BeautifulMind Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nu tu nu pierzi nimic , doar iau eu ceva in plus....intelegi ? Eu frecventez pe aici pentru ca m'am lasat de sro si mai intru sa vad ce mai fac oamenii...(alexxxx....daddy...trane....birchoff....si atlii...)Am corectat sa nu zica nimeni nimic.
Birchoff Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nu tu nu pierzi nimic , doar iau eu ceva in plus....intelegi ? Eu fregventez pe aici pentru ca m'am lasat de sro si mai intru sa vad ce mai fac oamenii...(alexxxx....daddy...trane....birchoff....si atlii...)ciao :)... si eu m-am lasat de sro ;)RESPECT :tiphat:
aionys Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ahamz am inteles :D mersi :D Acum il vezi pe postez :frecventez nu fregventez , pe pariu ca in juma de ora posteaza sa te corecteze !btw NO OFFENCE:P
ciupilan Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ciupilan am eu loaderul lui rumata. ti-l pun pe net sa-l iei ? m-am gandit sa nu mai astept raspunsul tau ca ar mai dura ceva :) http://www.freestorage.ro/download.php?file=2933 sa zici ms :P glumesc, dar sa zici :P app pe ce server joci? ja ja ms mah eu joc pe herc am un archas de 71 ms si tie salame:D
Trane Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Si ce faci tu acum nu se numeste spam ? Sa revenim la subiect ... mai puneti si voi poze ceva..toti sunteti plecati la mare a ? Bine de mine ca stau deja acolo :D poze din trade-uri
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 SRO_BOY foloseste si tu butonul edit nu mai face 2 posturi unu dupa altul...se numeste spam....in rest relax ca e prea cald sa te enervezi...si have fun:)hmmm nu sunt enevrvat chiar de loc(ma joc jocul asta pt fun,sa ma releaxes)si ms pt sfat ^:^)^
ciupilan Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :D poze din trade-uri JA JA JA super tare frate dupa parerea mea cred k un wizz e cel mai folositor la lev maxim si mie chiar imi place wizz cred k o sami afrmez unu la ongi si imi bag un premium de pa lea lev 60 si in cel mult 2 luni il duc la 70+ chesti e k la pvp e one hit app e unu pe herc fiar masa de ras are 9 k hp:)) la lev 71 e ful blue nici din 4hituri nu lam doborat
atentat Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Uitati ce a putut zana sa-mi adune azi )(pe srv hercule) http://img411.imageshack.us/my.php?image=zuhahalk4.jpg Ca fapt divers asa....cat face? :D
salam30 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :D poze din trade-uri hehe fortress war behemot super ...spor la trade cu ei
Trane Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hehe fortress war behemot super ...spor la trade cu eisunt faini dar merg prea incet noi ii folosim doar cateodata ca la massive trade buffalo castiga clar :D stii ce e fain? sa vezi thiefi furand cu behemoth si lizard lol unionul nostru e impartit in 2 4 guilduri de thiefi si 4 de hunteri/traderi. De obicei noi ne ajutam thiefi sa fure pe alti :D si ei ne lasa in pace pe noi. E super unionul asta :). Unionul rival noua Immortality s-a saturat sa fie furat de unionul nostru si uite ce "le-a ordonat" union master-ul lor haha.Read please
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 sunt faini dar merg prea incet noi ii folosim doar cateodata ca la massive trade buffalo castiga clar :D stii ce e fain? sa vezi thiefi furand cu behemoth si lizard lol unionul nostru e impartit in 2 4 guilduri de thiefi si 4 de hunteri/traderi. De obicei noi ne ajutam thiefi sa fure pe alti :D si ei ne lasa in pace pe noi. E super unionul asta :). Unionul rival noua Immortality s-a saturat sa fie furat de unionul nostru si uite ce "le-a ordonat" union master-ul lor haha. Read please :-j Saracii... Aveti spioni la ei huh? PS:salam pe xian mai aveti fortress?
skorpyo93 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 masteritza :> ii zici sefa :P sau " hei colega"
Cipi_Cipi Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Hai noroc la toata lumea,spor la lvl si bafta la dropuri SoX .Eu am iesit,ne mai vedem in Septembrie. :greets:
BeautifulMind Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nice trade Trane...succes in continuare...S'ar putea sa ma mai apuc prin toamna...(nu sunt sigur..)
salam30 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :-j Saracii... Aveti spioni la ei huh? PS:salam pe xian mai aveti fortress? avem fortres din 2 in 2 saptamani joia de la 13
salam30 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nu mai pot sa dau edit asa ca postez :)mia venit o idee care cel putin mie imi placece ar fi daca linkmania ar face un server de silkroad..ca de lineage au reusit
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 avem fortres din 2 in 2 saptamani joia de la 13 #-o ai fost ironic huh :> parca guilda sau uniunea voastra detinea fortressu nu mai stiu exact...
atentat Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nu mai pot sa dau edit asa ca postez :)mia venit o idee care cel putin mie imi placece ar fi daca linkmania ar face un server de silkroad..ca de lineage au reusitAr fi frumos ,dar nu esti primul cu ideea asta :)
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 daca sterg un char pot face altu cu acelasi nume ? :-?
Trane Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 daca sterg un char pot face altu cu acelasi nume ? :-?nu am incercat deja
elusion Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 daca sterg un char pot face altu cu acelasi nume ? :-? nu am dormit 7 nopti si ma gandeam la asta :-j lucky mai pune poze paici sa mai vad si eu ce ai mai facut si ce mai e cu romania ... bai deci ma plictisesc al draqu pe zeus un player mai stralucit de aici se intampla sa joace pe zeus? e prea al draqu si plictiseala
elusion Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 multumesc daddy acu .. introductiunile .. linkmania ala e charu meu ) :-j