Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Opa...avem un clarvazator pe forum...nenea Arrow prezice ce vor alti playeri...din cate am vazut postul lui koila nu a specificat lvl...daca vrea sa inceapa alt caracter?

Btw...as prefera sa nu mai dai un reply la postul meu doar ca sa mai faci tu unu in plus...e vorba de SilkRoad...postul cu farm e folositor si pt koila ( daca vrea sa isi faca alt caracter ) si pt. new players care nu stiu f multe despre sp...

Posted

Nu prezic dar stiu sa citesc ;) Check his signature!

Foarte folositori pentru alti playeri......Bow+5 sau SOS, crezi ca gasesti asa ceva cand esti nou?

Ai inceput si tu sa joci de o luna si te crezi mai cunoscator decat cei avansati. Thats not good!

Si daca nu ma insel el a intrebat ce se intampla cand farmezi sp-uri nu a intrebat cum se face, dar eu am spus si asta :D

Posted

Hmmmz arrow...daca incepi alt caracter faci rost imediat de un sos micutz...daca ai bani..sau pt noi playeri...poate cumpara gold...nu e ceva nou...

Cum am mai zis...nu e nevoie sa dai REPLY la post ca sa mai faci tu unu...

Si ca sa inchei o data discutia asta in care arrow vrea sa arate ca mereu are dreptate:

Daca koila incepe alt caracter guide's de mai sus il vor ajuta cu siguranta

Daca nu...ii vor ajuta pe altii

P.S.: Nu mai raspund la un alt reply in care se ghiceste ce vrea cnv sa zica...aaaa...si repet...Arrow nu mai da reply ca sa iti cresti cu 1 nr de posturi

Gl&HF

Edited:

Daca faci "farming SP" ce se intampla si cum se face
Posted

Uite ca fac! Nu mai conteaza posturile, sunt fericit doar sa te enervez pe tine :) Nu cred ca ar cumpara cineva gold, cu atat mai mult un newcomer. Again nu mai contrazice pe cei care stiu mai bine jocul, doar pentru ca dai toata ziua search pe google pt. sro resources.

Posted

Uite ca fac! Nu mai conteaza posturile, sunt fericit doar sa te enervez pe tine :) Nu cred ca ar cumpara cineva gold, cu atat mai mult un newcomer. Again nu mai contrazice pe cei care stiu mai bine jocul, doar pentru ca dai toata ziua search pe google pt. sro resources.

Uita-te pe Tibet...in primele zile deja aveau oameni de lvl 15 20-30 milioane gold...si unii care vroiau sa isi plateasca intrarile in guild...oameni care deja erau imbracati full in sos si alti care aveau silk cat sa nu mai aiba nevoie f mult timp

Daca caut toata ziua pe "google pt. sro resources" inseamna ca ma informez...si te asigur ca nu vb fara sa stiu ce zic...oricum imi place cum te enervezi...sigur nimeni nu e mai presus ca tn...tu esti cel mai informat om de pe SRO...si pt asta te veneram zeule =))

Si cu asta nu mai dau nici un reply...cya and have phun...daca o sa ai cu cn...ca la ce comportament ai cred ca trebuie sa platesti oamenii sa se inteleaga cu tn :blink: ...si btw ca fapt divers...topicul "SilkRoad" e facut ca sa se invete ceva din el...nu ca sa arati tu ce bun esti

Gl&HF ... I'm Out of here

P.S.: Daca mai dai un raspuns chiar imi demonstrezi mie altora ca am dreptate ce zic aici...so...let's see.

Waiting...

Posted

sigur nimeni nu e mai presus ca tn...tu esti cel mai informat om de pe SRO...si pt asta te veneram zeule =))

Mersi, stiu! :D

Cica daca mai postez blablabla si la sfarsit ai scris Waiting =)) Omg!

