Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cred ca :)) ! oricum il dau cu 5 mil ! :D! mi-e lene sa ii fac cu ++ si blue :D!5 mil simplu asa cum e :D!

nu dai tu arma aia cu 5 mil ma sty calm :P pe orice srv ai fi doar nu e sosun+13 o dai cu un2-3 mil nu cu 5..

Posted

din cate stiu eu campionatul ala e pentru toate jocurile. se face pe siteul lor pentru orice joc si este international numa ca acuma sa facut numa egipt. anu trecut sa facut international dar etapele 2-3 se tineau in germania america asa ca daca aveai bani sa mergi acolo puteai sa participi. plus ca dupa in finala te duceau in koreea. app anu trecut a castigat cienva cunoscut de pe 0x33 si anume Impek

Posted

lol vb de parca ai sti preturile pe pluto ,o sa iti fac video cand il dau cu 5mil !

Eu am un protector foot de 87 cu str3 int3 si dura60% si ma chinui sa-l dau cu 10 mil....ma indoiesc ca o sa poti sa-l dai cu mai mult de 2mil din mai multe motive:

1.la lvl-ul 52 lumea nu are atatia bani.

2.nu e rentabil sa dai mai mult de 2 mil pe un item de lvl-ul ala daca nu e macar +3

3.lvl-ul 52 nu este prea mare..deci se face lvl relativ usor si nimeni nu da atatia bani pe un item +0 chiar daca are crit 19(nefiind un critical nemaipomenit pt daggers

Concluzie:incearca sa gasesti pe cineva sa-l dai cu 2 mil :))

Posted

am si eu o problema cu isro bot si una cu tbot

ISRO BOT: nu vrea sa deschida pagina de storegi arme potiuni si aia de la cai(ar mai trebui sa "deie inca un click")

TBOT: cand intru imi arata acolo []Setings in loc de [MrDraku]Setings

Posted

care se baga la un plvl la ong (free)(on xian) pm VenGEnS.(stiu ca o sa ma critikati, o sa ma faceti milog pt ce am cerut dar am ramas in pana de bani ca altfel nu ceream niciodata)

RESPECT ALL :tiphat:

Posted

Daca ai ramas fara bani ...du'te la mobi mai mici ...si farmezi gold..

lvl 19 status farming gap 9 (mai multi bani bag decat sa scit +ca omor un mob ff greu nu am speluri farmez,pana fack 100k hmm 3 ore dureaza,dar daca nue nici un binevoitor am sa farmez ce sa fac :P )

Respect all :tiphat:

Posted

care stie situ de unde pot lua driverle pt placa video de la ati

scrie pe google ati radeon driver sau intra pe ati.com si vezi acolo la drivers.Selectezi sistemu tau de operare si modelul placii tale.DEscarci driveru instalezi si gata.Sau cumperi o revista PC games si acolo de obicei au drivere pt placi video.

Fir intins ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...