qasi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 fain gaia doar ca am luat de 5 ori dc si am stat cate 1 ora de fiecare dataam lvl 19 aaaaa da si 4 ore am avut si treabapark ziceai ca ai 22... nu? ;)
Dr4q_Sti3 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 park ziceai ca ai 22... nu? ;)pate trebe sa faci diferenta dintre atentat si mine el era 25 aseara
Guest uLise4me Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 e frumos pe Gaia ( sau un server nou in general ) ai satisfactia ca nu e nimeni peste 40+ dar asta e doar o chestiune de timp , 1 saptamana , pe urma vin din spate lvl angro .am vazut mai demult o statistica in mod normal sa promovezi lvl 80 dureaza cam 2 ani daca joci legit. :)
The Dash Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ultima afirmatie este o aberatie totala. in pty de 8 faci in 3luni poate mai putin daca ai premium plus. 90 faci cam in 4-5 luni in pty de 8.dc vreti voi sa speriati legitii si sa ii faceti sa devina boti??
skorpyo93 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 omg cata botareala Incepe din nou shc si nu mai apuc sa joc sro :(
atentat Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ZUAHHAHA acu arata pe rev 6 ca suntem a 2-a guilda de pe gaia si eu pe locul 11 :X:X:X::X:X
SimplySimple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 va urez succes pe gaia dar nu uitati ca pt fw va trebuie o guilda lv 3 si 15 oameni minim + 5m gold inscrierea si fw e maine...bft;)in alta ordine de idei...warrioru meu a inceput sa creasca:)http://imageshack.us
PleasePhunkOff Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 "bla bla bla"... in alta ordine de idei ne arati o poza cu 2 nooby chars imbracate la fel si cu cate un sos weapon . ... so ?!
Erhard Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 So, arata interestingAsa, la ce lvl sa ma apuc de euro quests?
Andreas_good Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 "bla bla bla"... in alta ordine de idei ne arati o poza cu 2 nooby chars imbracate la fel si cu cate un sos weapon . ... so ?! "nooby" aia au la sp cat nu ai avut tu de cand joci Silkroad... Si... banuiesc ca, Shin0by ala... E rogue si te-a copiat speedy nu-i asa?:D... :beer:
PleasePhunkOff Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 "nooby" aia au la sp cat nu ai avut tu de cand joci Silkroad... Si... banuiesc ca, Shin0by ala... E rogue si te-a copiat speedy nu-i asa?:D... :beer:Wooo... nu am avut atatea sp`uri niciodata. Dar vai, e full farmed ?! ntz ntz ntz... cum a reusit ?Are you freakin` retarded andreas ? oO Hai sa ne pupam in c*r ca avem char full farmed #-o Ideea era urmatoarea. Omul zicea ca i`a mai crescut character`ul. De fapt el pune o poza cu 2 char gay cu sos weapon.So please "shhht" and swallow my love :right:
SimplySimple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 gay esti tu ...si pe deasupra mai esti si prost...chars sunt lv 45 nu am mai schimbat eu armor e inutil...shin0by da e rogue si daduse duplicate...oricum tu veziti de hackereala...nu o sa inveti niciodata cum e sa ai un char de la lv 1 facut sa te simti bine la final ca stii ca numa tu ai umblat pe el si l-ai facut cum a vrut muschiu tau...bft.
deathrazor Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 @speedy cate sp bagai in 24 ore?Na arma!
