Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

So... :comp1: :comp2: Ce naiba??? Numai eu am problema cu ??? ??? ????

?????????????????

eu nu am...

imi merge bn...

dar ma supara ca numi merge laoderul...

Posted

Imagine IPB

deci care e solutia la kestia asta?

ca si mie imi apare....si nu mai scap de ea

adic a ma lasa sa ma loghez, imi aleg caracterul si cand dau conect sau start ce e acolo ma scoate din joc si imi arata aceeasi problema, un help mic pls

Posted

sal man am si eu o problem de astazi upa inspectie nu-mi ma merge loaderul si no dc clientu si nici multiclientul...:((( ce pot face imi ad eroarea de mai jos plss help...

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=511&i=plmdl6.jpg

Posted

doamne. astia cu ???? nu mai incercati sa intrati cu loaderul vechi. nu e ceva normal??

si buhahahahaha. eu v-am zis ca la nukuri se pune si wepon mastery la weponul care il folositi dar voi batman batman. nah ca a fost dovedit.

cine rade de cine acuma?? :))=))

Posted

cateva screenshoturi cu characterul meu

..........................

nu ca-s adorabil? :))

agugugu rofl

nu am inteles dc ti-ai "cenzurat" bara suplimentara de skilluri ?

Posted

doamne dumnezeuleeeeeeeeeeeeeeeeeee intru si fara loader si imi da eroarea aia cu ???????????????baga**as p**a in e de erroare scz de limbaj dar am cenzurat:D xD

Si eu!!! :banghead: :angry1:

Frate... ce naiba??? Si am asa un chef de Silkroad!!! Si am si bani pe card sa bag 100silk si 100m X(X( si nu pot ca da o eroare la paypal cu ceva sa incerc alt nr de card... :comp1: :gun: Fgm de GAYMAX!!! :comp1:

Posted

wa cine foloseste ag bot si o bagat versiunea cea noua dk imi poate zice si mie kum sal fac sa atace numa cu skil adik el selecteaza un mob primu hit il da cu skil al 2-lea da in el fara skil al 3-lea iar fara skil si apoi urmatoarele numa cu skiluri si ma dispera chestia asta de ex la sniper ii da una ii ia 7k si da 2 sageti una dupa alta asa fara skil dar la fiecare mob aceiasi poveste si ma dispere in rest attaca foarte repede adik ii selecteaza imediat dupa ce a murit primu (sunt archer china)

Posted

Si eu!!! :banghead: :angry1:

Frate... ce naiba??? Si am asa un chef de Silkroad!!! Si am si bani pe card sa bag 100silk si 100m X(X( si nu pot ca da o eroare la paypal cu ceva sa incerc alt nr de card... :comp1: :gun: Fgm de GAYMAX!!! :comp1:

incerca fara pay pal

dai acolo sa complectezi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...