia is fanii mei ms spidy ;)
atentat Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Lvl 33 pe gaia zuhaha...si sos sword lvl 32 drop...am facut-o +3 :X::XX:....exact ce-mi trebuia ca-s nuker s/s....pun diseara poza ca acu ma duc la chef... :X:X::X:X:...traiasca mama!!!!!Edit: uitati poza :X...si ma mai laud cu ce am in inventorihttp://img114.imageshack.us/my.php?image=soslabaiaturi4.jpg
iReaLRauL Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bravo Andrei si bravo atentat . Felicitari pentru +3 si acel sos :) Andrei .. Pe ce server joci ?
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mersi Ireal , pe Pacific , si bravo atentat ^^, Romanii FTW
salam30 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 lv 46 2handu atm...ah si ...desigur ceva nou...[normal e media pk...sau nu? ] http://imageshack.us astept vesnicile comentarii de oftica;) ce cauti in spatele lu ala ))))))))))
Dr4q_Sti3 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Draq_stie IGN ? ca si eu joc pe spartanumele meu este undead22 tu esti ...?
Andreas_good Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mersi Ireal , pe Pacific , si bravo atentat ^^, Romanii FTW Cmf ma??? Sunt BlooD_SpeaR Ia uite ai parasit Romania??? Sunt din Fratia ... Ma stii... acu ne-am unit cu voi... rahat la FW... _Anarchy_ rocks pe Pacific :( PS: Ia uite ce mare ai ajuns... Parca acu' 1 luna te vedeam la Edimmu
SimplySimple Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 De la ce lvl incepe sa fie warrior-ul bun? Ca eu la 23 mi-o iau rau de tot la CTF. de la 40 incepe ownage 42 ma rog ca sa ai si arma:)) in event sunt numai ratati... nu numai ca nu dau buffuri dar nici nu trag, nu dau ress, nimic. mda la noi dadea unu res la echipa adversa si ne-au spart normal cata idiotu ce cauti in spatele lu ala )))))))))) sa mori tu? :P http://imageshack.us ps- haha masterand gaming ^_^
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sal Bloody , ce faci frate :) .. eh da am plecat vroiam sa vad cum e atmosfera in alta guilda si am ales una in kre am prieteni.E bine ca sa unit Romania cu RoElite , pacat totusi k nu putem sa facem pace intre cele 2 guilde , intotdeauna exista certuri , eu am vorbit si inainte cu Adydrn sa unim guildele sa facem o guilda mai puternica sa fie pace , dar tot apar certuri si e greu ...Peace All
BillyTalent Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mersi Ireal , pe Pacific , si bravo atentat ^^, Romanii FTW Welcome...gratz for Shaitan zerk Scroll's FTW
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mersi mersi , ma Billy , joci pe sparta din kte am inteles , cunosti pe unu _Toxick_ ??? E un roman fost jucator pe pacific.Mai spunemi o chestie , ai in guild pe unu SATANKA_HUN nu? ^^
BillyTalent Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mersi mersi , ma Billy , joci pe sparta din kte am inteles , cunosti pe unu _Toxick_ ??? E un roman fost jucator pe pacific.Mai spunemi o chestie , ai in guild pe unu SATANKA_HUN nu? ^^dap corect satanka_hun e un prieten foarte bun de al meu :D si clar coleg de guild...toxi il cunosc dar nu prea vb ...vad ca i foarte cunoscut satanka :D daca vrei sa mai vb noi 2 poti sa imi dai un ID de mess ;)Bafta ;)
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Damn Damn Damn Tocmai am luat ks la Shaitan de la un xbow >< :angry1: I h8 euro ... :sef:
iReaLRauL Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Damn Damn Damn Tocmai am luat ks la Shaitan de la un xbow >< :angry1: I h8 euro ... :sef: De data asta n`ai fost asa de norocos :( Lasa ca mai ai cand sa`l omori pe Shaitan .. ^^ PS: Raspunde ca ti`am dat pm :D
EvilToileT Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 numele meu este undead22 tu esti ...? Eu sunt celt de care vroiai sa razi...acuma cateva zile CICA miai bagat in exchange un npc glavie de 32 nu mai puteam de ras la gluma ta sincer .. infine
Daddysady Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wow asa multe, eu fac in jur de 20-25k cu prem + nu inteleg...uni spun ca tre sa fac in jur de 30k.O fi din cauza ca fac powerfarm cu char de lvl 90? Majoritatea fac cu wizz de lvl mic! Mai nasol este ca nici locul nu este asa bun:(. IN party cati cati intrati?Mergi in cave...mai ia pe cineva sa cobori media partyului sub lev mobilor.E prea greu,90 fiind sa pwfarmezi la ong si cred ca e mai bn in cave,e si spawn rate mareSi eu o sa merg in cave sa imi pwfarmez warriorul...doar ca eu nu am +9 :P @flooo cate sloturi sunt pe un softmode?adica cati oameni pot folosi un cont
Darth_Andrei Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 De data asta n`ai fost asa de norocos :( Lasa ca mai ai cand sa`l omori pe Shaitan .. ^^ PS: Raspunde ca ti`am dat pm :D Si tiam raspuns ... Ma duc la isy acu sper sa am noroc poate o prind dak nu :cool2: Asta este
iReaLRauL Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Si tiam raspuns ... Ma duc la isy acu sper sa am noroc poate o prind dak nu :cool2: Asta este :) Bafta :roflag: Si sa gasesti sun`ul =]
The Dash Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 4 sunt.defapt e doar 1. daca folosesc mai multi oameni acelasi cfg este banat acontul de softmod (mi sa intamplat si mie)
SimplySimple Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 eu ziceam ca poti folosi 4 cliente odata de faza cu doar un ip nu stiam:)
Daddysady Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 pff inseamna ca trebuie sa astept pana deschid inregistrarile.Cat costa? ^_^