aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nu cred ca ar fi egalitate mana skin+iron skin astea fac mult !Eu tin sa cred ca bate 2h :D! Dar ce sa zic la noi pe pluto este guild masterul meu !Butcher_Dino care e 2h/cleric si rupee tot ! a rupt wizz/cleric si rogue/bard fara sa ii scada viata si daca indrazneste unu sa ma contrazica sa se gandeasca ca eram acolo ! si eu am ramas uimit ,dar are si ceva sun pe el :D!Dual axe jucat klumea rupe dar daca dai cu skiluri 12312312312 degeaba,ti-o iei pe cocoasa rau de tot ! :D! plus ca e imun la warlock :D!
aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://www.silkroadonline.net/gameinfo/sk_...p;WpMastery=M01 Ultimul skill de la dual lord !
postez Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 AM DECIS SA ABANDONEZ NUKERUL MEU DE LVL 61 DE PE REDSEA.. E MULT PREA CROWDED SERVERUL. sry de caps ...acum am vazut . am inceput un 1h euro/ bard pt noise si moving march. mai stit voi alte skiluri de la bard folositoare ca back-up?
aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pe pluto e acceptabil gasesti loc destul de rpd :D ! daca vi aici iti pot recomanda cateva guilde ,cativa romani iar dupa 40 te iau in guilda cu mine ,suntem in union cu aia de au forrtresu ,tradeuri e destul de fun :D!
postez Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 pe hera stau. p.s. au trecut 180 de zile si mi-au deblocat cntul astia de la paypal. mai am 30$ dar am nevoie de alt card sa adaug... lame :) tre` sa caut pe cineva cu card
postez Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 aha, ma gandeam la autoimunitate oricum eu mi-am facut 1h sword. tin bard pana la lvl 64+ pt noise si march. dupa, am sa scot toate de la bard si bag la cleric. aleg asa pt ca e mai usor de farmat.
aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ahamz ! ma faci sa rad ,orice char e puternic in felul lui si folositor in felul lui ! dar la pvp daca sti sa joci cu putin noroc faci orice char ! fara bufuri de la cleric eu fac warrior de lvl meu fac si blader si glavier si arcus si nu is full farm ! so s/s rulz ! :D apoi ma mut pe spear cu bloody fan storm wizz cu life control nu ma fac dintr-o lovitura :D
The Dash Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 deci sa incepem.nu vreau sa te jignesc badfist dar nu prea sti ice vb.euro nu au delay la universal (cel putin din cate stiu eu). 2h e cel mai varza dintre wariori pentru ca moare cel mai repede. 1h jucat bine rupe. axe este ownage si da dmg la fel cu 2h si este imun la warlok din cauza la pasiva lui de pa axe mastery.mie sila sa explic la toate acuma ca vreau sa joc dota. zic dupa daca e (sau paote zice altcienva).@gasi neobux este un PTC (pay to click) site care daca dai clikuri primesti bani (logic) daca ai referali (oameni inregistrati pe linkul tau de ref) ei fac bani si pentru tine. este cel mai bun site PTC pentru ca are cash out instant poti cumpara referali are jack poturi un admin responsabil.app daca esti referalul cuiva nu iti scade tie din bani si ii da lui ci pur si simplu ii da lui nishte bani in plus.
Daddysady Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 deci sa incepem.nu vreau sa te jignesc badfist dar nu prea sti ice vb.euro nu au delay la universal (cel putin din cate stiu eu). 2h e cel mai varza dintre wariori pentru ca moare cel mai repede. 1h jucat bine rupe. axe este ownage si da dmg la fel cu 2h si este imun la warlok din cauza la pasiva lui de pa axe mastery.mie sila sa explic la toate acuma ca vreau sa joc dota. zic dupa daca e (sau paote zice altcienva).shte bani in plus.Eu vreau sa fac warrior si as fi ales fie dual fie 1h dar pasiva aia de crit de la 2h ma impinge sa imi fac 2h ..am vazut ce poate face un crit la maddening-damage undeva la 16 k la lev 80De obicei imi fac ceva mai special..si 1h si dual sunt mai rare pe greece dinaia poate o sa incerc...trebe sa vad inainte niste filme la pve si la pvp
qasi Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 deci sa incepem.nu vreau sa te jignesc badfist dar nu prea sti ice vb.euro nu au delay la universal (cel putin din cate stiu eu). 2h e cel mai varza dintre wariori pentru ca moare cel mai repede. 1h jucat bine rupe. axe este ownage si da dmg la fel cu 2h si este imun la warlok din cauza la pasiva lui de pa axe mastery.mie sila sa explic la toate acuma ca vreau sa joc dota. zic dupa daca e (sau paote zice altcienva).@gasi neobux este un PTC (pay to click) site care daca dai clikuri primesti bani (logic) daca ai referali (oameni inregistrati pe linkul tau de ref) ei fac bani si pentru tine. este cel mai bun site PTC pentru ca are cash out instant poti cumpara referali are jack poturi un admin responsabil.app daca esti referalul cuiva nu iti scade tie din bani si ii da lui ci pur si simplu ii da lui nishte bani in plus.deci eu imi fac cont si primesc o pag pe site-ul lor si dak cnva intra pe pag aia mie imi intra bani p card???
