ciupilan Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 salam si spedy de curiozitate va intreb de unde aveti atati bani??? sau sunt parinti ceva mai plinuti pe carduri:D
Trane Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 +400 pe 2007 :D eu cat sa cer 4 avatare , full farmed, pasare, 2 grab pets , 1b gold , staff+7 , cleric rod si shield de 85 +5 full blue, set +4 full blue 100%, 150 de elixer weapon in storage ,vreo 100 prot in guild storage si o colectie de arme europene +7 de 8d :)
alexxx70 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 salame fii atent la mine nebunie da tineti cont ca nu singuru care a jucat pe cont deci nu numa eu am bagat silk:))desi tot eu am bagat cel mai mult..2006:1450Silk2007:2950Silk2008:3975Silkhahaha :blink: :blink: habar nu aveam.Hi guys, nu prea am mai intrat de multisor,vreo 2 saptamani...treaba treaba si distractii :bananadance2: si apropo de banii reali bagati in silk, am adunat si eu de curiozitate si mi-a dat vreo 750 de dolari pana acum iar pt e curios sunt din banii mei proprii si personali...la 30 ++ de ani nu prea mai cer de la parinti nu?? si da cineva, parca Birchoff spunea ca daca te apuci si aduni banii bagati in acest joc s-ar putea sa ramai putin sau putin mai mult surprins......pe de alta parte eu propun sa nu ne mai bagam in discutii pro si contra bot...fiecare face ce vrea si e responsabil pt ceea ce face in acest joc...nici eu si nici altcineva nu putem sa facem pe careva sa nu mai foloseasca bot,nu??asa ca sa ne vedem de joc si de forum in continuare...RESPEC"ALL :tiphat:
Birchoff Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Hi guys, nu prea am mai intrat de multisor,vreo 2 saptamani...treaba treaba si distractii :bananadance2: si apropo de banii reali bagati in silk, am adunat si eu de curiozitate si mi-a dat vreo 750 de dolari pana acum iar pt e curios sunt din banii mei proprii si personali...la 30 ++ de ani nu prea mai cer de la parinti nu?? si da cineva, parca Birchoff spunea ca daca te apuci si aduni banii bagati in acest joc s-ar putea sa ramai putin sau putin mai mult surprins......pe de alta parte eu propun sa nu ne mai bagam in discutii pro si contra bot...fiecare face ce vrea si e responsabil pt ceea ce face in acest joc...nici eu si nici altcineva nu putem sa facem pe careva sa nu mai foloseasca bot,nu??asa ca sa ne vedem de joc si de forum in continuare...RESPEC"ALL :tiphat:+1tot 30 ani, bani munciti singurel :)P.S. mi-ar place sa te vad alaturi de mine in AoC ... birchoffs e id meu de mess .. ma poti contacta ... cu mesaj ca sa stiu cine esti ... si iti dau acolo motive ;)
Cipi_Cipi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nu o spun ca motiv de lauda,sau mai stiu eu... dar am consumat pe 3 caractere 26000 silk in total... si mai ales la inceput,cand faceam risipa mare. dar,asta e,distractiile se platesc :P muncim pentru ele. eh,nu regret. acum, "investesc" mai mult in alte chestii... asta e viata,fiecare chestie la vremea ei :P salutare tuturor !
The Dash Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 LaDraq sa stii ca pe venus chiar se incearca. legitii de acolo icearca sa treaca pe toti botii la legit sau sa se lase de joc. de aia imi si placea. pty aveai cu cine sa vorbesti, actiune :X paradisul legitilor dar cum mi-au fost banate characterele degeaba m-am lasat :(
obituary Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nu imi sta in fire sa stau pana la ora asta pentru un joc dar in fine fiecare lucru are un nou inceput :bananadance2: mai oameni buni de la 18:00 ma chinui sa intru pe eldorado sau redsea pentru ca am auzit ca acolo sunt romani multi si abia acum 30 min am intrat pe mercury phiu am avut noroc !! :blink: joaca cineva pe mercury ? e vreun clan de romani sau astept sa se goleasca un srv mai mare :angry1: voi unde jucati ? :>
ciupilan Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 un loc in care totul e posibil oare ce o fi un bug sau un nou pet:))))) observati kdesupra lui e o magie facut dar nu stiu ce:))) merge dupa el k un pet normal prin rok
Trane Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 slow antinoke - > quest mob ala e wizard invisibilitate incearca sa faca boti murder :P am facut si eu
salam30 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ciupilane ))))))))) cu faza aia mam distrat la greu iti explica baietii maine
obituary Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 maaaa pe ce srv jucati off sunt complet nou in silk am renuntat la wow pentru ca mam plictisit complet ... incepe sami placa silk e misto si e free :> DECI pe ce srv sunt cei mai multi romani ? :D a da si ... imperiile astea europe chinese se bat la H si A in WoW sau aici e clan wars ca in l2 ?
