Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sp33dy *w00t - your nick is grose :-&*, daca am un caracter de lvl 6x, gap 0, imbracat in garment, are un glavie *destul de mare glavie`ul*, bat mobi, multi mobi, yeti *cred* ... ai idee cate sp`uri iau in cazul in care in acelasi yeti mai dau inca 2-3 gold farmeri si tinand cont de ce am specificat mai sus ?

Te rog, raspunde`mi la intrebare.

Merci anticipat.

on topic :

10 degree items xD <3 !!

http://au.youtube.com/watch?v=MYRHQpjpqv4&...feature=related

Guest uLise4me
Posted

guys am strans 10 inimi am primit potiunea dar nush cum s-o folosesc :lol: am incercat mai multe variante degeaba , si la npc si click dreapta :|

Posted

Ai drepturi d autor p ea sau ce ? :))

Ce om frustrat esti :)) Nu vreau sa sterg kktu ala si nici nu mai pot acu ;)

Ma f*t in poza ta , mai p romaneste :crazy: :crazy: :gun::gun:

Nu am vrut sa insult p cineva cu poza aia, totusi dak te simti asa ofensat k am editat o poza de-a ta mai scutestema.Chiar ar trebui sami dau palme k ti-am editat poza :box:

Mai nepoate uite care-i problema : Tu un retardat de om nu vei ajunge in VIATA ta unde am ajuns eu in Silkroad. Ti-am zis sa editezi aceea prostie care mie nu imi place si nu are cauta si tu vorbesti ca un drac de 15 ani needucat. Insultele tale care le primesc rezulta buna crestere a parintilor si a celor 7 ani de acasa!

Sunt curios daca ai trecut de lvl 50 in viata ta si dece postezi tu pe acest forum! In afara de spam nu faci nimic bun.

@PlasePunkOff Avand in vedere ca nu joci tu pe charu lu speedy, nu vad unde este si problema ta! Si da alt retardat care nu a trecut de lvl 50 si viseaza la 9D, alteceva in afara de spam nu faci.

Stiam ca pe un forum se aduna o mana de oameni care isi impartasesc ideile , nu spam, nu insulte , nu idiotenii si aberatii.

Am mai spus si repet : Nu inteleg cum s-au ajuns la 760 pagini cand in aceasta sectiune doar 10 oameni stiu cu adevarat ce insemna silkroad!

Respect celor care nu posteza doar sa se bage in seama. :)

Guest uLise4me
Posted

guys am strans 10 inimi am primit potiunea dar nush cum s-o folosesc :lol: am incercat mai multe variante degeaba , si la npc si click dreapta :|

ma poti ajuta si pe mine cu problema ;;) ?

Posted

Wow asa multe, eu fac in jur de 20-25k cu prem + nu inteleg...uni spun ca tre sa fac in jur de 30k.O fi din cauza ca fac powerfarm cu char de lvl 90? Majoritatea fac cu wizz de lvl mic! Mai nasol este ca nici locul nu este asa bun:(. IN party cati cati intrati?

@Skorpy Nu te mai baga peste pozele mele....sterge prostia aia!!!

poi tre sa fie full party si sa nu fie playerii mai mari de lv 25/26 ca sa iei best exp desigur sa ai gap la lv 23...adica skills la lv 14....nu cont plvleru eu aveam plvl de la wizi lv 90 /lv 89 archeri lv 87 nu prea conta tot atat strangeam...si strangeam 30k sp cam inhmmm 18 ore...d-aia zic ca in jur de 40 dar eu foloseama ticket sp si atat...premium plus e mai naspa pt ca faci in 5h cat fac eu in 3h cu ticket sp..+ ca la premium plus da si 100% exp ceea ce te incurca mai mult...sper ca ai inteles ceva din ce am zis pe acolo:P nu am fost ft atent la exprimare...

