Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

bai fratilor sper k maine sa baneze iar cate 50k de boti nu cate 7k k nu mai poate omu intra pe servar din cauza lor e ful de ei si de lag pe servare:((((((

Posted

imi prezint scuze nu am vazut ca a mai fost postat in paginile anterioare de catre sp33dyz...sorry for spam

am fost si eu plecat 1 sapt si nu am avut rabdare sa citesc de la 729 xD

in principiu maine va tine ceva timp inspectia eu zic cam pana la 12 deoarece se pun 2 eventuri si 2 feluri de avatar sa vedem..good luck & heave fun

PS:sp33dyz cate sp-uri mai ai tu :)).....astept o poza =))

Posted

50k?cam toata populatia de boti?=))0 ai inebunit=))) parca te vad banat ca nu cumparai silk or w/e

no ce zici u aci mai... ma faci sa cred k u nu citesti pe site ai uitat perioada de vro 3 saptamani in care au banat cate 50k boti apoi cate 30k si amu au ajuns la 7k adik perioada aceea in care se intra din prima pe servar si in al 2-lea rand nam auzit pe cineva sa fi luat ban cu silk pe cont ;)

si nu cred eu k numa 50k boti exista k ii pe fiecare servar janganu full

Posted

imi prezint scuze nu am vazut ca a mai fost postat in paginile anterioare de catre sp33dyz...sorry for spam

in principiu maine va tine ceva timp inspectia eu zic cam pana la 12 deoarece se pun 2 eventuri si 2 feluri de avatar sa vedem..good luck & heave fun

:-j Se se scrie have

Am o problema... am bagat 80lei pe cardul meu VISA de la BCR si... cand incerc sa bag silk sau gold... Zice: "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number." :comp1: :comp2::banghead: :sef:

Posted

Congratz trane!

Am o problema... am bagat 80lei pe cardul meu VISA de la BCR si... cand incerc sa bag silk sau gold... Zice: "The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number." :comp1: :comp2::banghead: :sef:

Posted

eu nu mai farmez de mult timp nici nu am mai jucat de un timp...eh mai profit de ultimele zile de vara :cool2: :D

Posted

am un prieten care are lv 76 pe troy .. dar vrea sa il vanda

n`are iteme pe el .. vrea sa il vanda sau sa il dea la schimb pe un caracter pe hera

care e interesat .. pm

EDIT : Blader pe Fire

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...