Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu tu nu pierzi nimic , doar iau eu ceva in plus....intelegi ?

Eu frecventez pe aici pentru ca m'am lasat de sro si mai intru sa vad ce mai fac oamenii...(alexxxx....daddy...trane....birchoff....si atlii...)

Am corectat sa nu zica nimeni nimic.

Posted

Nu tu nu pierzi nimic , doar iau eu ceva in plus....intelegi ?

Eu fregventez pe aici pentru ca m'am lasat de sro si mai intru sa vad ce mai fac oamenii...(alexxxx....daddy...trane....birchoff....si atlii...)

ciao :)... si eu m-am lasat de sro ;)

RESPECT :tiphat:

Posted

ahamz am inteles :D mersi :D

Acum il vezi pe postez :frecventez nu fregventez , pe pariu ca in juma de ora posteaza sa te corecteze :))!btw NO OFFENCE:P

Posted

Si ce faci tu acum nu se numeste spam ?

Sa revenim la subiect ... mai puneti si voi poze ceva..toti sunteti plecati la mare a ? Bine de mine ca stau deja acolo :))

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

:D poze din trade-uri

Posted

SRO_BOY foloseste si tu butonul edit nu mai face 2 posturi unu dupa altul...se numeste spam....in rest relax ca e prea cald sa te enervezi...si have fun:)

hmmm nu sunt enevrvat chiar de loc(ma joc jocul asta pt fun,sa ma releaxes)si ms pt sfat ^:^)^

Posted

:D poze din trade-uri

JA JA JA super tare frate dupa parerea mea cred k un wizz e cel mai folositor la lev maxim si mie chiar imi place wizz cred k o sami afrmez unu la ongi si imi bag un premium de pa lea lev 60 si in cel mult 2 luni il duc la 70+ chesti e k la pvp e one hit

app e unu pe herc fiar masa de ras are 9 k hp:)) la lev 71 e ful blue nici din 4hituri nu lam doborat

Posted

Uitati ce a putut zana sa-mi adune azi :)))(pe srv hercule)

http://img411.imageshack.us/my.php?image=zuhahalk4.jpg

Ca fapt divers asa....cat face? :D

Posted

hehe fortress war behemot super ...spor la trade cu ei

sunt faini dar merg prea incet noi ii folosim doar cateodata ca la massive trade buffalo castiga clar :D stii ce e fain? sa vezi thiefi furand cu behemoth si lizard lol unionul nostru e impartit in 2 4 guilduri de thiefi si 4 de hunteri/traderi. De obicei noi ne ajutam thiefi sa fure pe alti :D si ei ne lasa in pace pe noi. E super unionul asta :). Unionul rival noua Immortality s-a saturat sa fie furat de unionul nostru si uite ce "le-a ordonat" union master-ul lor haha.

Read please

Posted

sunt faini dar merg prea incet noi ii folosim doar cateodata ca la massive trade buffalo castiga clar :D stii ce e fain? sa vezi thiefi furand cu behemoth si lizard lol unionul nostru e impartit in 2 4 guilduri de thiefi si 4 de hunteri/traderi. De obicei noi ne ajutam thiefi sa fure pe alti :D si ei ne lasa in pace pe noi. E super unionul asta :). Unionul rival noua Immortality s-a saturat sa fie furat de unionul nostru si uite ce "le-a ordonat" union master-ul lor haha.

Read please

:-j Saracii...

Aveti spioni la ei huh?:))

PS:salam pe xian mai aveti fortress?

Posted

nu mai pot sa dau edit asa ca postez :)

mia venit o idee care cel putin mie imi place

ce ar fi daca linkmania ar face un server de silkroad..ca de lineage au reusit

Posted

nu mai pot sa dau edit asa ca postez :)

mia venit o idee care cel putin mie imi place

ce ar fi daca linkmania ar face un server de silkroad..ca de lineage au reusit

Ar fi frumos ,dar nu esti primul cu ideea asta :)

Posted

daca sterg un char pot face altu cu acelasi nume ? :-?

nu am dormit 7 nopti si ma gandeam la asta :-j

lucky mai pune poze paici sa mai vad si eu ce ai mai facut si ce mai e cu romania ...

bai deci ma plictisesc al draqu pe zeus un player mai stralucit de aici se intampla sa joace pe zeus? e prea al draqu si plictiseala :hair:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...