Posted

Uita-te pe Tibet...in primele zile deja aveau oameni de lvl 15 20-30 milioane gold...si unii care vroiau sa isi plateasca intrarile in guild...oameni care deja erau imbracati full in sos si alti care aveau silk cat sa nu mai aiba nevoie f mult timp

Daca caut toata ziua pe "google pt. sro resources" inseamna ca ma informez...si te asigur ca nu vb fara sa stiu ce zic...oricum imi place cum te enervezi...sigur nimeni nu e mai presus ca tn...tu esti cel mai informat om de pe SRO...si pt asta te veneram zeule =))

Si cu asta nu mai dau nici un reply...cya and have phun...daca o sa ai cu cn...ca la ce comportament ai cred ca trebuie sa platesti oamenii sa se inteleaga cu tn :blink: ...si btw ca fapt divers...topicul "SilkRoad" e facut ca sa se invete ceva din el...nu ca sa arati tu ce bun esti

Gl&HF ... I'm Out of here

P.S.: Daca mai dai un raspuns chiar imi demonstrezi mie altora ca am dreptate ce zic aici...so...let's see.

Waiting...

Oricum nu te cred ca aia mici aveau ei 30 de mil si full sos-uri in cateva zile !! asta a-i scos-o pe moment pt ai atrage atentia lu' arrow ! Silk paote aveau ca se cumpara cu cartid e credit dupa cate stiu eu si iti iei silk cat te tine buzunarul chiar daca ai level 1 !! Daca tot ai vazut tu full sos si cum te mai lauzi tu arata niste screen daca chair vrei sa te credem !!

Si faza cu posturile mai bine uitete la tine !!

Posted

Again nu mai contrazice pe cei care stiu mai bine jocul, doar pentru ca dai toata ziua search pe google pt. sro resources.

Stii bine jocul ah ? So... Sp Farming = omoara mobi cu 2 lvl mai mici ca tine ?=))) ... okey, pana aici stii destul de bine sa joci.

Sp farming = Mastery lvl sa fie cu 9 lvl mai mic decat level`ul tau. Dupa ce ai facut asta, Exp/mob va fii mai mica ira Sp vor creste.

Oh, ~Arrow~ lasa`ne cu teoriile tale stupide... si nu mai comenta posturile altora... cel putin Tasica a incercat sa ajute.

Tu tot ce ai reusit sa faci, (ca de fapt te`ai chinuit) , ai zis "Sp Farming este exact ce inseamna" sau ceva de genu`... Asa ca mai lasa`ne Zeu al Cunoasterii ce esti

Posted

Cum farmezi SP in sro: Omori mobi cu unu sau doua levele mai mici decat tinepana versi.

Am ajuns sa ma quotez singur pt. voi Doamne fereste. =))

Vezi ca am incercat sa ajut ;)

Si nu zi de mine ca tu promiti serverul ala de nu stiu cate luni, si nimica.

P.S Sunt fericit ca toti ma considerati Zeu. Now make me a sandwitch IPB Image

Posted

Omg =)) Nu ZICE de mine?

La ce scoala profesionala esti? Btw Esti manelist? =))

Daca nu ma intereseaza pe mine de serverul tau(care nici nu cred ca o sa existe vreodata), atunci nici pe tine de posturile mele.

Stay in school kid.

Posted

Omg =)) Nu ZICE de mine?

La ce scoala profesionala esti? Btw Esti manelist? =))

Daca nu ma intereseaza pe mine de serverul tau(care nici nu cred ca o sa existe vreodata), atunci nici pe tine de posturile mele.

Stay in school kid.

Dap se vede ca esti zeu si ca o sa fi respectat de toti...app stii tu chestia aia..defapt nu o stii..asa ca iti zic eu...respect and u will be respected...

Nu conteaza ce varsta ai daca stii despre ce vb si stii sa ii sustii opinia...fara sa razi de altii...asa ca gg [XS-Team]Heavenly si respectele mele...