Daddysady Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 deci eu imi fac cont si primesc o pag pe site-ul lor si dak cnva intra pe pag aia mie imi intra bani p card???inregistreazate si vezi e self-explanatory...daca gasiti video cu warrior warlock lasati un link ...am net vodafone si mi-e cam greu sa caut
EvilToileT Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Deci am luat de pe silkroadonline.net clientu ....ii dau run si zice please wait... peste 3 min zice ca Clientul poate fi folosit doar dupa legend 3 ... ce client sa mai iau ca sa imi "functioneasca" ? P.S De ce nu faceti un Topic official Bux mmorpg ? cand vad aicea posturi cu bux ma doare capu :crybaby:
Daddysady Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Deci am luat de pe silkroadonline.net clientu ....ii dau run si zice please wait... peste 3 min zice ca Clientul poate fi folosit doar dupa legend 3 ... ce client sa mai iau ca sa imi "functioneasca" ? P.S De ce nu faceti un Topic official Bux mmorpg ? cand vad aicea posturi cu bux ma doare capu :crybaby: e de la conexiunea la net ...incearca de mai multe ori si o sa mearga :P
SRO_BOY Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://tinypic.com/view.php?pic=mls55f&s=4 look plzz ce parere aveti falssifacta sau bug?
Trane Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Video Troy Fw in sf am pus mana pe el ce parere aveti :D
SimplySimple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 e pk2 edit:) adica e editat clientul astfel incat armura/arma sa arate ca ....ce vrei tu sun +9 etc dar nu poti vedea decat tu asta si iei ban.
aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cum mai stai cu sp-urile extreme farmerule?si btw pentru silk am nevoie doar de cont la paypal si un visa electron si desigur $$?
SimplySimple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 numai am plvl tot 410k...si cam o dau pe lvl asta e:Dacuma cand ma vor purta pasii la banca pun $ pt bot si premium.
atentat Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 o intrebare e bun 2h cu cleric ?Toate caracterele sunt bune...depinde pt ce-l vrei...
The Dash Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 in cate va zile trebe sa imi vina si mie cardul. am o intrebare. cineva mi-a zis ca trebuie sa platesti sa ai cont de paypal activat. este adevarat??daddy sunt in prostie filme cu warrior/warlock dar buildul asta este numa de 1vs1. daca vrei sa faci pt guild war fortress war pune cleric.parerea mea este sa iti faci 2h pentru ca este singurul imun la warlok, are la fel de mult dmg in robe cum are un 2h pe havvy are acelasi dmg ca un 2h. daca stii sa joci cu el e perfect. daca joci de mana e super fain pt ca da dmg mare si defence mai mare decat un 2h.si badfist da 2h cleric. dupa ce farmez nukerul si il fac lvl max o sa imi incep un bard......rup aia :X abea satept sa imi fac nukerul asta sa rup tot cu el. ThunderForc3 OWNZEdit: doar primu link care mia cazut in cale....mai pun dupa http://uk.youtube.com/watch?v=Fb8e1uk_X6Yhere is another http://uk.youtube.com/watch?v=A80EBqpxuFw&...feature=relatedand another one http://uk.youtube.com/watch?v=zg0bRdWhaP0&...feature=related
Daddysady Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dash ce legatura au hainele cu damageul?am mai auzit chestia cu phy si mag reinforce dar peste tot scrie ca e altceva nu legat de damage
SRO_BOY Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 The lover's are back togheder :beer: http://tinypic.com/view.php?pic=28wjiw6&s=4 (sau impacat cei din telenoveala)