Daddysady Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 maaaa pe ce srv jucati off sunt complet nou in silk am renuntat la wow pentru ca mam plictisit complet ... incepe sami placa silk e misto si e free :> DECI pe ce srv sunt cei mai multi romani ? :D a da si ... imperiile astea europe chinese se bat la H si A in WoW sau aici e clan wars ca in l2 ? Nu euro nu se bat cu chinezii.Poti face pvp folosind cape(se face de obicei la portile oraselor).Poti face guild war...2 guilde se lupta intre ele.Poti face job war(intre trader/hunteri si thiefi).Si mai e fortress warul unde o guilda apara cetatea impotriva serverului(guildul care are "cetatea" poate pune taxe de 20% in Jangan) Poti intra pe orice server,peste tot sunt romani.Iti recomand venus ca parca e cel mai liber
Cipi_Cipi Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 maaaa pe ce srv jucati off sunt complet nou in silk am renuntat la wow pentru ca mam plictisit complet ... incepe sami placa silk e misto si e free :> DECI pe ce srv sunt cei mai multi romani ? :D a da si ... imperiile astea europe chinese se bat la H si A in WoW sau aici e clan wars ca in l2 ? e misto jocul,dar nu te entuziasma prea tare :P trebuie sa bagi bani si in asta. romani,sunt pe toate serverele,nu am idee pe care e preponderenta mai mare. bafta,enjoy Gaymax's game :D
K-Draku Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Si iti si spun cum : 500 Silk prima luna, 500 silk a doua luna, 72 USD pt BOT. => Orice tip de char, farmat 3/4, lvl 90 in 2 luni.si ce bot folosesti ma?
Dr4q_Sti3 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 unde cade chest si legs de 90 la pasarile alea de pe varful muntilor?
skorpyo93 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nu imi sta in fire sa stau pana la ora asta pentru un joc dar in fine fiecare lucru are un nou inceput :bananadance2: mai oameni buni de la 18:00 ma chinui sa intru pe eldorado sau redsea pentru ca am auzit ca acolo sunt romani multi si abia acum 30 min am intrat pe mercury phiu am avut noroc !! :blink: joaca cineva pe mercury ? e vreun clan de romani sau astept sa se goleasca un srv mai mare :angry1: voi unde jucati ? :>eu sunt pe mercury.Am lvl 34 si sunt in guilda "Little_Wolfs" si knd faci lvl 40 sau 50 + poti sa intri in "The_Wolfs" ( de fapt wolf la plural se scrie wolves da ma rog )..Este un union mare.Se face plvl in fiecare zi.nu trebuie sa ceri plvl ci vrei primi pm.Dak intri pe mercury poti sa dai pm lu ice_ro (eu) marianhermanMaTrYxXx , AnYoNe , SoriN (mai posteaza pe link) dak nus astia on cauta pe rev6 guildele si vezi u.bFT
SimplySimple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nu...doar la shaitan si daca ai noroc sa nu aiba repair invalid...si legs sunt lv 89 :DBlackCurse cu tot respectul TACI! De cateva pagini tot spune cineva haideti sa lasam discutiile bot/legit ca nu au nici un rost nimeni nu va determina botteru sa fie legit sau legitu convins sa fie botter...asa ca asta se numeste spam.Poti face un char in 2luni 90 bv tie te felicit si iti urez spor :)
