SimplySimple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 la mine panarama rau nu merge update[am redeschis de cateva ori sro] iau patchu ma tine cateva minute..deschid iar sro la caterinca si o ia update-ul
Andreas_good Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 So... :comp1: Ce naiba??? Numai eu am problema cu ??? ??? ???? ?????????????????
K-Draku Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 So... :comp1: Ce naiba??? Numai eu am problema cu ??? ??? ???? ????????????????? eu nu am... imi merge bn... dar ma supara ca numi merge laoderul...
iReaLRauL Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Am downloadat patch`ul acela .. s`a facut 100% , si dupaia dau extract here dau yes to all , intru in silkroad si nu mi se face update`ul
Daddysady Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nu tre sa ti se faca trebe instalat din chestia pe care ai dezarhivato
Numitu Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cateva screenshoturi cu characterul meu nu ca-s adorabil?
LiehJen Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 deci care e solutia la kestia asta? ca si mie imi apare....si nu mai scap de ea adic a ma lasa sa ma loghez, imi aleg caracterul si cand dau conect sau start ce e acolo ma scoate din joc si imi arata aceeasi problema, un help mic pls
ShadowMooN Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 sal man am si eu o problem de astazi upa inspectie nu-mi ma merge loaderul si no dc clientu si nici multiclientul...( ce pot face imi ad eroarea de mai jos plss help... http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=511&i=plmdl6.jpg
SimplySimple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 normal ca nu-ti mai merg s-a schimbat versiunea dude ;) asteapta pana se fac altele noi. :beer:
The Dash Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 doamne. astia cu ???? nu mai incercati sa intrati cu loaderul vechi. nu e ceva normal?? si buhahahahaha. eu v-am zis ca la nukuri se pune si wepon mastery la weponul care il folositi dar voi batman batman. nah ca a fost dovedit. cine rade de cine acuma??
ShadowMooN Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 doamne dumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeee intru si fara loader si imi da eroarea aia cu ???????????????baga**as p**a in e de erroare scz de limbaj dar am cenzurat:D xD
Daddysady Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cateva screenshoturi cu characterul meu .......................... nu ca-s adorabil? agugugu rofl nu am inteles dc ti-ai "cenzurat" bara suplimentara de skilluri ?
Numitu Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 nu am 'cenzurat-o' dar nu prea am skiuluri la lvl 30 :-j
Andreas_good Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 doamne dumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeee intru si fara loader si imi da eroarea aia cu ???????????????baga**as p**a in e de erroare scz de limbaj dar am cenzurat:D xD Si eu!!! :angry1: Frate... ce naiba??? Si am asa un chef de Silkroad!!! Si am si bani pe card sa bag 100silk si 100m X(X( si nu pot ca da o eroare la paypal cu ceva sa incerc alt nr de card... :comp1: Fgm de GAYMAX!!! :comp1:
iReaLRauL Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Llewellyn ruLLz :beer: :clap: Good Job ma :clap: si parc ziceai ca de 2 ori .. :crazy: oricum ..tare :right:
EvilToileT Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 again :D gz, zerk scroll FTW :P ca oricum nu cred ca il iei dintrun zerk si iti mai si ramane o bulina ..sau daca resesc atuncea ejti chiar "za best" :)
The Dash Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 congrat trane. si la mai multe !app la astia cu ?? sa stiti ca lu se intampla la mult ialtii ca am verificat forumurile.
ciupilan Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 wa cine foloseste ag bot si o bagat versiunea cea noua dk imi poate zice si mie kum sal fac sa atace numa cu skil adik el selecteaza un mob primu hit il da cu skil al 2-lea da in el fara skil al 3-lea iar fara skil si apoi urmatoarele numa cu skiluri si ma dispera chestia asta de ex la sniper ii da una ii ia 7k si da 2 sageti una dupa alta asa fara skil dar la fiecare mob aceiasi poveste si ma dispere in rest attaca foarte repede adik ii selecteaza imediat dupa ce a murit primu (sunt archer china)
K-Draku Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Si eu!!! :angry1: Frate... ce naiba??? Si am asa un chef de Silkroad!!! Si am si bani pe card sa bag 100silk si 100m X(X( si nu pot ca da o eroare la paypal cu ceva sa incerc alt nr de card... :comp1: Fgm de GAYMAX!!! :comp1: incerca fara pay pal dai acolo sa complectezi