Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

acu pe antena 1

ps. nu merge botu :D

mie imi merge noua versiune dar am o singura problema la el si ma deranjeaza is arcas chinez si cand selecteaza mobu da in el primu hit cu skil si apoi trage 2 sagei in el fara skil si apoi incepe sa traga skil dupa skil la versiunea pe care o aveam inainte de ipdata selecta mobu si tragea numa cu skil in el adik il selecta si tragea sageata dupa sageata folosind skil si afza asat mio face la fiecare mob pe care il omoara:((( k sti vro setare ceva care sa ma ajute:D

Posted

mie imi merge noua versiune dar am o singura problema la el si ma deranjeaza is arcas chinez si cand selecteaza mobu da in el primu hit cu skil si apoi trage 2 sagei in el fara skil si apoi incepe sa traga skil dupa skil la versiunea pe care o aveam inainte de ipdata selecta mobu si tragea numa cu skil in el adik il selecta si tragea sageata dupa sageata folosind skil si afza asat mio face la fiecare mob pe care il omoara:((( k sti vro setare ceva care sa ma ajute:D

rupe tastatura apasand pe butoane ce sa zic

Posted

eu nu mai zic nimic,sunt in italia acum si nu mai joc o perioada.

Lasa ca oricum caracteru` ti`e termina pentru level 90 .. Pun pariu ca numa pvp faceai , urmareai unicii , job`uri ;)) ! Distractie placuta xD ! :hello:

Posted

la ce iteme ai nai nici mcar 1 mil in inventar :P:)) glumeam si eu

faine itemele :D

Mda... as fi putut avea 100mil de 2 zile... Dar ma cac in el de card VISA Virtuon de la BCR... Ca nu pot sa bag... zice sa fol. alt nr. de card... Pe PayPal...

suferi ? oO

LoL Daca bag si eu 3 poze si intreb dak va plac inseamna ca sufar???Lolz #-o ... Si nu e normal sa intreb dak va plac? Ca vad ca de cand cu update-ul 1.158... Everybody sleep on forum...

Posted

card VISA Virtuon de la BCR... Ca nu pot sa bag... zice sa fol. alt nr. de card... Pe PayPal...

soro daca tot ai VISA de ce tii neaparat sa folosesti PayPal? atata te plangi cu cardu ala,

si eu am card VISA, si e facut acu vreo 3 ani, si PayPal face figuri si la mine, dar vezi ca ai acolo mai multe posibilitati de plata si la companiile care vand powerlevel (bot etc) dar si pt a cumpara silk, si as putea sa iti zic de metoda de plata Google Checkout, plata direct cu cardul Visa sau MasterCard, deja aici ai 2 posibilitati, decat sa te pui pe "laudat" ca nu iti merge cardu mai bine pune mana si cauta mai bine,

sper ca am ajutat si bafta ,

10X2OL

Posted

soro daca tot ai VISA de ce tii neaparat sa folosesti PayPal? atata te plangi cu cardu ala,

si eu am card VISA, si e facut acu vreo 3 ani, si PayPal face figuri si la mine, dar vezi ca ai acolo mai multe posibilitati de plata si la companiile care vand powerlevel (bot etc) dar si pt a cumpara silk, si as putea sa iti zic de metoda de plata Google Checkout, plata direct cu cardul Visa sau MasterCard, deja aici ai 2 posibilitati, decat sa te pui pe "laudat" ca nu iti merge cardu mai bine pune mana si cauta mai bine,

sper ca am ajutat si bafta ,

10X2OL

De unde google check out ma??? Pe site-ul silkroad-ului nu apare ca daia de silk charge!

Posted

De unde google check out ma??? Pe site-ul silkroad-ului nu apare ca daia de silk charge!

LOL "ma", citeste-i te rog postu si ai sa intelegi ce am scris eu,

ea vrea sa cumpere si gold, iar google chechout este o buna modalitate,

basta "tu fa"

10x2ol

Posted

LOL "ma", citeste-i te rog postu si ai sa intelegi ce am scris eu,

ea vrea sa cumpere si gold, iar google chechout este o buna modalitate,

basta "tu fa"

10x2ol

Sunt baiat :-j si tot nu inteleg cui sa-i citesc post-ul???

Posted

haideti oameni buni pe neptune k e mai distractiv ^^

Posted

loooool

cei asa greu de explicat sunt 3 playeri care poarta masti

LOOOL si daca poarta masti imi arata lvlu? sau cum pot toti 3 sa aiba numele 0?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...