Trane Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Si faci pariu cu mine, ca incepand amandoi de la lvl 1. Eu ajung inaintea ta lvl 90? In 2 luni-2 luni JUMATE (maxim) iti aduc char de la lvl 1 la lvl 90 ( 3/4 farmat ) - FARA Powerleveling. Si iti si spun cum : 500 Silk prima luna, 500 silk a doua luna, 72 USD pt BOT. => Orice tip de char, farmat 3/4, lvl 90 in 2 luni. Pentru tine se pare ca a durat 8 LUNI pentru a atinge level 90 si ai bagat o caruta de bani de bani, eu fac caracter mult mai rapid decat tine, dar in 2 luni...sa zicem 2 luni - Jumate :). :P Cu PLVL : Ziua 1 - 7 : level 50 Ziua 7 - 21 : level 75 Ziua 21 - 28 : level 80 Ziua 28 - 42 : level 90 Cheltuieli : undeva la 112 USD cu o marja de eroare de 15 USD Fac pariu cu oricare dintre voi, ca in 42 zile fac caracter de lvl 90. P.S. Amice, expresia nu e de lemn:naughty: , exprima o realitate cruda :tiphat: Nu inteleg ce mare mandrie e pentru voi ca ati stat in fata calculatorului si ati jucat in prostie, in loc sa va distrati in multe alte moduri. Nu inteleg ce mare mandrie e pentru voi ca ati bagat o gramada de bani in joc. Si stati linistit, nu sunt unul din acele cazuri, in care sunt sustinut de mama / tata si din alocatie )). @ obituary : Incepe pe cel mai nou server deschis. NU are rost sa incepi pe un server vechi...unde oricum viitorul nu-ti suna prea bine :) nu mi-a luat 8 luni sa fac un caracter lvl 90 lol sunt lvl 80 de la sfarsitul lui februarie in rest am platit silk pentru premium/avatare sa ma pot conecta pentru a face jobbing/guildwar/fortress war mi-a luat 2 luni de la 80 la 90. In total ar fi hmm 4 luni. Si e doar presupunerea ta ca am stat doar in fata calcului. Si sincer nu prea ma intereseaza cum isi plateste fiecare silkul. Sa fii sanatos si bafta la facut caracter 3/4 farmat intr-o luna si 2 saptamani :) P.S: Amice nu mai fa presupuneri despre oamenii de aici. E un forum in care posteaza doar cei carora chiar le place jocul bafta
deathrazor Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Si faci pariu cu mine, ca incepand amandoi de la lvl 1. Eu ajung inaintea ta lvl 90? In 2 luni-2 luni JUMATE (maxim) iti aduc char de la lvl 1 la lvl 90 ( 3/4 farmat ) - FARA Powerleveling. Si iti si spun cum : 500 Silk prima luna, 500 silk a doua luna, 72 USD pt BOT. => Orice tip de char, farmat 3/4, lvl 90 in 2 luni. Pentru tine se pare ca a durat 8 LUNI pentru a atinge level 90 si ai bagat o caruta de bani de bani, eu fac caracter mult mai rapid decat tine, dar in 2 luni...sa zicem 2 luni - Jumate :). :P Cu PLVL : Ziua 1 - 7 : level 50 Ziua 7 - 21 : level 75 Ziua 21 - 28 : level 80 Ziua 28 - 42 : level 90 Cheltuieli : undeva la 112 USD cu o marja de eroare de 15 USD Fac pariu cu oricare dintre voi, ca in 42 zile fac caracter de lvl 90. P.S. Amice, expresia nu e de lemn:naughty: , exprima o realitate cruda :tiphat: Nu inteleg ce mare mandrie e pentru voi ca ati stat in fata calculatorului si ati jucat in prostie, in loc sa va distrati in multe alte moduri. Nu inteleg ce mare mandrie e pentru voi ca ati bagat o gramada de bani in joc. Si stati linistit, nu sunt unul din acele cazuri, in care sunt sustinut de mama / tata si din alocatie )). @ obituary : Incepe pe cel mai nou server deschis. NU are rost sa incepi pe un server vechi...unde oricum viitorul nu-ti suna prea bine :) In alea 2 luni si jumate iti fac char FullFarm 90 +200k SP , Te lauzi cu nimic!
