Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

00.01 per mob de lvl 60 vrei printuri?

intrebare : ce skiluri de la cleric merg folosit ca back up pt wizz? bless ala si care?

recovery division, holy spell, bless, healing orbit cam asta folosesc eu in pvp si job

Guest Xspeed
Posted

>>> aici este scriptu pt login.Uitativa si zic k merita

trist

sa ajungi sa folosesti nush c programe facute de nush c turkish doar sa te joci ...

Posted

ccf e misto :))

pacat ca nu stiu sa fac eu personal

edit : nu e chiar furt ,ideea e faci un char de lv 71 bla bla nu mai conteaza ce cum cat ideea e sal ai bagi silk ccf pe el faci +255 si porma ei itemu si charu il arunci la gunoi ...se face chargeback bla bla si totu revine la normal doar ca tu ai un item +255

Posted

! I did this with a 28kbps connection outside my house to a neighbor because WFCxWazza(Dad) and Goddess0fAll(Mom) were fighting about spending all my lunch money on gold/silk or sum shit.

NigerianTigah (1 hour ago) Show Hide

0 Poor comment Good comment

Marked as spam

Reply | Spam

men i trai dis men no lack men.. i trai 5 time todai men no lack men plis tell me men how to prey men i think my pray no good men plis men plis i need plos nine men i pray to you and allah men for plos nine men plis

=))=))

ma stric de ras...

a intrebat cineva de unde pica itemele 89-90 acum cateva pagini...am auzit o faza,si anume ca pica si de la npc hunteri/thiefi de 90...adica incarci un trade cu cateva stele si bati cateva zile la el sa iti pice itemele...nu vad dc nu ar merge

LE:am gresit faza cu quote..pm me careva kum sa fac sa se vada frumos in chenar ca vad ca nu vrea ^_^

pai nu dai quote dai reply

Guest LuCkYaN
Posted

haha nebun omu`e din union sa mori de ras cu el nu alta + ca e si norocos =.= [a facut vreo 10 arme +9 de 9d]

PwNaGe_MaStA

Vezi ca arma aia pare sa fie +7 din filmulet :)

+9 bate spre albastru mult vezi arma mea :)

Posted

cu banii pe care-i dai in AoC iti iei gold, premium, globale, wolf. gold iti poti lua lunar in loc sa platesti taxa AoC. la fel si premium. asa ca mai lasa-ne.

oricum. speedy tu a ce cresti ala al tau? am si eu un nuker de 61 ( am fost curios in privinta nukerilor ) si parca mi-as fac un 2h sword full farm si cleric. ce skiluri poti folosi de la cleric ca si buff pt tine? si cate sp ai nevoie lvl 1-90 full farm. ca ma apuc si las butul cu p-lvl si-mi fac. thnx!

si luchyan. (belea stafful ala) cat iti dadea dmg demon shaitanu ? ai ca si buff cleric sau bard? thnx!

cat hp are un 2h sword la lvl 90?

un loader .. are c ineva un link. as vrea pt no dc si multy. am av ut unul de la 0x33 dar nu mai merge

scuze de atat de multe intrebari, dar vreau un lvl 90 full farm. las si 2 sapt la farming si tot fac ceva full farm :) ... ma gandeam 2h-bow-wizz

"every time u bot... we kill a someone.... so handgrind u little BITCH"

Semnatura ta...nu te mai vede omul pe mess :)

Posted

Vezi ca arma aia pare sa fie +7 din filmulet :)

+9 bate spre albastru mult vezi arma mea :)

ala e + 9 dar cum arcul nu are o culoare inchisa ca armele europene nu o se cunoasca niciodata :)

@Malkor eu-s in Arkenstone

Posted

ccf e misto :))

pacat ca nu stiu sa fac eu personal

edit : nu e chiar furt ,ideea e faci un char de lv 71 bla bla nu mai conteaza ce cum cat ideea e sal ai bagi silk ccf pe el faci +255 si porma ei itemu si charu il arunci la gunoi ...se face chargeback bla bla si totu revine la normal doar ca tu ai un item +255

WEP ELIX tot bagi :(((

Guest LuCkYaN
Posted

Iar a picat in plasa mea , vezi AICI

Next Shaitan ;)

Posted

faci ravagii cu staff-ul ala .cat dai dmg cu zerk la mangyang? sunt curios.

are cineva un link pt server list? vrau sa incerc faza aia cu fast login.

p.s. joaca cineva pe RedSea?

Posted

Pai normal ar fi sa pice.....deci raspunsul este da :)

mie mio picat insa nu la cei de 76+

de ficare data cand omoream un european pica ceva chinezesc si invers

nu am patit niciodata sa omor un chinez is sa pice item chinez

VOI?

Bafta

credit card fraud

silk dinala de iti da Ban la prima inspectie anuntata?

aia de Martea

Posted

faci ravagii cu staff-ul ala .cat dai dmg cu zerk la mangyang? sunt curios.

are cineva un link pt server list? vrau sa incerc faza aia cu fast login.

p.s. joaca cineva pe RedSea?

la mangyan maxim ar cam da 400k deoarece pe isy prinde un dmg aproape maxim k e cam mare pe ea adik ori de ii da lu isy ori la mangyang are cam acelasi dmg adik aceea e puterea stafului orikum si eu as fi curios sa vedem puterea lui:D eu la lev 70 cu arcu meu de 64 am vazut k am dat dmg mai mare la ong decat la paie

Edit: da ati vazut poza de pe situ silkroad .... http://www.silkroadonline.net/community/best_screenshot.asp cik asta ar fi pe olympus si ce fel de zerk are ala:))) astea se lauda cu ce nu au=)) (chiar e acel player si acea fuilda dar nu vad cei zerku ala in sro???)

Posted

silk dinala de iti da Ban la prima inspectie anuntata?

aia de Martea

da dar ideea e sa ai un char de 71 si sa cumperi astrale si immortale,sa le pui pe arma si apoi sa treci arma pe contu principal,faci chargeback si iti iei adio de la contu de ccf

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...