Btw Arrow..u should "Stay in school" :tiphat:

Posted

deci ati reusit sa faceti ultima pagina juma de cacat prin certurile voastre.mai bine taceti din gura si nu va mai spalati rufele aici ca poate unii nu sunt interesati de asta...k? bafta :beer:

Posted

mda si inca nu am primit si eu un reconnecter... ca atzi ocupat voi locul cu prostii ca care e mai bun etc etc... :) hai lasatzima... care ma ajuta cu reconnecteru` ala >:)

Posted

mda si inca nu am primit si eu un reconnecter... ca atzi ocupat voi locul cu prostii ca care e mai bun etc etc... :) hai lasatzima... care ma ajuta cu reconnecteru` ala >:)

Ma omule , ti-am mai zis o data , nu merge recoecteru ala , iti da eroare la gameguard si te da afara din joc !! NU MERGE !! :comp2:

Posted

Vai de capu tau tasica. Tu imi spui sa raman la scoala dar eu nu am facut nici o greseala in posturile mele. Nu am crezut ca va fi necesar, dar trebuie sa va desenez(scuzati proasta calitate):IPB Image

A se citi: "Nu imi zice nimic" sau "nu imi zi nimic" inseamna acelasi lucru in acest context.

Sper sa intelegeti macar prin desene. Photoshop Rules !

Imi pare rau ca nu te-am dat afara din _ROMANIA_ cand am avut ocazia :)

Gata you have bored me =)) Be gone !!

Posted

Sincer...Impusca-te si taci drq daca nu vezi ce titlu are topicu asta...dar in caz ca nu stii se numeste Silkroad nu ce copil retardat e Arrow...daca iau warn pe forum pt asta asta e...dar macar ti-am zis ca esti un distrus...sa faci desene si sa le pui pe forum...bine ai venit la gradinitza =))

Inca o data...impusca-te

Posted

Copilas hai ca deja se transforma in nesimtire de partea ambelor tabere. Daca vrei sa continuam discutia Id-ul meu de X-fre este arrow2rock. Apropo nu cred ca ma comport ca la gradinita cand tu folosesti cuvintele: draq, gradinitza, etc.... Vad ca te-am facut sa iti iesi din pepeni. Ar trebuii sa ai mai mult control de sine!

Posted

Ma Tasica..tu nu stii sa citesti ?? Am mai zis si mai repet : Nu merg reconecturile alea ca iti da eroare de la game guard chiar nu vrei sa intelegi ?? iti intra in joc si te da afara !! Off

Posted

Vai de capu tau tasica. Tu imi spui sa raman la scoala dar eu nu am facut nici o greseala in posturile mele. Nu am crezut ca va fi necesar, dar trebuie sa va desenez(scuzati proasta calitate):IPB Image

A se citi: "Nu imi zice nimic" sau "nu imi zi nimic" inseamna acelasi lucru in acest context.

Sper sa intelegeti macar prin desene. Photoshop Rules !

Imi pare rau ca nu te-am dat afara din _ROMANIA_ cand am avut ocazia :)

Gata you have bored me =)) Be gone !!

=))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ma Tasica..tu nu stii sa citesti ?? Am mai zis si mai repet : Nu merg reconecturile alea ca iti da eroare de la game guard chiar nu vrei sa intelegi ?? iti intra in joc si te da afara !! Off

Asta se intampla acum ceva timp :)

Posted

sa faci desene si sa le pui pe forum...bine ai venit la gradinitza =))

Inca o data...impusca-te

E singura metoda prin care copilul mare cu minte de copil de gradini"tz"a poate intelege ce incerci sa-i explici.

Posted

Slym' date='Sep 9 2006, 09:24 PM' post='1385101']

Asta se intampla acum ceva timp :)

Pai de cand au facut astia update la gameguard , de atunci nu mai merge !! Oricum poate poti sa il faci sa nu mai dea eroare ca e super reconectu facut de u ! :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...