Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

poi ar fi 90 fire 90 heuksal 90 ice !

ai imbue fire si flame body pt physycal dmg increase ,pasiva de hp de la heuksal, si protectia fizica de la cold,ice guard si snow shield ,ar fi destul de puternic un astfel de build^^!

ai dreptate dar intrun pwp cu snow shield as ramana fara mana cred si atunci ...?

Posted

Imagine IPB

cel mai bogat om de pe troy poate chiar cel mai bogat de pe toate serverele

PwNaGe_MaStA

doamneeeeeeeeee sa mor dk ma satur sa ma uit la acea poza:))) la cati bani are ala e un prost si jumatate pai ala e arc la banii pe care ii are si ala e set de pe el:))))))) se face draq de ras din 800 de bin 100 le bagatm in set de som si arc som si dk ma suparam imi faceam set +9 som la cati bani are

Posted

Imagine IPB

cel mai bogat om de pe troy poate chiar cel mai bogat de pe toate serverele

PwNaGe_MaStA

atata am de zis : OMG !!! :yum:

Apropo ...pe csro nu se gasesc iteme 10dg in hotan pe la NPC-uri ...asta inseamna ca numa in jangan cave se gasesc numa in dropuri ?

Posted

831 de miliarde???? sa vad dublu??

pls zicetimi ce se poate cumpara cu honor poit

dute la storage ji vezi sg ce se poate lua cu honor

Posted

cand il hackerim

Ar fi chiar o prostie sa faci asta...daca omu e miliardar a muncit pentru asta...asa ca munceste si u sau..faci char pe troy si date bine pe langa el=))))))

Posted

nu e de la lag

bugul ala e cand un arcash da anti devil series si cineva ii da kd

la fel ca si la nuke de lightning cand il il incarci si cineva iti da kd ramane aia de incarcat

Posted

wtf bug nu ???? Imagine IPB nu am mai vazut asa ceva in viata mea :)):)):))

[/quote

:)))) acel bug ii facut la pvp si este facut de 2h acel bug se face in momentu in care ala de cu tine pe jos si u apesi pe acel skil sa tragi in el si ramane sageata in mana dk stai 10 min sa faci pvp cu un 2h ai vro 4 buguri de la el

1 sageata albastra in mana

2 sageata galbena si labastra amdouse se afc in mana

3 te indoi de la jumate si stai aplecat in partea dreapta

4 te face sa te uiti numa la el deci dk te deplasezi o sa fi in tot deaua cu fata spre el

si k sa scap de ele dai un simplu teleport o sa va fac un ss cand o sa afc pvp cu un 2h

Posted

doamneeeeeeeeee sa mor dk ma satur sa ma uit la acea poza:))) la cati bani are ala e un prost si jumatate pai ala e arc la banii pe care ii are si ala e set de pe el:))))))) se face draq de ras din 800 de bin 100 le bagatm in set de som si arc som si dk ma suparam imi faceam set +9 som la cati bani are

asa e =)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...