BillyTalent Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 @speedy cate sp bagai in 24 ore?Na arma!foarte frumos...cat ai dat pe el,s-au l-ai facut tu +9 o_O gratz
iLoveCalifornia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 va urez succes pe gaia dar nu uitati ca pt fw va trebuie o guilda lv 3 si 15 oameni minim + 5m gold inscrierea si fw e maine...bft;)in alta ordine de idei...warrioru meu a inceput sa creasca:)http://imageshack.usSp33dy , mi-am facut nuker , am 28 gap 1 , si vreau sa scot niste sp de la arma , gap 6-7 momentan am 6 cursed hearts , dar pica fenomenal de greu , pe wizz picau rapid :-?daca ma duc la chajki imi cade , sau doar la mobs de lvl apropiat ?thx :tiphat:
skorpyo93 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wooo... nu am avut atatea sp`uri niciodata. Dar vai, e full farmed ?! ntz ntz ntz... cum a reusit ? Are you freakin` retarded andreas ? oO Hai sa ne pupam in c*r ca avem char full farmed #-o Ideea era urmatoarea. Omul zicea ca i`a mai crescut character`ul. De fapt el pune o poza cu 2 char gay cu sos weapon. So please "shhht" and swallow my love :right: Hehhe Cat adevar : s: :readthis: :readthis: :readthis: Bravo pt spear sweetFather :beer:
SimplySimple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 24h...hmmm in jur de 40k mai mult sau mai putin...ca sa pice cursed tre sa bati macar mobi care sunt pe verde pt tine.. daca tot va ofticati asa pun poza cand ii iau armuri ;) atunci vedem ce nu ii mai convine lu phunk...whatever
BeautifulMind Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Al 2 lea d/c la un interval de 2 ore :( renunt ma bag la samp :)
Guest uLise4me Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 24h...hmmm in jur de 40k mai mult sau mai putin...ca sa pice cursed tre sa bati macar mobi care sunt pe verde pt tine.. daca tot va ofticati asa pun poza cand ii iau armuri ;) atunci vedem ce nu ii mai convine lu phunk...whateveraha mersi frumos :)it will be a long trip till i get 70 cursed heartsps. care joaca pe RedSea?
deathrazor Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 24h...hmmm in jur de 40k mai mult sau mai putin...Wow asa multe, eu fac in jur de 20-25k cu prem + nu inteleg...uni spun ca tre sa fac in jur de 30k.O fi din cauza ca fac powerfarm cu char de lvl 90? Majoritatea fac cu wizz de lvl mic! Mai nasol este ca nici locul nu este asa bun:(. IN party cati cati intrati?@Skorpy Nu te mai baga peste pozele mele....sterge prostia aia!!!
Erhard Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 So, arata interestingAsa, la ce lvl sa ma apuc de euro quests?Deci..?
FLoooooo Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 it will be a long trip till i get 70 cursed heartsps. care joaca pe RedSea? eu joc p red sea... apai d knd nu mai merge botu....m-am km lasat pana apare ceva free...orikm .. astept aparitia unui server privat klumea...\EDIT: nu stie nimeni knd se deschide inregistrarea p 0x33...am si eu mare nevoie d cont, am avut mai demult de la 1 prieten dar acum el nu-l mai are k nu mai joaca si nah....deci cnv... ????
The Dash Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wow asa multe, eu fac in jur de 20-25k cu prem + nu inteleg...uni spun ca tre sa fac in jur de 30k.O fi din cauza ca fac powerfarm cu char de lvl 90? Majoritatea fac cu wizz de lvl mic! Mai nasol este ca nici locul nu este asa bun:(. IN party cati cati intrati?@Skorpy Nu te mai baga peste pozele mele....sterge prostia aia!!!pai in pty ar trebui sa mai fie cativa ca media lvl-elor sa fie egal cu lvl ongilor respectiv 33-34
skorpyo93 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 (edited) Wow asa multe, eu fac in jur de 20-25k cu prem + nu inteleg...uni spun ca tre sa fac in jur de 30k.O fi din cauza ca fac powerfarm cu char de lvl 90? Majoritatea fac cu wizz de lvl mic! Mai nasol este ca nici locul nu este asa bun:(. IN party cati cati intrati? @Skorpy Nu te mai baga peste pozele mele....sterge prostia aia!!! Ai drepturi d autor p ea sau ce ? Ce om frustrat esti Nu vreau sa sterg kktu ala si nici nu mai pot acu ;) Ma f*t in poza ta , mai p romaneste :crazy: :crazy: Nu am vrut sa insult p cineva cu poza aia, totusi dak te simti asa ofensat k am editat o poza de-a ta mai scutestema.Chiar ar trebui sami dau palme k ti-am editat poza Mai pe romaneste: stai pe bara 3 zile. Edited September 3, 2008 by Mehico