@phunk nu vad dc m-ar interesa parerea ta despre nume charului meu..si nu vad dc ti-as raspunde la intrebarea aia atata timp cat tu nu ai pic de respect pt posturile mele.

@skorpyo ai insultat de ft multe ori lumea pe aici si nu ai fost sanctionat ai fost iertat...dar nu cred ca mehico va fi la fel de ingaduitor si de data asta...

@wizzX stii cum se zice...cel mai bine e sa incepi de tanar:P daca nu ai plvl ar fi bine sa le faci dp acu sunt un bonus imp...daca ai plvl nu prea cont^^

@ulise la npc acolo la ala cu pots ai acolo skill editing or whatever ma rog acolo de unde iei questu dar numa ca sunt 2 variante aia de iti da questu si inca una...o alegi pe a 2a ti se deschide un meniu asemanator celui cu skilluri si acolo faci dlvl:)

@trane bafta trane^^

EDIT: sry daca am omis pe cineva

Posted

sp33dy defapt nu te incurca deloc premium ca faci exact la fel cum ai face normal sp numa ca mai repede.

si deathrazor chiar u ai spus-o. s-au ajuns la paginile acestea prin spam mult si aberatii si desigur certurile care nu pot lipsi din aceasta comunitate.

Guest uLise4me
Posted

@ulise la npc acolo la ala cu pots ai acolo skill editing or whatever ma rog acolo de unde iei questu dar numa ca sunt 2 variante aia de iti da questu si inca una...o alegi pe a 2a ti se deschide un meniu asemanator celui cu skilluri si acolo faci dlvl:)

ms fain , a mers

ce bleg sunt de 1 ora si ceva ma chinui , dar nici c-am bagat de seama ce-i cu a2a optiune , am crezut ca-i cancel sau ceva de genu ( din instinct )

le:

Added: October 14, 2006

de aproape 2 ani video , astia sunt batrani ce au pasit in silkroad , respect pt jucatorul acela ^:)^

nu erau mobs party , nu era euro , nu era multe iteme :)

old school baby :wub:

din cauza acestui video am decis sa joc si eu oleaca de sro , asta prin noiembrie 2006 :)

shame on me cuz i'm not a higher lvl

Posted

poi tre sa fie full party si sa nu fie playerii mai mari de lv 25/26 ca sa iei best exp desigur sa ai gap la lv 23...adica skills la lv 14....nu cont plvleru eu aveam plvl de la wizi lv 90 /lv 89 archeri lv 87 nu prea conta tot atat strangeam...si strangeam 30k sp cam inhmmm 18 ore...d-aia zic ca in jur de 40 dar eu foloseama ticket sp si atat...premium plus e mai naspa pt ca faci in 5h cat fac eu in 3h cu ticket sp..+ ca la premium plus da si 100% exp ceea ce te incurca mai mult...sper ca ai inteles ceva din ce am zis pe acolo:P nu am fost ft atent la exprimare...

tiketu de sp mere folosit si fara premium? hmmz nu stiam asta ptr ca nu am incercat si citit, am skils prin lvl 10 asta sa fie problema? nu as prea crede...maine am sa cumpar un tiket de sp de 100 de 1 zi sa fac o proba.

Posted

Imagine IPB

:) imi fac si eu warrior

f f tare dress-u' asta pe female

bf cu 2h, eu ma apuc de dagger pe alt server

Posted

pai normal ca ti-o iei rau la ctf. euro sunt pentru echipa nu cum ai crede tu pentru solo. daca joci in echipa mai ales daca echipa este full euro este bun.la pvp 1v1 este bun de la 80 ca are toate skillurile care ii trebe alea fiind triple swing, dare devil kd si skinurile

Posted

:-S naspa atunci , la fel si pe pacific , la un momentdat o deschis portile masteru da attacking unionu nu venea :-S.Oricum din cate am inteles fortresu urmator o sa fie mai greu pt pacific, neau promis din timp ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...