Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu mai umfla atat aoc ca e un joc ratat a avut mult potential .. dar la cate buguri si alte chestii are , cica dupa prima luna ar fii renuntat in jur de 50% de players , oricum daca as fii fost in locul tau luam warhammer

Posted

ba fratilor e ceva de te ia groza nu pot intra deloc pe joc nua trafic imi da:((( aveti un lik cu no dc k nul gasesc pe recyfer

uitate cu vreo 4 pagini in urma si vezi k am zis ceva despre o metoda de a prinde loc mai usor

Posted

WOW...cea mai frumoasa poveste de dragoste ever traita in sro.Am intrat azi intr-un clan(vielords)salam paote ii stie,si masteru (tishalish) cu unu din clan se iubesc in realitate si azi sau certat .Asta e distrus saracu daca ati vedea chatu din guild (parca ar fi o telenovela :)) ).M-am gandit ca poate va mai schimbati putin parerea despre joc (silkroad online cant change pepole live).Sorry ca am deviat putin de la subiect dar mama gand sa mai destind admosevara putin (to much hate here).

RESPECT ALL :tiphat:

Posted

baga ss ca poate sunt pe aici oameni carora le plac telenovelele

deci ala e gay sau ai folosit tu cuv master dar e fata :-j

master dar e fata. Cum se spune la master pt o fata?

Posted

aveam nevoie de niste drama sa pot dormi linistit ^_^

gata ma duc si eu la somn ca asta nu e ora de stat pe forum ca apoi zice blackcurse(scz cacofonia) ca nu am viata :-j

Posted

imi puteti spune ce sunt tiger elite si tot felu' de alti tigri? m-am gandit ca are legatura cu tiger girl dar nush dak era pe acolo pt nu eu am vazut asta.

Posted

imi puteti spune ce sunt tiger elite si tot felu' de alti tigri? m-am gandit ca are legatura cu tiger girl dar nush dak era pe acolo pt nu eu am vazut asta.

Da ai dreptate are legatura cu tiger girl....Ea se spawneaza singura in timp ce , cineva o ataca incepe sa spawneze mobi....gianti ... eliti...tot felu intelegi ?:)

Asa sunt toti unique mai putin Ivy parca....

Guest Emperor_1
Posted

Foarte tare jocul asta :)

Posted

SRO_BOY foloseste si tu butonul edit nu mai face 2 posturi unu dupa altul...se numeste spam....in rest relax ca e prea cald sa te enervezi...si have fun:)

EDIT: hmmm ca idee tu nu ai facut spam acu?sa revenim la subiect =)) =)) vrei sa-ti pun poze cu mine la mare in samarkand in sro? ca altfel nu vad ce legatura are cu subiectu....spammere=))

uite sa nu zici fac spam...pun o poza....

http://imageshack.us

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...