Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

frate cum reusiti voi sa jucati cu traficul asta ? ma chinui de 30 min sa joc pe mercury.... K-Draku eu joc pe mercury lv 13 spear :))

3 min maxim am avut nevoie sa am conectez pe mercury mam conectat de vreo 10 ori azi doar

Posted

nu sunt playeri au numele 0 si sunt de lev 90...

poate au vreo legatura cu eventul :-??

monster scroll sunt mobi de lvl 90 dar pentru noi nu avem mobi mai mari de 88 ii arata ca pe mangyang

Posted

LOL Explicatim plzz Imagine IPB LOOOOLZZZ

deci sunt monstrii de la monster scrolls sau pandora box niste iteme de event care spawneaza monstrii speciali cu f mult hp de lvlul playerului care foloseste scrollul...si neexistand monstrii de 90...logic ca nu-l va spawna pe shaitan...sunt mangyangi de lv 90 ;)

Posted

la asta nu m-am gandit :P

oricum ar trebui sa repare bugul, sa se gandeasca si ei la un nume si sa faca niste mobi calumea ^_^

inca o dovada de superficialitate din partea joymax-ului...

Posted

Explicati-mi si mie ce fac urmatoarele: Very Cold Ice Flakes, Cold Ice Flakes, Frozen Ice Flakes, Very iced noodles, Iced noodles, Frozen Noodles, Mangnyang Balloon, Movoi Balloon....nu le-am primit deloc pana acuma si am facut vreo 12 summer....

Posted

am gasit un program pt AgBot

de face script si habarnam de merge.....

va zic maine dimineatza auma mie prea somn sa incerc

noapte buna

lol scriptu face parte din agbot.Si merge!!

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 31th server, Gaia, will open on Sep 02, 2008 Silkroad Standard Time.

Server Name : Gaia

Open Date : Sep 02, 2008 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

Iar o sa se incerce sa faca cineva o comunitate...pe la lv 40 se lasa toti...eu sincer poate o sa joc dar foarte putin....30min 1 ora doar de fun..pentru ca nu ai cu CINE

Posted

Ash vrea sa ma apuc si eu de Silkroad,dar nu stiu pe ce servar sunt mai multi romani

Am jucat mai demult,acum nuami stiu nimic despre el...daca e cineva doritor sa ma ia la el pe server :beer:

Guest mhitbusters
Posted

CARE STIE UN SERVER MISTO DE SRO CU RATE MARE SA POSTEZE AICI VA ROG :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :right: :right: :right: :right:

Posted

Sal, detine cineva un no-dc pentru versiunea actuala? ca am inceput sa albesc de cand incerc sa intru :comp2: multumesc :tiphat:

Posted

Fiti atenti... La Event pot pica:

*HP +500

*MP +500

*HP+MP +1000 2 in unu!

*HP +1000

*MP +1000

*INT 5

*STR 5

*Si TICKET DE EXP/SP!!! Eu am primit unu de 15% sp :dance:

+ Atack rating... Moving speed... etc..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...