Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

E vreo guilda care primeste un 2h/1h/Cler de lv 1, dar experimentat pe srv Venus/Neptune/Uranus/Saturn ?

lvl 16 il faci in 2-3 ore.... nu mai fi tu asa de cersetor. nici reclama nu prea stii sa-ti faci :)

Posted

A fost o idee stupida, acum ca am aflat ca mai merg si altii de pe LinkMania pe Gaia, acolo ma duc si raman, vreau sa ma fac euro, dar nu stiu ce.... Ma rog o sa ma hotarasc, cya on Gaia.

Posted

Deci pe gaia ... am reusit eu cu atentat sa facem o trupa de vreo 30-40 de oameni , si vrem ca fW sa fie al nostru ...party'urile noastre vor fi : 2tankeri , 1 cleric (heal incontinuu) , 4 wizz si un bard / warlock , wizzi vor avea ca subclasa tot cleric , pentru a avea non-stop bless..

Posted

Deci pe gaia ... am reusit eu cu atentat sa facem o trupa de vreo 30-40 de oameni , si vrem ca fW sa fie al nostru ...party'urile noastre vor fi : 2tankeri , 1 cleric (heal incontinuu) , 4 wizz si un bard / warlock , wizzi vor avea ca subclasa tot cleric , pentru a avea non-stop bless..

daca o ardeti ca legiti nu apucati :> or sa fie botteri care or sa fie 60 in 2 sapt....

Posted

si atunci cm facem ca eu imi fac rogue si nu cred ca am sa bag si la cleric ca vreau sa fiu full farm pe xbow

razvan_nightfire add lacatus_vlad_k mess

Posted

Pe mine chiar ma bucura faptul ca se deschid servere noi. De fapt ma bucura prima saptamana a inaugurarii. Toata lumea fuge acolo... Devine extraordinar de full, toti vor sa fie primii de lvl 20 - 30 - 90, primul guild, primul sos... blah blah...toate bune si frumoase, insa, nu se intampla asa... si o sa va dati seama ca doar ati pierdut timp.

Ma refer la cei care joaca legit.

Pt cei cu bot si ccf: HAVE FUN !!! :lol:

Guest andistoica
Posted

Salutare

Vin cu o intrebare pentru cei care se pricep la alchemy. In momentul cand folosesc "destroy rondo" pentru un item cu ceva "blue" pe el, am sansa sa-mi pice altceva decat elemente ???

Nu mi-o luati in nume de rau, dar nu stiam de unde sa aflu informatia (noob question :) )

Bafta tuturor

Posted

Salutare

Vin cu o intrebare pentru cei care se pricep la alchemy. In momentul cand folosesc "destroy rondo" pentru un item cu ceva "blue" pe el, am sansa sa-mi pice altceva decat elemente ???

Nu mi-o luati in nume de rau, dar nu stiam de unde sa aflu informatia (noob question :) )

Bafta tuturor

Se poate dar sunt sanse de 1% !Pot sa-ti pice stone! Dar nu te sfatuiesc sa faci asta...! #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...