Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Bagati va rog id-ul vlangarstefan cei care se apuca pe gaia...o sa vina vreo 10 pers de pe hercule si 10 de pe neptune si vrem fortresu neaparat :)...si avem nevoie de tot ajutorul!!

Posted

am un warrior 2h de lvl 28... dar nu imi place deloc... :/ sa raman la el? ma gandeam sa o iau de la capat cu un fire blader (am mai jucat si mi-a placut)... ce ziceti? ma streseaza tare potion delay`ul de pe europe..

Posted

Hi m-am intors din vacanta B) !

Am o intrebare despre neo bux (iar) ce tr sa scriu la ''paypal email'' ? :D

ms anticipat de raspuns!

Posted

guys...am si eu o intrebare..mai stupida de felul ei :|, vreau sa reincep un nou char..mai exact sa ma bag la farmat..ma intereseaza sa stiu cam cat % am sanse sa imi iau ban..daca fol. loaderul ca multiclient de pe acelasi IP :huh: ..de exemplu am prieteni care de 2 ani fol si loader si bot si nu au nimic...dar tot nu ma pot risca ^_^

Posted

neobuxul asta se intide peste tot :P

eu iau de la cineva, il fac pe razvan referalul meu. punem amandoi banere pe forum si asa se intinde :P.

si da, daca nu ai silk este foarte probabil sa iei ban daca folosesti loader sau bot.

Posted

guys...am si eu o intrebare..mai stupida de felul ei :|, vreau sa reincep un nou char..mai exact sa ma bag la farmat..ma intereseaza sa stiu cam cat % am sanse sa imi iau ban..daca fol. loaderul ca multiclient de pe acelasi IP :huh: ..de exemplu am prieteni care de 2 ani fol si loader si bot si nu au nimic...dar tot nu ma pot risca ^_^

Daca o sa joci pe gaia ai sanse mici sa iei ban in primele 2 luni.....deobicei pe srv noi ne se fac inspectii impotriva botilor(la inceput)

Guest Xspeed
Posted

Dilema, ce sa ma fac pe Gaia Warrior 1h/2h/Cler sau Wiz/Cler, ma intereseaza PvPul, dar si levelingul sa fie relativ rapid.

2h/cleric atunci

Posted

Sunt nou pe forum acesta si in primul rand salut aceasta comunitate.

Am si eu o intrebare:

Ce parere aveti despre buildul acesta --> Pure STR BOW 90pacheon,90fire,90 ice. Ar fi mai bine 90pacheon,90fire, 60 ice,60 light ?

Posted

Sunt nou pe forum acesta si in primul rand salut aceasta comunitate.

Am si eu o intrebare:

Ce parere aveti despre buildul acesta --> Pure STR BOW 90pacheon,90fire,90 ice. Ar fi mai bine 90pacheon,90fire, 60 ice,60 light ?

eu cred ca primul este mai bine

Posted

Dilema, ce sa ma fac pe Gaia Warrior 1h/2h/Cler sau Wiz/Cler, ma intereseaza PvPul, dar si levelingul sa fie relativ rapid.

nu le poti avea pe toate wiz lvl rapid dar mori dintrun skill sau 2 la pvp dar warrior lvl mai greu (daca nu faci in party de 8 ) dar la pvp ai sanse sa castrigi in fata oricarui alt build

Posted

revenind la problema mea..nu e vorba ca vreau sa folosesc bot, ci doar sa ma cresc cu un alt char mai mare...din cate am inteles...ar fi mai intelept sa nu fac treaba asta nuh ? :| anyway..este undeva vreun site sau nu stiu cum sa spun ...sa cumpar mai putin silk..1-10 hai 20...prin sms sau...pls help ^_^

Posted

revenind la problema mea..nu e vorba ca vreau sa folosesc bot, ci doar sa ma cresc cu un alt char mai mare...din cate am inteles...ar fi mai intelept sa nu fac treaba asta nuh ? :| anyway..este undeva vreun site sau nu stiu cum sa spun ...sa cumpar mai putin silk..1-10 hai 20...prin sms sau...pls help ^_^

minim poti cumpara la 50 silk si costa 5$ adica 115.000 vechi (o nimica)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...