Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

spydy ai idee dc imi da eroarea aia care te scoate din joc si iti spune ce sistem ai bla bla?! :( intru pe server si dupa 1 min ma scoate din joc ..... aici ma refer la no-dcu ala

Posted

sigur e un pk2. edit

Intra pe nivlam.com si vezi cam cat hp ai pe un nuker la lvol 69.Chiar si full str cu set full blue si cu potiuni de alea nu avea atat hp.

Fir intins ;)

Posted

http://i37.tinypic.com/2jdjmn7.jpg

uitativa osa vadeti

ii reala chesti nui pk!!

spydy ai idee dc imi da eroarea aia care te scoate din joc si iti spune ce sistem ai bla bla?! :( intru pe server si dupa 1 min ma scoate din joc ..... aici ma refer la no-dcu ala

daci sa iti zic problrma

cel mai probabil ii de la driverul de la placa video

recomand sa duci la servis

Posted

*Si TICKET DE EXP/SP!!! Eu am primit unu de 15% sp

EXP tiket nu exita doar sp tiket exita.

si ca sa combin faza cu sp(sa va dau o informatie) si cu aia de hp

e posibila pentru ca astea de la eventul asta se stakeaza numa ca tine daor 20-30 minute.

si ca sa stiti daca stacati sp tiket o sa luati sp mai mult in continuare pana va teleportati sau pana iesiti din sro

si doar o chestie informativa :P faza lu rasvan de la avatar este k el zicea : "buter infect ce esti "cum zicea alex"" si eu am zis in gluma : "ma faci unt margarina infecta ce esti" :P

Posted

nu am idee ...se mai intapmla si la mn din cand in cand

Posted

asa a fost toata ziua am avut in pt doar un euro cleric dar na stat mai mult de 2 ore in rest chinezi a da si era pt la mnstri de 85 87 pt euro de 80+

da a mers bine si fara

Posted

asa a fost toata ziua am avut in pt doar un euro cleric dar na stat mai mult de 2 ore in rest chinezi a da si era pt la mnstri de 85 87 pt euro de 80+

da a mers bine si fara

Deci...cine se apuca pe gaia? :)....rog sa-mi ziceti si mie nikurile care o sa le aveti si buildurile :D

Posted

BTW o chestia importanta pentru cei care fac party cu autoshare si pentru cei care isi fac pwlevel/farm

Daca media level-urilor membrilor party-ului este egala sau mai mica decat level-ul mobilor experienta luata pe mobii de party este dubla...am formulat cam aiurea dar intelegeti voi :P

testata :beer:

Guest Bankay
Posted

nu ai cum sa ai viata atata da poza e misto totusi :D .Jucati pe serv Redsea ca mine iar guildu incepe sa se miste in sfarsit noroc cu CodriN cai acolo ca altfel nu mai venea atata lume.Totusi poza misto :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...