Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Fox666
Posted

am primit oferta 1.2b :D

da dc sa-l vinzi dal la mine pe neptune ca am nevoie de el ^^ :D

Posted

hmm am o intrebare in legatura cu boti .

stiu ca la ishade merge sa dai pt ... chiar am fost intr-una .. dar chestia merge la toti booti? sau numai la uni?

Posted

Congratz trane!

Am o problema... am bagat 80lei pe cardul meu VISA de la BCR si... cand incerc sa bag silk sau gold... Zice: "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number." :comp1: :comp2::banghead: :sef:

Posted

hmm am o intrebare in legatura cu boti .

stiu ca la ishade merge sa dai pt ... chiar am fost intr-una .. dar chestia merge la toti booti? sau numai la uni?

pai la majoritatea ... sunt boti care nu au party dar nu intra , scrie in the processing joing party nu da nici ok nici cancel.

alti boti au party , altii nu.

pe RedSea deja mi-am gasit favoriti :lol: stiu exact la care boti sa ma duc.

Guest Darkoniq
Posted

nici la mine nu zice nimic....

Posted

Am o problema... am bagat 80lei pe cardul meu VISA de la BCR si... cand incerc sa bag silk sau gold... Zice: "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number." :comp1: :comp2::banghead: :sef:

Guest Darkoniq
Posted

nu vrea ba al dreaq futui ceara masii....

Posted

cred ca e clar raspunsul : "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."

pff nu merge inca...o fi de la conexiunea la net?

Posted

cred ca e clar raspunsul : "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number."

pff nu merge inca...o fi de la conexiunea la net?

nu e de la net , nici mie nu-mi merge

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...