Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted
:)) nu!Ii cresti pe aia sub 40 pana la lv 40 si pe gardieni de la 40 la 60 si cand dau graduate primesti puncte...e oribil de enervanta academia :)) oricum sa nu crezi ca recrutezi lv 39 si te umpli de puncte...daca au peste lv 29 nu primesti nici un punct.
Posted

:)) nu!Ii cresti pe aia sub 40 pana la lv 40 si pe gardieni de la 40 la 60 si cand dau graduate primesti puncte...e oribil de enervanta academia :)) oricum sa nu crezi ca recrutezi lv 39 si te umpli de puncte...daca au peste lv 29 nu primesti nici un punct.

pe gardienii jr degeaba ii cresti ca nu iei nimic...ideea e ca ei sa te ajute sa ii cresti pe cei sub 40 pentru ca si ei iau honors dar 10% din cat iei tu sau cv de genu'

Posted

doamne dar ce smecher esti. NOT !

ma refeream la exact cum le dobandesc. adica din donatiile lor de buff sau cum?

doamne da ce dus esti, spamuitor mai esti dupa cum ai nickul

lol la cine ati mai vazut sasi dea reply la post facut de el

:pumn:

Posted

la multi. nu vreau sa jignresc pe cineva dar in loc sa ii ziceti toate astea mai bine postati cum (asa cum a facut Speedy) sau puneati un link.

1. l-ati fi ajutat pe om

2. nu a mai fi trebuit sa fie spam

3. everybody is happy

Posted

la multi. nu vreau sa jignresc pe cineva dar in loc sa ii ziceti toate astea mai bine postati cum (asa cum a facut Speedy) sau puneati un link.

1. l-ati fi ajutat pe om

2. nu a mai fi trebuit sa fie spam

3. everybody is happy

hai ca si tu nu esti mai breaz

SA MORI TU

la multi ce ?!?!?!?!??!?!? tie foame dute si mananca ; hai ca nu mai pot de copii dastia facuti in eprubeta

Posted

SA MORI TU

la multi ce ?!?!?!?!??!?!? tie foame dute si mananca ; hai ca nu mai pot de copii dastia facuti in eprubeta

ce ai ba frustratule ? :)) Prea mult silkroad ti-a ajuns la cap ? :)) mai fa o pauza si tu

Posted

smecher = 2x prost 1x fraer ceea ce nus can i gradulezi atunci iti da punce lvl 1-40=29 puncte 30-40 nimica

Te`ai suparat cand ti`am zis sa citesti abecedarul dar tot sunt de parere ca te poate ajuta mult in viata.

Posted

SA MORI TU

Salam is atacking ! fugiti din calea lu salam !:)) !Calmativa mah ca e plin topicul de asemenea certuri !:))

lasati silkroadul si mai treceti pe la scoala.... nu prea stiti gramatica.

Posted

raspunsu meu e dati foc daca nu sti cum iti fac eu un tutorial domnu perfectiune vad ca nu prea esti bagat in seaman pe forum mai bine ai pleca decat sa faci posturi inutile..... cum esti si tu deasemenea

si iar se vede nevoia ta acuta de niste ore in plus de gramatica...

oricum, tinand cont ca e sro topic si nu isro..... ksro...a jucat cineva acolo? si p.s. schimb nuker lvl 61 pe serv redsea pe un nuker lvl 30 pe un server nou. nu mai suport d/c care le iau NUMAI pe acest server.

Posted

raspunsu meu e dati foc daca nu sti cum iti fac eu un tutorial domnu perfectiune vad ca nu prea esti bagat in seaman pe forum mai bine ai pleca decat sa faci posturi inutile..... cum esti si tu deasemenea

bine ca sti tu pentr-u toti :)

Mai bine imi pui cate un emoticon de fiecare data cand incerci sa imi zici ceva. Asa s`ar intelege mai bine.

Nu am nevoie de atentie pe forumul asta. E suficient sa discut cu persoane care macar stiu sa se exprime. Mai iesi din Thread`ul asta si posteaza pe undeva. Sau mai bine nu, poate iei ban pt prostie excesiva.

Understood Kiddow ?

Posted

Lol mane :)) postez tie chiar iti place cearta !

Cat despre schimb dau nuker de 49 pe pluto care e new ! daca te intereseaza mai vorbim dau si raspunsu la intrebare !:D!

Posted

salam vroiam sa izc la multi ani pentru cei care isi serbeaza numele dar sa sters.......

nu trebuia sa te ataci asa dar nah, suferitna asta.

nu am nimic cu nimeni doar am dat niste sfaturi

Posted

cu banii pe care-i dai in AoC iti iei gold, premium, globale, wolf. gold iti poti lua lunar in loc sa platesti taxa AoC. la fel si premium. asa ca mai lasa-ne.

macar te-ai interesat cat costa de spui ?

hai ca te informez eu ... 14,99 euro pe luna ;)

acum .. nush ... ia-ti tu cu banii astia toate ce ai spus :)

RESPECT :tiphat:

Posted

iti iei un premium mic si un sp ticket. si parca ai zis si de o taxa initiala.

si tu parca ai zis de "gold, wolf, globale :)

haide sa nu lungim subiectul pentru ca suntem la o sectiune de silkroad totusi ...

mai spun o singura chestie si dupa aceea, chiar daca sunt provocat nu mai revin pe tema asta ...

cu cei 14,99 euro am totul in joc, fara sa mai fie nevoie sa cumpar ceva ... fara alte smecherii ca ai celor de la JoyMax cu avatare, premium, potiuni etc ... totul cumperi de la NPC cu banii pe care ii faci in joc, sau primesti ca reward la unul din sutele de questuri pe care le are jocul (si nu dintre acelea de adunat 45 de mii de limbi de pasare , etc :) ... pacat ca nu poti avea in acelasi timp mai mult de 30 questuri de facut, si asa tot timpul lista mea e plina :) ... nu conteaza, le iau pe urmatoarele dupa ce le fac pe cele curente... oricand poti renunta la un quest fara sa-l pierzi .. mergi la NPC respectiv si il iei iar :) ... oricum cu atatea questuri nu exista notiunea de grinding ... faci level fara sa-ti dai seama si esti intr-o continua poveste :)

ar fi foarte multe de spus dar nu aici, dupa cum am spus ...

RESPECT :tiphat:

P.S. mai postez aici doar daca are legatura cu silkroad :)

Posted

Malidoc (54 minutes ago)

PvP in AoC now sucks.

The Devs are carebares

And this is the same broke engine from Anarchy Online. The open beta was restricted to level 20 to not expose their bugs. Funcom aka Failcom took us all for a ride. Do NOT buy this game.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...