Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@SRO_BOY explicami te rog frumos cu ce te ajuta la bani power level la ongs daca tu nu mai ai.......chiar as vrea sa stiu si eu ^^

@aionys vezi ca nu iti creste mai mare daca la voi pe server sunt mai multe guilde. prima data zici ca sunt 15 si dupa ce vezi ca sunt mai multe pe troy hai sa bagi si u mai mare ca sa ai e-penisul mai mare :X ca asa e la moda acuma.

@Dr4q_Sti3 vezi ca si pe siteul cu silkroad sunt drivere. dai la downloads si ai acolo pentru nvidia si ati

Acuma ca am zis toate astea pot sa zic, ca astept poze de la fortress :X

Posted

@SRO_BOY explicami te rog frumos cu ce te ajuta la bani power level la ongs daca tu nu mai ai.......chiar as vrea sa stiu si eu ^^

@aionys vezi ca nu iti creste mai mare daca la voi pe server sunt mai multe guilde. prima data zici ca sunt 15 si dupa ce vezi ca sunt mai multe pe troy hai sa bagi si u mai mare ca sa ai e-penisul mai mare :X ca asa e la moda acuma.

@Dr4q_Sti3 vezi ca si pe siteul cu silkroad sunt drivere. dai la downloads si ai acolo pentru nvidia si ati

Acuma ca am zis toate astea pot sa zic, ca astept poze de la fortress :X

pai sa cumpar taxi ce sa fac altceva?... ce crezi ca imi face cineva gratis?si dupa cum bine ai citit eu am cerut pwlvl nu gold.

app cand e gata fW? cat tine? sau nu e pe timp [atunci cand pierzi ?da de castigat banuiesc ca trebe sa i spargi gateu niste statui si dragonu(asta din ce am vazut in filmulete pe youtube ,scz exprimarea)]

Posted

am incercat toate driverele care mi leati dat voi si alti da tot in reluare se vede :banghead: :sef: :comp1: :comp2: etc

dezinstaleaza toate driverele pt placa video instalate.Tot ce e ati radeon dezinstaleaza.

Apoi intri pe net si downloadezi NET FRAMEWORK 2.0 sau ultima aparuta.Dupa ce instalezi asta downloadeaza de pt siteul ati sau vezi tu de unde.Cred k problema e k nu ai NET FRAMEWORK ala

Fir intins ;)

Posted

F@ack ! am citit abia acum dupa fw ca iti aratam cate guilde au fost :)) pacat:)) dar ma doare in pwla de ce crezi tu :)) te bagi aiurea in discutie :)) !

15 guilde erau alalteri si abia azi aproape de fw am aflat cate sunt exact !

Posted

ce se intampla cu sro nu imi mai intra (da am iesit si am intrat de mai multe ori )imd dupa fw mia dat dc si nu imi mai intra nu imi da start nu imi arata inspectile nu nimik dar nu imi da eroarea cu inspectie wtf???

Help plzz :error:

Rescpect all :tiphat:

EDIT: sa rezolvat nush ce a avut cate minute

Posted

deci tocmai am fost la banca si mi-am luat cardul. am ajuns acasa si am vrut sa ma verific pe paypal. cand bag toate datele imi zice ca nu este aprobat de banca sau ceva de genu

uitati ce mi-a dat. stiti cumva ce trebuie sa fac?? "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Posted

deci tocmai am fost la banca si mi-am luat cardul. am ajuns acasa si am vrut sa ma verific pe paypal. cand bag toate datele imi zice ca nu este aprobat de banca sau ceva de genu

uitati ce mi-a dat. stiti cumva ce trebuie sa fac?? "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

nu ai 18 ani? si ia vezi pe card nu scrie cum avabil only romania (daca nu ,nustiu care e hiba)

Respect all :tiphat:

Posted

cum dracu. deci eu am putut sa fac card si nu ma lasa sa verific. da nu am 18 ani si daca e valid only in romania nu cred ca are ceva pentru ca pe user agreement zice ca se poate folosi si din pe siteuri daca extrag cu euro sau dolari.

Posted

a fost hakuit dar cred ca a ramas acontul lui. daca e tot el se vede comportamentul lui de copil si ne facea pe noi pe conferinte......

de aia s-a destramat guildul de pe venus din cauza comportamentului lui de superior.

Posted

Daca ai cold la maxim iti da rezistentza sau imunitate impotriva celor cu imbue de cold ?

nu

iti da lafel

trebe sa ai la accesory frezbi si dealea...

Posted

Am o nelamurire in legatura cu chainurile de la heuksal.

Sunt acestea bune pt pvp ?Si intreb asta pt k chainurile de la bicheon sunt bune.Si vreau sa stiu dak e la fel si la heuksal.Sper sa primesc un raspuns mai intelingent eventual cu argumente pro si contra chainurilor dak se poate.

Fir intins (binteinteles la gasitul unui raspuns la intrebarea mea) ;)

Posted

Am o nelamurire in legatura cu chainurile de la heuksal.

Sunt acestea bune pt pvp ?Si intreb asta pt k chainurile de la bicheon sunt bune.Si vreau sa stiu dak e la fel si la heuksal.Sper sa primesc un raspuns mai intelingent eventual cu argumente pro si contra chainurilor dak se poate.

Fir intins (binteinteles la gasitul unui raspuns la intrebarea mea) ;)

la pvp mi se par bune 2 skiluri ala de da stun si BACK iti recomand sa folosesti heuskal

doar ca o sa ai mai multa viata si mia mica defensiva si mai mare dmg decat unul pe sword

Imagine IPB

ca de obicei oftica romaneasca lol

Recomad sa dau fumusel U Block add ..............

ala ii o persoana cu adevarat pierduta

am vb acum2 zile cu el ca sa imi scoata ig de ep mess(am vb cu un alt id) si zice ceva de genul:

EL :bine hia ca iti dau ig si pe asta

EU :Dc ma ce am facut?

EL da sa nu fie celat id singur

Posted

la pvp mi se par bune 2 skiluri ala de da stun si BACK iti recomand sa folosesti heuskal

doar ca o sa ai mai multa viata si mia mica defensiva si mai mare dmg decat unul pe sword

Recomad sa dau fumusel U Block add ..............

ala ii o persoana cu adevarat pierduta

am vb acum2 zile cu el ca sa imi scoata ig de ep mess(am vb cu un alt id) si zice ceva de genul:

EL :bine hia ca iti dau ig si pe asta

EU :Dc ma ce am facut?

EL da sa nu fie celat id singur

pacat .. eram in dw sud si vb cu astia din union pe all ne dadeam si noi mari [in engleza] si se baga el in seama lol nici macar nu i-am zis nimic in fine au un guild varza si union :D o sa va dau link cu filmulet curand

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...