skorpyo93 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gata mai cocoseilor.Sunteti penibili de acum."Eu fac lvl x in 9,99 zile" cei asta ? Credeti ca dak faceti 90 in 2 luni toti de pe linkmania cad pe spate?Mi se falfaie mie de lvlu vostru.Mai bn spuneti ceva constructiv, mai puneti o poza.Era mai distractiv knd puneati poze cu unici.Serios acum.Dar dak tot sunteti asa smecheri incercati sa faceti lvl 90 fara bot sau premium full farm sau plvl + 200 k sp in 2 luni...Voi va laudati ca in 2 luni va face botu lvl ...si chiar de ati face de la lvl 1 la 90 in 2 luni fara bot tot nu ar cadea nimeni pe spate.Deci va rog nu va mai laudati ca ati cumparat nst cat silk , ca aveti lvl nst care, nst ce iteme etc.Ar trebui sa se deschida un topic pt narcisisti din sro ;)
Trane Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gata mai cocoseilor.Sunteti penibili de acum."Eu fac lvl x in 9,99 zile" cei asta ? Credeti ca dak faceti 90 in 2 luni toti de pe linkmania cad pe spate?Mi se falfaie mie de lvlu vostru.Mai bn spuneti ceva constructiv, mai puneti o poza.Era mai distractiv knd puneati poze cu unici.Serios acum.Dar dak tot sunteti asa smecheri incercati sa faceti lvl 90 fara bot sau premium full farm sau plvl + 200 k sp in 2 luni...Voi va laudati ca in 2 luni va face botu lvl ...si chiar de ati face de la lvl 1 la 90 in 2 luni fara bot tot nu ar cadea nimeni pe spate.Deci va rog nu va mai laudati ca ati cumparat nst cat silk , ca aveti lvl nst care, nst ce iteme etc.Ar trebui sa se deschida un topic pt narcisisti din sro ;)ai dreptate :)
SimplySimple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 gata mai cocoseilor.Sunteti penibili de acum."Eu fac lvl x in 9,99 zile" cei asta ? Credeti ca dak faceti 90 in 2 luni toti de pe linkmania cad pe spate?Mi se falfaie mie de lvlu vostru.Mai bn spuneti ceva constructiv, mai puneti o poza.Era mai distractiv knd puneati poze cu unici.Serios acum.Dar dak tot sunteti asa smecheri incercati sa faceti lvl 90 fara bot sau premium full farm sau plvl + 200 k sp in 2 luni...Voi va laudati ca in 2 luni va face botu lvl ...si chiar de ati face de la lvl 1 la 90 in 2 luni fara bot tot nu ar cadea nimeni pe spate.Deci va rog nu va mai laudati ca ati cumparat nst cat silk , ca aveti lvl nst care, nst ce iteme etc.Ar trebui sa se deschida un topic pt narcisisti din sro ;)as mai pune cu placere poze cu unici eu dar momentan...nu prea am cum sa ajung pe la ei fiind blocat in spotu de ongi :(
obituary Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 cipi_cipi nu trebue sa bagi bani in asta decat daca vrei ceva din item mall :) si poti fi bun si fara itemele alea PS: la ce lvl ma primiti in clanul de pe xian ??? si DRACULA e singuru clan de ro de pe xian ?
Guest Nemessis90 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 cipi_cipi nu trebue sa bagi bani in asta decat daca vrei ceva din item mall :) si poti fi bun si fara itemele alea PS: la ce lvl ma primiti in clanul de pe xian ??? si DRACULA e singuru clan de ro de pe xian ?Pfff....ai ales printre cele mai vechi servere...te sfatuiesc sa intri pe serverele care scriu (New) pentru ca pe serverele vechi preturile sunt mult mai mari,iar pe serverele noi daca esti european o sa te ajute mai mult pentru ca gasesti party de lvl mic mai usor decat pe serverele vechi + ca te conectezi mai usor daca nu ai premiumIar in Dracula nu cred ca conteaza levelu' cine stie cat ...conteaza sa fii de treaba,sa ai ceva experienta in joc,si sa te intelegi bine cu restu' membrilor.Pei daca nu bagi bani nu faci nimic,mai ales pe servere gen Xian ca sunt aproape mereu full si te chinui mult sa te conectezi pe ele,deci iti trebuie premium....oricum fara sa bagi bani in SRO nu faci nimic..sau poate ca faci dar mult mai greu ca ceilalti.Omg...pentru ce va certati...care face mai repede lvl cap...pentru mine nu conteaza prea mult levelu',pt mine conteaza sa ma distrez si in joc si in afara jocului. :beer: