Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ms Speedy !

Eu mai am LuCkYaN_SW care-i 82 full farm dar vreau sa ma apuc de un xbow/dagg/harp ;)

La mine pe server cel putin astea 2 char-uri wizz+xbow ruleaza la unici si alte dastea ;)

ZEUS UNIQUE (Rev6)

p.s. Gz Trane

ms :D da-mi stafful ala O.o keke

Posted

cu banii pe care-i dai in AoC iti iei gold, premium, globale, wolf. gold iti poti lua lunar in loc sa platesti taxa AoC. la fel si premium. asa ca mai lasa-ne.

oricum. speedy tu a ce cresti ala al tau? am si eu un nuker de 61 ( am fost curios in privinta nukerilor ) si parca mi-as fac un 2h sword full farm si cleric. ce skiluri poti folosi de la cleric ca si buff pt tine? si cate sp ai nevoie lvl 1-90 full farm. ca ma apuc si las butul cu p-lvl si-mi fac. thnx!

si luckyan. (belea stafful ala) cat iti dadea dmg demon shaitanu ? ai ca si buff cleric sau bard? thnx!

Pfffff ...tre sa fac ghid la toate buildurile acuma:))Mai am o cerere:)Ok deci Treaba e cam asa..

La 2h ai nevoie de skillurile de atac max a 2a coloana de la categoria warrior sa le ai pe toate screen nu trebuie neaparat max dar pain quota da pt k e vital in euro pty ...prima coloana de la warrior ai nevoie de iron skin,mana skin si sprint asault max... taunting target si howling shout le poti lasa la lv 1 ca e de ajuns^^

desigur la 2h tre sa bag toate pasivele de la 2handed lord ca is foarte folositoare...

La cleric ai nevoie de toate ressurile... pasivele faith si charity max...Group Healing si Group Healing Breath....Healing cycle si Healing orbit...Bless Spell normal,Recovery divisionurile,Holy Spell daca ai plvl pana la lv mare daca nu baga si Holy Word si desigur dp ultima coloana toate la max :)

EDIT:Pt full farm trebuie in jur de 600k sp...

Posted

Blocking ratio este ca ca atunci cand dai intr-un char care are scut sa ai mai putine sanse ca sa iei block cand dai in el. Pe scut nu ai cum sa pui blocking ratio pentru ca tu dai cu scutu. Scutu are Critical - ca cel care-l foloseste sa ia mai putine criticale.

Referitor la cat gold am folosit:

- in jur de 150 stones philosophy pentru Mag attack 100%

- pentru +9 - povestea a fost asa:

Marti dupa inspectie l-am facut 0-7 cu in jur de 150 elixire

Miercuri +8

Joi +9

Setu de pe mine a fost mai greu de facut totul +5 si mai am de lucrat la el putin la %.

In rest ce sa va zic , referitor la dmg:

Isy a luat de la mine 350k dmg zerk+life turn over+ignore monster defence

In LY dau in general cu zerk+life cam 120-150k

Shaitan dau cam 70-100k cu zerk+life

Totul este facut de mine, nu este cumparat. Referitor la vandut mi s-a oferit cel mai mult 2,5b dar nu il dau :D

O sa incerc in viitorul apropiat +10 si apoi +11 ;)

Eu te sfatuiesc sa nu incerci....pierderea e prea mare...eventual daca mai faci un staff +9 ai putea incerca la unu +10,altfel nu recomand....m-ar durea pe mine inima daca-ar pica :)....mie mi-a picat un bow incercand sa-l fac +8 si a fost naspa :) (am bagat 7 elix sa-l fac +7 :X :)

Posted

ajutatima cu un build ^:^)^ vreau sa contunuii pe spear/glaive deocamdata buildu meu e asa

mai departe ce fac :blink: si e bine sa ma pun full str ?

Posted

am si eu un Archer full farmat 77 set full blue plus 5,6(sry tastatura de kkt nu merge tasta cu semnu plus rofl) bow plus 5 full blue crit 10 porc mort,devil wings multe iteme pe silk, un stash full de elixire si elemente etc.As vrea sal dau la schimb pe un wizz full farm 70 plus.Acontu este pe srv Greece

Posted

eu ti-as sugera sa o iei de la inceput pe serveru tau iti faci powerfarm la wizz la ongs si apoi iti faci plwl si sa joci manual wizzu e foarte greu de jucat !iti zic eu ca in 2 ore de joc cu wizzu am murit mai mult decat in 2 ani cu spearu si nu am mai avut rabdare sa invat :D ! pacat de 100k+sp care sau dus in guild points :D!

