Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

deci eu am dus calculatorul la servis

si mio facut totul brici

am observat ca, cand intru in vriun program imi arata ca in poza

http://img236.imageshack.us/my.php?image=seeherezf1.png

eu am dat la un program din greseara Deny si trebuia sa dau Allow ca sa ma lase sa folosesc programul

Posted

deci eu am dus calculatorul la servis

si mio facut totul brici

am observat ca, cand intru in vriun program imi arata ca in poza

http://img236.imageshack.us/my.php?image=seeherezf1.png

eu am dat la un program din greseara Deny si trebuia sa dau Allow ca sa ma lase sa folosesc programul

de ce nu dezactivezi firewall

Posted

iti zic eu ca un legit cu pty de 8 face lvl de 2-3 ori mai repede decat un bot. prin party play se face mult mai mult xp plus ca in pty se joaca la mobi mai mari decat lvl lor. botii pot bate numa la lvl lor cu 1-2 lvl mai marei sau in cele mai multe cazuri cu cateva lvl mai mici.

adica eu eram nub sau ceva? nu de alta da la lv 82 bateam mobi lv 85-87 botting :crazy: la lv 86 bateam d-aia de lv 88 etc...si dash ca sa fie clar odata pt totdeauna si botii pot sa bata in pty de 8;) pty de 8 chinese merge cu toti butand dar euro nu pt ca fiecare are rolul lor :cool2: [acu sper sa nu ma intelegeti gresit nu sunt nici sustinator bot nici legit ...sunt...la pensie de sro]

ma voi ati putut juca eventul?

ca eu ori iau disconnect ori nu apar mobii.

ma refer la eventul cu steagu. la inceput a mers...

eu selectam flagpole ala si dadeam skills=)) de fun dar nu ii luam hp deloc oricum nu..nu merge event..e bugguit.

Posted

Rog pe cei care o sa joace pe Gaia si o sa se tina de treaba(sa aibe lvl-e mari...nu nobi...) sa-mi dea maine pm in joc...numele meu o sa fie Atentat

Posted

Am nevoie de niste info despre 0x33 softmode.Care e treaba?Din cate stiu poti bota pe mai multe charuri in acelasi timp

Daca are cineva il poate da si la altii?Ca din cate stiu nu e nevoie de autentificare sau cv de genul?Daca boteaza mai multi cu un sm se "implanta" ceva?

Cam astea ma intereseaza

:beer:

Posted

pai da se poate bota cu mai multe chare. si da se intampla. lor le zice acolo daca se joaca de pe mai multe ip-uri de pe acelasi softmod. eu am avut acont pe 0x33 si de exemplu acuma mi-ar fi trebuit, dar eu i l-am dat la un prieten si el a cumparat sm si la dat si la altii si uite asa am eu contul banat :X happy happy me

Posted

pai da se poate bota cu mai multe chare. si da se intampla. lor le zice acolo daca se joaca de pe mai multe ip-uri de pe acelasi softmod. eu am avut acont pe 0x33 si de exemplu acuma mi-ar fi trebuit, dar eu i l-am dat la un prieten si el a cumparat sm si la dat si la altii si uite asa am eu contul banat :X happy happy me

aha si cam in cat timp se prind aia?:D

Daca folosesc 3 insi e mult?

Cand vor deschide inregistrarile,ca presupun ca le vor deschide ca ei acum nu castiga nimic.

Am o mie de intrebari in mine azi ^_^

Posted

Rog pe cei care o sa joace pe Gaia si o sa se tina de treaba(sa aibe lvl-e mari...nu nobi...) sa-mi dea maine pm in joc...numele meu o sa fie Atentat

sorry ca ma trezesc in ultimul moment dar nu raman pe warlook imi fac wizz... numele va fi Lorgon :D

acum baga server-ul am incercat sa intru si zicea ca apdateaza!!

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Sep 02, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)

[Patch]

- Massive bot punishment will be done.

- Gaia Server will open.

Inspectia a inceput la ora 7 ?

Faza e ca pe rev6 zice ca Tuesday, September 02, 2008 @ 12:30:50 AM GMT-5 si inspectia tine de la 13:00 :o

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Sep 02, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)

[Patch]

- Massive bot punishment will be done.

- Gaia Server will open.

Inspectia a inceput la ora 7 ?

Edit: La iei adika aia de la sro chinezi aia ore 13 = 7 dimineatza la noi

da

nu va faceti probleme ca nu o sa dureze 3 ore jumare cam 3 ore

vor aprarea oare unici?

Posted

iti zic eu ca un legit cu pty de 8 face lvl de 2-3 ori mai repede decat un bot. prin party play se face mult mai mult xp plus ca in pty se joaca la mobi mai mari decat lvl lor. botii pot bate numa la lvl lor cu 1-2 lvl mai marei sau in cele mai multe cazuri cu cateva lvl mai mici.

aici te contrazic si iti spun si de ce:

sunt Pure STR Blade si cand nu am timp de joc ( din cauza serviciului sau mai rau a vietii private :D) las botul si paradoxal ideii ca Bladerul este caracterul cu cel mai mic dmg te anuntz ca avand lv 68 botez la mobi de 71-73 , deja de aici reiese o diferentza de lv de 3 pana la 5 lvl , asta contrazice teoria ta ca botii bat mobi cu 1-2 lv mai mari sau poate mai mici decat caracterul care boteaza, si mai spunea cineva ca celalalt castig este ca botul nu are pauza, deci poate baga 24 / 24,

10X2OL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...