skorpyo93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 vad ca atmosfera pe aici e la fel ca intotdeauna, nu rezistati o "pagina" intreaga de posturi fara sa apara cate o cearta RESPECT ai postat doar k sa ne spui k ne certam pe fiecare pagina ? :error: :error: :error: :-? :-? :-?
Guest sx_stt Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 skorpyo93,pune te rog tot ce tre pt scriptul ala de login,eu am serverlist,restul nu gasesc..help pleaseeePS:Newb here :DEDIT:Mersi mult,numai fac un post aiuria :D
skorpyo93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 skorpyo93,pune te rog tot ce tre pt scriptul ala de login,eu am serverlist,restul nu gasesc..help pleaseee PS:Newb here :D >>>>Aici e filmu in kre arata cum functioneaza dracavenia aia ;) http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...te-servers.html >>>> Intri aici , faci cont , citesti tot de la cap la coada si cu atentie bineinteles.Dupa ce citesti si intelegi downloadezi.Nu poti downloada fara un cont pe forumu ala. Bafta la peste !
yonutzno1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 >>>>Aici e filmu in kre arata cum functioneaza dracavenia aia ;) http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...te-servers.html >>>> Intri aici , faci cont , citesti tot de la cap la coada si cu atentie bineinteles.Dupa ce citesti si intelegi downloadezi.Nu poti downloada fara un cont pe forumu ala. Bafta la peste ! exista vro sansa sa iei ban dak folosesti ''dracovenia'' aia ?
skorpyo93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 exista vro sansa sa iei ban dak folosesti ''dracovenia'' aia ?nu pt k asta nu e un hack.Adic tu nu modifici date din joc.Tu nu vei afecta jocul in nici un fel.Nu poti sati iei ban.Scriptu nu face decat sa dea ''Refresh" la server list si knd sund locuri libere da alt+tab si confirm si de cele mai multe ori prinzi loc.Nu e nociv pt server si nici pt nimeni.Eu il recomand tuturor in loc de premium.Decat sa dai banii pe premium poti cumpara altceva atat in silk cat si in viata reala. ;)Bafta la peste !
SimplySimple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 haha nu cont nu cumperi silk iei ban...e noua lege la gaymax...pe scurt silkroad online =pay2play game...
EvilToileT Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Deci ma repet...: Am downloadat clientu de pe silkroadonline.net si de fiecare daca vand vreau sa il instalez : http://imageshack.usCe sa ii fac :dontknow:
skorpyo93 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Deci ma repet...: Am downloadat clientu de pe silkroadonline.net si de fiecare daca vand vreau sa il instalez : http://imageshack.usCe sa ii fac :dontknow:Inainte sa instalezi clientu inchideti firewallu dak ai si cel mai important da disconnect la netu tau.Dak faci asa cred k o sati mearga.Am mai patit si eu asa.Dak nu merge nu te lasa.Pana la urma va merge. :readthis: :readthis: :readthis:
EvilToileT Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etcDeschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com si va mergeA mai fost adaugat odata...am readauga si merge ... mersi :)
Daddysady Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 haha nu cont nu cumperi silk iei ban...e noua lege la gaymax...pe scurt silkroad online =pay2play game...Daca bagi odata 50 silk pe cont cred ca nu mai ai treaba.Totusi dupa ce trece perioada in care poti face chargeback s-ar putea sa te blocheze.Care e perioada?Am inteles ca 2 luni?PS:nota 10 pt avatarul lui LiehJen :D
SRO_BOY Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 doar ce am bagat silk yeepiii si nu am avut nevoi de cont de paypal(cat imp poti tie silkurile fara sa cumperi nimik?0
obituary Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 exista vreun jucator care a atins 90 fara premium pack ?
SRO_BOY Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 cred ca pierzi 3 ani din viata daca vrei sa faci 90 fara premium
EvilToileT Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 gz pe 80 :)Ce parere aveti care e mai bun Hibrid bow 2 str 1 int sau pure str ?