Posted

cum se face ca in fiecare data , echipa mea de ctf moare ....

http://img229.imageshack.us/my.php?image=sro2008081319170503zj4.jpg

ce #@$$@#$$@ de eroare

si sa nu uitam de noul skin SRO ... se cheama : "ce ma dispera kktul asta ca trebuie sa dau exit si nu mai prin loc pe server". :) il recomand cu tarie :0

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=232&i=sro2008081319222380en8.jpg

cainele parca-i o zebra din iad MUWHAHAHAHAHA :))

Posted

cum se face ca in fiecare data , echipa mea de ctf moare ....

http://img229.imageshack.us/my.php?image=sro2008081319170503zj4.jpg

ce #@$$@#$$@ de eroare

si sa nu uitam de noul skin SRO ... se cheama : "ce ma dispera kktul asta ca trebuie sa dau exit si nu mai prin loc pe server". :) il recomand cu tarie :0

cainele parca-i o zebra din iad MUWHAHAHAHAHA :))

Exista un singur remediu deschide geamu (tre sa stai la etaju 2 cel putin) si arunca calculatoru,ma scuzi mai este unu: schimba placa video :P =))

P.S voi ati omorat monstri unici eu iam luat itemu la shaitan

Posted

a fost de la loaderul lui rumata. am un 8500 gt pe un dual core de 3 ghz si 2 gb rami ... :P

eu momentan cresc, ca am farmat si a venit unu` si a jucat 2 ore, si am lvl 23 la force vreo 30 la blade, skiluri puse ca un cur. ... m-am kkt pe ei 13k sp .......... acum gap 3 la lvl 61 .. si fac 00.01% per mob :) (yeti) :P

Posted

ajutatima cu un build ^:^)^ vreau sa contunuii pe spear/glaive deocamdata buildu meu e asa

depinde de ce dorinte ai.Dak vrei ceva cu magii pune la int si cresti pe light si cold , sau light si fire (nuke de fire + imbue de light arata misto :P ) dak vrei ceva gen warrior pune totu la str si poti pune light force sau light fire etc.

Succes!

Posted

Am si eu o mica nelamurire.In silkroadu nostru international este cap 90 si la COLD la SNOW STORM SERIES sunt 4 nukuri dak nu ma insel.Primu se numeste ICE SHOT (arunci cu un fel de cristal de gheata in inamic) al doilea nuke se numeste ICE RAIN park si cad din cer turturi de gheata, al treilea nuke se numeste DOUBLE SHOT si seamana cu primul nuke, dar al patrulea si ultimu nuke de cold la acest cap se numeste MULTI SHOT.Si aici vine si intrebarea.Este cineva care foloseste sau are skillu asta ? Si dak da .. arata la fel ca nuku de 50...? Ms anticipat ;)

Posted

pana acuma ai pus numa la str?

Posted

Am si eu o mica nelamurire.In silkroadu nostru international este cap 90 si la COLD la SNOW STORM SERIES sunt 4 nukuri dak nu ma insel.Primu se numeste ICE SHOT (arunci cu un fel de cristal de gheata in inamic) al doilea nuke se numeste ICE RAIN park si cad din cer turturi de gheata, al treilea nuke se numeste DOUBLE SHOT si seamana cu primul nuke, dar al patrulea si ultimu nuke de cold la acest cap se numeste MULTI SHOT.Si aici vine si intrebarea.Este cineva care foloseste sau are skillu asta ? Si dak da .. arata la fel ca nuku de 50...? Ms anticipat ;)

fi atent ai in dreapta la postul tau editare...foloseste naiba functia aia si numai face double post ms...am un prieten nuker care folos cold si mi se pare ca seamana cu ice rain...

pana acuma ai pus numa la str?

pfff va rog eu mult cand dati quote stergeti linkurile la poze ^_^

Posted

fi atent ai in dreapta la postul tau editare...foloseste naiba functia aia si numai face double post ms...am un prieten nuker care folos cold si mi se pare ca seamana cu ice rain...

pfff va rog eu mult cand dati quote stergeti linkurile la poze ^_^

ok ms mult.Si ca sa nu fie post gen "mogul" :P incerc si eu sa lungesc mesajul

>>> Un filmulet cu un party de chinezi la Generals.Asta da party adevarat

>>> aici este scriptu pt login.Uitativa si zic k merita
Posted

SUPER FAZA voi vetzi comenta atentia mia fost atrasa de un post pe rev6 si am intrat si eu sa daca daca este adevarata treaba

Posted

a fost de la loaderul lui rumata. am un 8500 gt pe un dual core de 3 ghz si 2 gb rami ... :P

eu momentan cresc, ca am farmat si a venit unu` si a jucat 2 ore, si am lvl 23 la force vreo 30 la blade, skiluri puse ca un cur. ... m-am kkt pe ei 13k sp .......... acum gap 3 la lvl 61 .. si fac 00.01% per mob :) (yeti) :P

daca tot zic ca ai loader,nici nu trebuie sa dai restart la sro client

dai /mini apoi /full la loc. merge in cele mai multe cazuri.

Posted

00.01% :blink: nu creezi ca e cam exagerat ? dessi eu la lvl 9 primesc cate 2-3 % tot cred ca e exagerat ...

PS : cum folosesc alchemy ?

Posted

Amice stai tu linistit, am facut +7...dar deh, tu esti prea grabit si-mi comentezi rapid reply-urile mele

Ce ziceai de gramatica?

si-mi comentezi rapid reply-urile mele

Atata timp cat ai folosit "si-MI", este clar ca te refereai la tine. In acest caz ce rost mai are "mele" ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...