Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest andistoica
Posted

Se poate dar sunt sanse de 1% !Pot sa-ti pice stone! Dar nu te sfatuiesc sa faci asta...! #-o

Multumesc de raspuns.

Totusi, de ce NU ma sfatuiesti sa fac asta ???

Ma gandesc daca am, de exemplu, un item cu un singur "blue", fara nici un "+", pe care nu merita sa-l vand (prea mult timp de asteptare la "stall", beneficiu prea mic, oferta mult mai buna pe "stall network" pentru genul meu de item).

Pe langa asta, poate ca stau "ceva mai bine" cu banii in acel moment.

Bafta tuturor

P.S. Primul pe pagina :) :)

Posted

@koila. eu zic, ca nu stii ce vb. u vino pe venus sa vezi ca legiti matura pamantul cu botii. daca tu esti pe un server de boti si tu botezi asta nu inseamna ca legitii nu stiu ce fac. legitii au mai multa experienta decat botii si intotdeauna cand te vei bate cu un legit (daca esti boter) vei pierde.

@andistoica la levelul tau da sunt foarte mici sansele. ceva de genu 5-10% sa iti cada stones cu ce blue au. dar la 9deg ai 50-60% sa iti cada stone. oricum daca ai bani este foarte buna ideea de a distruge iteme pentru ca iti dau foarte multe elemente.

si auzi la razvan. el cu atentat au organizat :))=)). razvan o sa fie liderul fortaretei desigur :)). gg

Posted

Mult succes cu guildul razvan si altii care se duc pe Gaia. Dar ... , sincer , nu cred ca faceti nici jumate din ce-ati zis acolo , sry , no offence.

Asa ati mai facut si cand s-a deschis Pluto , Mars , ca veniti si faceti , cei mai tari de pe server si nu s-a facut nimic.

Inca odata mult succes.

Posted

@koila. eu zic, ca nu stii ce vb. u vino pe venus sa vezi ca legiti matura pamantul cu botii. daca tu esti pe un server de boti si tu botezi asta nu inseamna ca legitii nu stiu ce fac. legitii au mai multa experienta decat botii si intotdeauna cand te vei bate cu un legit (daca esti boter) vei pierde.

http://www.silkroadonline.net/sro_board/bh...p;TopicID=86179

ceva info aici

Guest ze_mihai_ze
Posted

salut...sunt nou pe aici....asi vrea sa joc si yo silkroad...am jucat in trecut..am uitat contu...si vreau sa ma apuc in fortza..imi spuneti si mie un serv bun? cu romani buni...? ca ma bag

Posted

salut...sunt nou pe aici....asi vrea sa joc si yo silkroad...am jucat in trecut..am uitat contu...si vreau sa ma apuc in fortza..imi spuneti si mie un serv bun? cu romani buni...? ca ma bag

mergi pe gaia care se deschide maine toata lumea o ia de la zero

Guest ze_mihai_ze
Posted

da cine mai vine pe gaia? sa fie ceva lume? si ce char sa fac oare? pe blade pur str? sau glavie pur str?

Posted

Respect "The Dash" +1 .

i dont get it......

Mult succes cu guildul razvan si altii care se duc pe Gaia. Dar ... , sincer , nu cred ca faceti nici jumate din ce-ati zis acolo , sry , no offence.

Asa ati mai facut si cand s-a deschis Pluto , Mars , ca veniti si faceti , cei mai tari de pe server si nu s-a facut nimic.

Inca odata mult succes.

bei nu mai interpretati gresit. razvan nu a facut nimica special doar se da mare ca EL si cu atentat au facut echipa. pai o guilda de pe Hercule vroia sa mearga (guilda in care este atentat). razvan aduce 2 oameni si gata el cu atentat :)).

Posted

am o intrebare maine pe gaia unde si la ce ora ne intalnim?? scz 2 intrebari. cum o sa stim a cui e charu (la inceput)??? ne scriem pe forum nemele charelor?

Posted

pff va doresc succes pe gaia desi nu o sa faceti mare branza :P

Si dash nu conteaza faza cu legit/bot stai linistit...doar ca un botter nu are timp de stall dar pentru ca face lev de 2-3x mai rpd decat legitul are si timp de facut bani+ ca botand non-stop are elemente si tabs garla deci setul nu e o problema..

la d9 ai sanse de 90%(cand spargi arme) sa pice pietre...dupa calculele mele...si nu e nevoie sa ai blues pe item sa iei pietre

Posted

iti zic eu ca un legit cu pty de 8 face lvl de 2-3 ori mai repede decat un bot. prin party play se face mult mai mult xp plus ca in pty se joaca la mobi mai mari decat lvl lor. botii pot bate numa la lvl lor cu 1-2 lvl mai marei sau in cele mai multe cazuri cu cateva lvl mai mici.

Posted

taci acolo mah. nu vezi ce ipocrit esti. eu te-am rugat sa scoti alea de la semnatura si nu ai vrut. si normal ca m-am suparat si u intrebi dc ma supar. eu zic ceva de tine (un nimic) si te superi imediat si dai ignore :)) gg. cel mai mult urasc la oameni si aia este ipocrizia. dute tare si maturizeazate cipile.

Posted

Cand oi fi tu mai matur ca mine mai vorbim , toti ti'au zis ca esti un retard.

Maine e ziua cea mare.

imi raspunzi unde ne intalnim si la ce ora? (in joc)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...