Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Eu am luat jocu de pe pagina, l-am instalat, i-am dat update, dar dupa ce dau start game imi apare dupa cateva sec o eroare, imi scrie :>

Runtime Errorr!

Program: C:\all my dox\games\silkroad\silkroad\sro_client.exe

abnormal program termination

Ma poate ajuta cineva? :dontknow:

:(

Posted

ciprian .... dak ai ati ... ia driveru de la ati ... sau dak ai nvidia .. ia d la invidia .. si ar trebui sa'ti mearga

am si eu o nelamurire ....

cand intru in joc mi se blocheaza ( dupa ce mi'am factu caracteru)

imi apare foaia ai .. in care zice welcome to silkonline .. bla bla

e de la net sau de la pc ??/

am:

procesor intel pentium 4 2.66 ghz

256 mb

ati radeon 9200 se 64 mb

si ink o kestie ... e normal .. k dak scrie (overpopulated .. sau ceva de genu) .. cand incerci sa te conectezi sa'ti dea disconnect ??

Posted

si ink o kestie ... e normal .. k dak scrie (overpopulated .. sau ceva de genu) .. cand incerci sa te conectezi sa'ti dea disconnect ??

Da e normal, uneori nu o sa te poti loga catva timp din cauza prea multor playeri!

Posted

.

cand intru in joc mi se blocheaza ( dupa ce mi'am factu caracteru)

imi apare foaia ai .. in care zice welcome to silkonline .. bla bla

e de la net sau de la pc ??/

am:

procesor intel pentium 4 2.66 ghz

256 mb

ati radeon 9200 se 64 mb

:dontknow:

Posted

k spook ms dar, ....am ajuns pe pagina invidia dar sant mai multe chestii acolo...mie ce imi trebuie >>graphics driver, Platform/nForce drivers....sau care mai sunt pe acolo??

Posted

M-am apucat si eu sa vad cum e jocul... mi-am facut un caracter bazat pe strenght, folosesc spear :)

Imi trebuie un sfat... unde ar trebui sa fac level? Momentan is lvl 3 (=))) si stau la monstrii aia din paie (nu stiu cum le zice :P )

Posted

Spook imi poti spune si mie te rog cum pot rezolva chestia aia de care te plangeai tu ca mie imi apare exact acelasi lucru....am reinstalat si nimic inclusiv in c... :dontknow: :dontknow:

Posted

M-am apucat si eu sa vad cum e jocul... mi-am facut un caracter bazat pe strenght, folosesc spear

Imi trebuie un sfat... unde ar trebui sa fac level? Momentan is lvl 3 () si stau la monstrii aia din paie (nu stiu cum le zice )

Mangryyang :|

Vezi ca la fiecare level primesti un biletel in partea dreapta a interfetei care iti spune de unde sa iei questurile necesare.

Posted

mai nu mai pot :crybaby:

cum intru in joc ( cu caracteru) imi da disconnect :((( .. nu pot face nimic :hair:

exista vreo solutie sa scap ... sa pot juca si eu ... sau pur si simplu rds'u suxi incredibil ???

messi

sub casuta aia de unde downloadezi jocul .. vezi k apar nishte drivere pt ati sau nvidia ...

si iei ala si il instalezi (sa fie pt xp dak ai xp .... sau win 2000 dak ai asa windowns)

dar ... in timpul instalului .. s'ar putea sa'ti ceara net frames 1.1 ... si sa'l instalezi .. k fara ala nu merge instalat acel driver (sau cel putin dak ai ati radeon)

si ar trebui sa'ti mearga

-edited-

cand intru si nu iau d/c ... mi se blocheaza si dupa 10 sec imi iese din joc :(((

Posted

mai nu mai pot :crybaby:

cum intru in joc ( cu caracteru) imi da disconnect :((( .. nu pot face nimic :hair:

exista vreo solutie sa scap ... sa pot juca si eu ... sau pur si simplu rds'u suxi incredibil ???

Am rds si merge perfect...no lag si nu iau disconect :D

Posted

Am rds si merge perfect...no lag si nu iau disconect :D

Lagu si disconectu il iei din cauza lor !! Poti sa ai net bun !! Alea sunt niste erori de la ei !! :error: Oricum reinstaleaza si iar si iar pana nu iei disc. !!

P.S Si eu mai am niste momente cand intru in joc si ma da afara imediat ce aleg caracteru!! Dar atunci chiar nu imi merge netu bine :angry1:

P.S.2 Pentru cei care se apuca acum de joc intrati pe serv TROY , tinem legatura si va iau in ghild ;)

Posted

vad ca tot faci reclama la troy... dar e cineva pe Aege de aici??

Posted

Mai, am si io niste intrebari pentru membrii celui mai tare guild (cel putin de pe Troy :dance: na, na-na-na-naaaa...muriti, dusmanilor :pray: , care va c****i pe voi si ponegriti _ROMANIA_...cu dedicatie speciala, fara numar... :nanana: ):

1. Cum credeti ca as putea ajuta guildul (desi is lvl miiiic-20 si am probleme si cu banii, lipsa arme & shit-am salariu mic, is din Romania, ce sa-i fac... :dontknow: );

2. Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu un arc (bow, whatever... =)) ), pentru lvl 20-21, care sa fie bun, pentru ca am unul de :banghead: si ma cam chinui sa fac experienta, mi-e greut (mdea, veti spune careva dintre bagatori - nu dau nume - ca asta este frumusetea jocului...sure, agreed...da' nu gasesc nici de cumparat pe la careva...si cred ca baga astia si niste preturi de te doare mintea...);

...ma rog, am zis cateva intrebari, da-s numai doua...deocamdata atat.

in incheiere, inca o data...: _ROMANIA_ rooles!!! (prietenii stiu de ce)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...