salam30 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nu stiu ce sa fac sa scap de eroarea cu ??????????? nu mai suportam reinstalat tot windows silk bot alt driver la placa video daca aveti vreo idee pm me
Daddysady Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 da stiu nu mam uitat la poza inainte sa o pun si dupaia mia dat varianta cenzurata
SRO_BOY Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ce se intampla cu nebux? :-? E de la mn sau la toti e problema (ca daca e de la mn :comp1: ) Respect all :tiphat:
qasi Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 da stiu nu mam uitat la poza inainte sa o pun si dupaia mia dat varianta cenzurata ai uitat sa corectezi in casuta de dialog.
SRO_BOY Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 HELP PLZZZ. Deci miam facut cont pe bux.to mam logat am esit de pe pagina am dar rr la calculator si cand am vrut a doua zi sa intru sa ma logez din nou imi zice ca,calculatorul meu e deja logat .Cum fac sa intru din nou pe accont sa dau add surfs (sa fac bani) sau sa ma deloghez ajutatima va rog.(e pt silk la silkroad)Respect all :tiphat:
SRO_BOY Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Acuma am alta problema,am reusit sa ma deloghez,m-am logat la loc si cand dau surf add si dau click pe ori ce seit din cele 20 astept 30 de sec si...... :error: imi scrie sus Done (not log in),dar pe www.bux.to/surf.php imi scrie u are login in as*********(stadar member Upgrad)[Log out].HELP PLZZZ :angry1: respect all :tiphat:
EvilToileT Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Acuma am alta problema,am reusit sa ma deloghez,m-am logat la loc si cand dau surf add si dau click pe ori ce seit din cele 20 astept 30 de sec si...... :error: imi scrie sus Done (not log in),dar pe www.bux.to/surf.php imi scrie u are login in as*********(stadar member Upgrad)[Log out].HELP PLZZZ :angry1: respect all :tiphat: "wa" u teai ratacit ?! u nu vezi ca aicea e sectiunea de Silkroad Online ? scrie cumva bux topic sau eu stiu ce o fi ala ..? :violent: EL : Nici nu stiu cum o ajuns Bux pe aicea ce dzau o fi mmo si nu stiu eu ?
The Dash Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 normal iti faci caracter si cu timpul cu oleaca de munca faci si bani din "MMO-UL" asta si tari pozele Daddy
SimplySimple Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nu mai pot sa dau edit asa ca postez :) mia venit o idee care cel putin mie imi place ce ar fi daca linkmania ar face un server de silkroad..ca de lineage au reusit nu cred ca linkmania ar fi deacord sa dea nusht cate mii de $ sa cumpere datele pt server... din categoria tare o gramada de 2h sun^^ poate imi fac si eu rost de una hehe... oricum tipu cu 2h in garm cam naspa....si-o cam ia nu e bn ca 2h sa mergi garm...cel putin protector...
skorpyo93 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 (edited) nu cred ca linkmania ar fi deacord sa dea nusht cate mii de $ sa cumpere datele pt server...tare o gramada de 2h sun^^ poate imi fac si eu rost de una hehe...oricum tipu cu 2h in garm cam naspa....si-o cam ia nu e bn ca 2h sa mergi garm...cel putin protector...ma da nu se poate face cu sremu sau ceva de genu asta ?Ce aia de la MTHC au cumparat nst ce date de la shitmax ? :error: Cat despre 2h ala zic k arata mai misto in garm dekt in armor :clap: :clap: :cool2: Edited August 17, 2008 by skorpyo93
SimplySimple Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 da arata mai misto da e f slab...la sremu nu au autospawn monsters nu au npc si nu se poate conecta lumea la srv si aia cu ecsro da au cumparat de la joymax datele..
Daddysady Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nu cred ca linkmania ar fi deacord sa dea nusht cate mii de $ sa cumpere datele pt server...tare o gramada de 2h sun^^ poate imi fac si eu rost de una hehe...oricum tipu cu 2h in garm cam naspa....si-o cam ia nu e bn ca 2h sa mergi garm...cel putin protector...daca e warrior warlock nu are treaba :P
Uscat Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nu cred ca linkmania ar fi deacord sa dea nusht cate mii de $ sa cumpere datele pt server...tare o gramada de 2h sun^^ poate imi fac si eu rost de una hehe...oricum tipu cu 2h in garm cam naspa....si-o cam ia nu e bn ca 2h sa mergi garm...cel putin protector...da poate are ji setu sosun deci dc s-ar trece pe armor... ji arata ji ff fain :D
Trane Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nu cred ca linkmania ar fi deacord sa dea nusht cate mii de $ sa cumpere datele pt server...tare o gramada de 2h sun^^ poate imi fac si eu rost de una hehe...oricum tipu cu 2h in garm cam naspa....si-o cam ia nu e bn ca 2h sa mergi garm...cel putin protector...Eu unu recomand light armor pentru toate buildurile europene care au cleric ca sub : warrior/cleric,warlock/cleric,bard/cleric, wizard/cleric *warrior/bard si warrior / warlock pot purta si ei light armor :)
The Dash Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 eu unu zic ca ar trebui robe pt warlock cleric ca tot de acolo primeste cel mai mare dmg(mag dmg)pt celalate depinde daca botezi sau pty. daca botezi light daca pty havy.si app daddy cumva estei referalul meu la neobux??
postez Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ahamz am inteles :D mersi :D Acum il vezi pe postez :frecventez nu fregventez , pe pariu ca in juma de ora posteaza sa te corecteze !btw NO OFFENCE:P am fost plecat la bunici si hai sa ingropam "securea razboiului" dar sa stii ca te corectam :) :P
postez Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 doamne !!!! pana si pe xian se mai fac cate 4-5 locuri, dar pe redsea nimic !!!! pe xian e poc 75% si pe redsea e 4% , oricum printr-un miracol am intrat :) intrebare: este questul cu viermii aia de la 61 edimmu si aialalti ( :P ) de la ce npc il iau si daca e link cu alt quest. ca nu pot sa-l iau. la academie patesc de multe ori ca intra astia de lvl 35- si cer plvl , nu le fac plvl si pleaca a 2-a zi, fiind offline tot restul timpului. oricum..am o bafta.. nu dau de turci :) serios ! si .. am luat disconnect....... incepe sa semene cu serverul privat ... intri greu si cand intri iei d/c
Daddysady Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Eu ma gandesc sa incep un char nou cat de curand si ma gandeam la warrior/warlock sau wizz dar am mai avut int si as vrea sa incerc un str.Sunt curios daca stiti vreun warrior cu kill la shaytan ^_^eu unu zic ca ar trebui robe pt warlock cleric ca tot de acolo primeste cel mai mare dmg(mag dmg)pt celalate depinde daca botezi sau pty. daca botezi light daca pty havy.si app daddy cumva esti referalul meu la neobux??Nu iei foarte mult mag damage int fiind ...dar iei phy ff mult pe robe...ca si wizz iti iei un ghost spear si pa pahmm nu cred parca sunt la razvan nightfire...uitate si tu acum e picat serveru cred...eu am un refferal care zice ca a dat clickuri dar nu am luat nik
postez Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 sunt curios. un warrior (fara bless) dar cu bufurile lui de warrior bate la pvp un glavier? sa zicem lvl 90 ambii. si cat au hp amandoi (fara str pe iteme sau hp add) thnx cine stie :P
aionys Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 depinde si de cat de farmati sunt si ce fel de warrior?axe,2h,2h?
postez Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 2h sword. vs glavier (ce-mi place ca nu ne certam :) )ce parere aveti de dual axe?