The Dash Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 @SRO_BOY poti tine cat vrei u silk acolo, asta e 12 fara silk si legit, daca ai party faci mai repede level decat un bot. in cam 5 luni cred ca faci 90. cu premium si sp tiket in vreo 3 luni.@badfist congrat de 80 si de glavie noua1 lucru totusi, tu ai zis ca ai facut un nuekr care era 86 cand tu erai 80...dar tu abea ai facut 80........@spydy15 era bun la cap 80 asta dadea un dmg mare dar acuma e cam varza. bow full str e bun.
salam30 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 care aveti informatii despre degree 11 ,imagini cu arme, costume
LiehJen Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 PS:nota 10 pt avatarul lui LiehJen :D Primul care s-a prins :), ms mane de aprecieri, am si io cateva nelamuriri, am lv 66 si farmez la mobi de 69-70 (demon eye si devil eye) fac cam 3500 SP la 8 ore de joc gap 8 inca, dar in ultimele 2 zile am farmat la Kara si aici am facut 4500 SP in acelasi interval de joc, poate sa imi explice cineva kestia asta? eu am mers pe ideea ca fiind mobii mai mari ca mine in lvl voi primi SP mai multe, cum ar fi normal cred eu, si atunci de ce reusesc sa fac la kara mai lulte SP? ms mult si bafta all P.S. nu uitati de avatar
BeautifulMind Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 LiehJen te'ai gandit ca'i omori mai repede daca sunt lvl mai mic ca tine ?
SRO_BOY Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 care aveti informatii despre degree 11 ,imagini cu arme, costume11 degree ? :-? nu cred ca a aparut nici la ksro din cate stiu eu ei folosesc tot 10 D.EDIT: cat despre acel server list si autologinul acela nu merge la 100%(l-am folosit ) erau zile cand nu imi intra nici din 20 de incercari desi servelistu imi arata 3-4 locuri libere pe server :error: .respect all :tiphat:
BeautifulMind Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Serverlistul are o intarziere de cateva secunde...dar oricum acel connecter....da mai repede decat daca a'i face'o tu..
SRO_BOY Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 >>>>Aici e filmu in kre arata cum functioneaza dracavenia aia ;) http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...te-servers.html >>>> Intri aici , faci cont , citesti tot de la cap la coada si cu atentie bineinteles.Dupa ce citesti si intelegi downloadezi.Nu poti downloada fara un cont pe forumu ala. Bafta la peste ! sefu un id de mes ai?
Dr4q_Sti3 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mai rpd intrati cu multiclientu sau noDCmiam tras si yo car nouhttp://imageshack.us
skorpyo93 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 gz pe 80 :)Ce parere aveti care e mai bun Hibrid bow 2 str 1 int sau pure str ?Din cate stiu eu 2:1 str : int nu e recomandat.Benefiiciile care le primesti nu te ajuta mult.Ai doar mana mai multa.Nu prea e recomandat buildu asta.Pt bow poti face un hybrid cu 70 :70 (80:80 knd ai full blue) e cea mai buna solutie.Am incercat sa aflu raportu din phishycal dmg si magical dmg la bow si am pus punctele in functie de raportu ala.Si spre surpriza mea a iesit hybrid 69:70 sau 70:69.Ai un hp bonus , ai crit mai mic dar in total dai dmg mult mai mare.Cu skilurile de kb si stun si cu cele care mai apar, cum ar fi berserker arrow cu darkness si alte arrow combo cu kb iti va fi ft usor la pvp.Si mai ai avantaje.LA grind knd se termina sagetzile poti da cu nukuri si o sa ai dmg mare si pe nukuri.Aici ar merge si un pur int bow pe cold si light.Si nu glumesc.La cap 120 e snow shield cu 70% absorbtion.Asta inseamna k o sa fi tanker pt 2 minute ;) Datorita kb si nimeni nu se mai poate apropia de tn si o sa ai si un dmg incredibil.Totusi orice build ai alege , fie k e hybrid 1:1 ,pur str ,pur int , hyb 80:80 si multe altele echipamentul va face diferenta.Orice caracter poate bate pe oricine. ;) Succes la alegerea buildului!sefu un id de mes ai?next_generation93 .Nu prea am cu ce sa te ajut dar fie...Ink odata va urez un sincer si calduros "Bafta la peste!" ;)
Dr4q_Sti3 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 cititi http://www.silkroadonline.net/sro_board/bh...p;TopicID=21954