Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@skorpyo93 pai sa iti explic.

bladerii si nuker s/s foloses acele chainuri in special pentru status bleed ipotent si tot ce da, dar de asemenea si pentru dps (damage per second) pentru ca blader fiind (in special-pt ca nuke-rii chiar dau numai pentru status, sau fun) ai dmg mic si cand dai chainul da hit-urile foarte repede ai sansa mare sa dai crit la multe din hituri plus status=dmg mare.

la heuxal chainurile sunt mai mult de fun pentru ca au un dps foarte mic (trag foarte incet cu un dmg asemanator cu a unui soul-spear emperor (zic de glavier/nuker lvl max) deci cel mai bine folosesti ceva care se "casteaza" relativ rapid si cu un dps foarte mare cum ar fi sould spear emperor si mars (schilul care face characterul sa se invarta si sa faca spash dmg). pt pvp deobicei se facea sa dai in prostie soul spear (skillul cu stun) pana prindeai un critical si imediat dupa critical dai mars pentru ca se casteaza instant si sperai la un crit si la ala. acuma ca a aparut windless (skillul cu dull efect) il castezi pe ala cat timp se face iara (daca nu ai dat dull pe el din prima) dai cu sould spear, cand dai dull dai soul spear pana prinzi un crit si mars.

just my 2 cents

Cya :tiphat:

Edit: si mersi ca mi-ai zis ce trebuie sa fac cu cardul badfist. raman dator :X

Posted

dar din toata uniunea care apara sau ataka care guild ia forestu?

Imagine IPB today safe :))

Varianta ta: "Y em EMO girl.....Stay back all or..i kill myself.

Don't worry babe i safe u :))

Varianta buna: "- I am EMO girl... Stay back all or... I kill myself.

- Don't worry baby i will save you.

Posted

am si eu o problema cu isro bot si una cu tbot

ISRO BOT: nu vrea sa deschida pagina de storegi arme potiuni si aia de la cai(ar mai trebui sa "deie inca un click")

TBOT: cand intru imi arata acolo []Setings in loc de [MrDraku]Setings

la isro bot baga rezolution 1024x768 si o sa-ti mearga la tbot nush apasa f5 parca ....configureazati si dupa cred ca o sa ai totu ok.

btw tu folos 2 boti dif odata?=))

EDIT:andreas...hmmm din cate stiam exista si babe si este dif ca sens de baby^_^ asa ca poate asta a fost intentia lui sa zica babe

EDIT2:cat despre pfarm la ongi cine ceruse nu e greu sa gasesti party moca pe xian:)) cauta in colt sub penance bridge sau cum ii zice:)

Posted

la isro bot baga rezolution 1024x768 si o sa-ti mearga la tbot nush apasa f5 parca ....configureazati si dupa cred ca o sa ai totu ok.

eu folosesc 2 ca daca ii sa numi merga unul folosesc celalt

desi tbot ii favoritul

Posted

vreu si eu un srv unde este guilda de romani sa intru si eu cu party si alea alea...daca stie careva add id mess: advancecpl

Ar fi prea frumos asa...dar de pe aici nu prea mai vrea nimeni sa o ia de la 0....insa daca s'ar baga 7-8 as fi si eu prezent :P

Trane...angel hex a fost hackuit....nu mai are el contul..

Offtopic : Gabuz...DaddyShady ...demonsro666 dati si voi clickuri..pe neobux :P

Posted

Ar fi prea frumos asa...dar de pe aici nu prea mai vrea nimeni sa o ia de la 0....insa daca s'ar baga 7-8 as fi si eu prezent :P

Trane...angel hex a fost hackuit....nu mai are el contul..

nu cred asta

da mio zis ca o fost hekuit si ca nu mai avea contul dar unde ii sosun lui??? lvl 64 +6

Posted

EDIT:andreas...hmmm din cate stiam exista si babe si este dif ca sens de baby^_^ asa ca poate asta a fost intentia lui sa zica babe

EDIT2:cat despre pfarm la ongi cine ceruse nu e greu sa gasesti party moca pe xian:)) cauta in colt sub penance bridge sau cum ii zice:)

mda stiu unde akolo sta tot clanu vostru (_eurocrew_) si pwl toata ziua dar de obicei cei care fac pwl akolo se umple de pots si lasa botu intre 12-24h si greu ii prinzi sa iti da party .

Edit: speedy u ai facut atatea sp pt ca ai facut dlvl(down lvl)?Hadeti sa facem un guild nu cont serveru Linkmania(guild's name) si sa fim toti care posteaza pe link nu ar fi misto nu ar conta lvl am discuta akolo impresi am schiba pareri si de ce nu 1 day poate atakam chiar forestu.Chiar m-ar placea.

Posted

sa mai incercat asta si nimeni nu isi abandoneaza charu acum:)) !

Il vezi tu pe salam sau trane sa o ia de la inceput?si nimeni care are un lvl mai mare nu o ia de la inceput !

Posted

nu neaparat de chare marei ca este foarte multa lume cu chare mici doar ca suntem romani si nu se poate face nimic. am mai incercat (eu personal am incercat sa fac de 2 ori). daca e sa faci guild cu straini o sa mearga destul de bine dar cu romani nu prea se poate.

Posted

Am ink o nelamurire...Sunt bune skilurile de bicheon d la Sword dance series la pvp , job ,grind ?

Doar dak sunt bune pe caracterele int...Cele pe str nu ma intereseaza...

Posted

Am ink o nelamurire...Sunt bune skilurile de bicheon d la Sword dance series la pvp , job ,grind ?

la pvp nu prea dar la grind merg............ :tiphat:

Posted

Malkor e tocmai invers pt un char pur int la grind merg nukuri iar la pvp merg skilurile de la arma !

banuiesc ca esti pe blade/sword si asa o fi daca zici tu....., dar credeam ca daca esti pur int dai nukuri in pvp ca sa dai dmg f mare ...........

:tiphat:

ma da angel hex nu a fost hacuit ?

Stiu k odata a postat pe forum si dupa a zis k a fost hacuit ... ....

Ba da a fost, si avea sun glavie de 64, la vremea aia era ceva ..............am inteles ca tot niste romani buni l au tras in piept.............era un adevarat player.......... :tiphat:

Posted

banuiesc ca esti pe blade/sword si asa o fi daca zici tu....., dar credeam ca daca esti pur int dai nukuri in pvp ca sa dai dmg f mare ...........

:tiphat:

1) Eu am citit pe un forum k chipurile cu dance sword e bn sa dai la job war knd sunt multi inimici.Si cica combinat cu shock lion shout si nuke dai dmg ft mare.

2)Eu am un char pur int de lvl 34.Problema mea este k nu stiu dintre ce sa aleg spear sau s/s

S/s e mult mai bun la capu asta dar numi place cum arata caracteru knd da cu nukuri :( sau cand folosesc bufurile.La primu buff sau nuke nu se vad arma si scutu in mana dar la al 2 al 3 lea etc lea buf sau nuke se vad armele in mana si arata naspa dak e s/s :P si asta ma dispera.Vreau sa stiu dak pot edita media.pk ala astfel incat de fiecare data knd dau buff sau nuke sa arate la fel caracteru k la primu buff sau nuke...

Cred ca vam bagat in ceatza cu asta dar fiie.

Ms anticipat de ajutor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...