postez Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 warn me up. si ce reply plin de substanta din poartea ta. ce bine ar fi daca lumea si-ar vedea de treaba ei...
b1ackic3 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nu mai umfla atat aoc ca e un joc ratat a avut mult potential .. dar la cate buguri si alte chestii are , cica dupa prima luna ar fii renuntat in jur de 50% de players , oricum daca as fii fost in locul tau luam warhammer
BeautifulMind Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 b1ackic3 gusturile nu se discuta...daca omului ii place ce ai cu el ? Si gata cu off topicul...Ceva poze noi mai aveti ?:>
ciupilan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ba fratilor e ceva de te ia groza nu pot intra deloc pe joc nua trafic imi da:((( aveti un lik cu no dc k nul gasesc pe recyfer
postez Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ciupilan am eu loaderul lui rumata. ti-l pun pe net sa-l iei ?m-am gandit sa nu mai astept raspunsul tau ca ar mai dura ceva :) http://www.freestorage.ro/download.php?file=2933sa zici ms :P glumesc, dar sa zici :P app pe ce server joci?
salam30 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ba fratilor e ceva de te ia groza nu pot intra deloc pe joc nua trafic imi da:((( aveti un lik cu no dc k nul gasesc pe recyferhttp://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.4.zip
skorpyo93 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ba fratilor e ceva de te ia groza nu pot intra deloc pe joc nua trafic imi da:((( aveti un lik cu no dc k nul gasesc pe recyferuitate cu vreo 4 pagini in urma si vezi k am zis ceva despre o metoda de a prinde loc mai usor
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 WOW...cea mai frumoasa poveste de dragoste ever traita in sro.Am intrat azi intr-un clan(vielords)salam paote ii stie,si masteru (tishalish) cu unu din clan se iubesc in realitate si azi sau certat .Asta e distrus saracu daca ati vedea chatu din guild (parca ar fi o telenovela ).M-am gandit ca poate va mai schimbati putin parerea despre joc (silkroad online cant change pepole live).Sorry ca am deviat putin de la subiect dar mama gand sa mai destind admosevara putin (to much hate here). RESPECT ALL :tiphat:
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 baga ss ca poate sunt pe aici oameni carora le plac telenoveleledeci ala e gay sau ai folosit tu cuv master dar e fata :-j
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 baga ss ca poate sunt pe aici oameni carora le plac telenoveleledeci ala e gay sau ai folosit tu cuv master dar e fata :-jmaster dar e fata. Cum se spune la master pt o fata?
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 cat despre ss sorry dude dar nu am facut tot ce am povesti eu aici e de astazi akuma dorm toti .E ff liniste in guild(just me end the game).
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 aveam nevoie de niste drama sa pot dormi linistit ^_^gata ma duc si eu la somn ca asta nu e ora de stat pe forum ca apoi zice blackcurse(scz cacofonia) ca nu am viata :-j
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 si inca ceva chiar nu stiu cum sa baga ss pe fromu(binenteles in linkuri sa nu deranjez pe nimeni) Respect how help me :tiphat:
Daddysady Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 upload pe un site gen tinypic.com si iti dau ei niste linkuri pe care le bagi...te descurci tu
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 WTF... am fost alt-tab pt link si se intampla asta sper sa fie in link sry e prima data cand poste poza.Soluti plzz Respect all :tiphat:
SRO_BOY Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ce se intampla aici http://i36.tinypic.com/14t7rb9.jpg. ?Tot vad de cava timp ca apar diferiti monstri(e cumva pandora buxsau... :-? )
qasi Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 imi puteti spune ce sunt tiger elite si tot felu' de alti tigri? m-am gandit ca are legatura cu tiger girl dar nush dak era pe acolo pt nu eu am vazut asta.
BeautifulMind Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 imi puteti spune ce sunt tiger elite si tot felu' de alti tigri? m-am gandit ca are legatura cu tiger girl dar nush dak era pe acolo pt nu eu am vazut asta.Da ai dreptate are legatura cu tiger girl....Ea se spawneaza singura in timp ce , cineva o ataca incepe sa spawneze mobi....gianti ... eliti...tot felu intelegi ?:)Asa sunt toti unique mai putin Ivy parca....
The Dash Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 dap, ivy e singura care nu spawneaza mobi deloc.aici devine prea tensionat :P, prea multa ciarta, to much haters.Take a chill pill and relax guys.
SimplySimple Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 SRO_BOY foloseste si tu butonul edit nu mai face 2 posturi unu dupa altul...se numeste spam....in rest relax ca e prea cald sa te enervezi...si have fun:) EDIT: hmmm ca idee tu nu ai facut spam acu?sa revenim la subiect =)) vrei sa-ti pun poze cu mine la mare in samarkand in sro? ca altfel nu vad ce legatura are cu subiectu....spammere=)) uite sa nu zici fac spam...pun o poza.... http://imageshack.us
BeautifulMind Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Si ce faci tu acum nu se numeste spam ? Sa revenim la subiect ... mai puneti si voi poze ceva..toti sunteti plecati la mare a ? Bine de mine ca stau deja acolo
aionys Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 razvane la faza cu bux ,u iei ceva cand dau eu click ,dar si mai important eu pierd ceva ?:D!