Trane Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://www.rev6.com/player.asp?id=597896>.> nu m-as pune cu asta niciodata
skorpyo93 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://www.rev6.com/player.asp?id=597896>.> nu m-as pune cu asta niciodataChiar k.Totusi ceva imi spune k dak ii dai un flying dragon in cap e mort.Tot nu are cine stie ce defense ala.Un nuker s/s sau un blader au bulan si dau block sa zis cu ala.Il tin numa in kd.Sau unu pe spear lar putea face cu bufu de la heuksal si garment p el...Archeru dak prinde stun sau ii da un berzerker arrow.E greu cei drept da nui invincibil
SimplySimple Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pariu ca-l bat ca glavier? 1-2 rotative si e pa:)
salam30 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sunt curios daca imi da 1 hit ,eu full farm garment full blue +5 si cu snow la maxim
atentat Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sunt curios daca imi da 1 hit ,eu full farm garment full blue +5 si cu snow la maximNu-ti da....te dace din 2 :)
salam30 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 am uitat sa precizez cu tot cu life turnover, ca fara stiu ca nu ma face
skorpyo93 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pariu ca-l bat ca glavier? 1-2 rotative si e pa:) da u nu esti pe arc ? sau teai schimbat la loc p glaive ?
Birchoff Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ... oare cat as putea lua pe caracterul meu:server Babellevel 90 full int sword+shield+protectormasteriile full farmate level 88 - fire 90 / lightning 90 / ice 90 / wep 30avatar arabian suit cu magaoaie de aia de sabie in spate :)blue dragon flagticket premium plus inca vreo 20 zile ...ceas maimutica cam la fel ...seiful cu vreo 100 milioane, plin de elixire, scrools de viata, trigger, elemente, tablite alchemie degree 9 si alte maruntisurilup level 80blue bird level 90itemii +5 degree 8 (accesoriile si partea stanga :P ), maxim degree 9 +5 restul (inclusiv sabia si scutul)... totul full blue ...itemi de job, evident etc etc etc ... (adica cam tot ce-i trebuie)pe acelasi cont si un warrior 2 h level 27 parca ... asta e bonus :beer: ... asta pentru ca am trecut pe Conan si presimt ca nu ma mai intorc :-? RESPECT :tiphat:
Trane Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Chiar k.Totusi ceva imi spune k dak ii dai un flying dragon in cap e mort.Tot nu are cine stie ce defense ala.Un nuker s/s sau un blader au bulan si dau block sa zis cu ala.Il tin numa in kd.Sau unu pe spear lar putea face cu bufu de la heuksal si garment p el...Archeru dak prinde stun sau ii da un berzerker arrow.E greu cei drept da nui invincibilEu unu ma indoiesc eu am armuri normale si nu ma face nimeni dintr-un skill sau douaala are sun-uri aprox armuri de lvl 100 lol are un def foarte mare
skorpyo93 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ... oare cat as putea lua pe caracterul meu:server Babellevel 90 full int sword+shield+protectormasteriile full farmate level 88 - fire 90 / lightning 90 / ice 90 / wep 30avatar arabian suit cu magaoaie de aia de sabie in spate :)blue dragon flagticket premium plus inca vreo 20 zile ...ceas maimutica cam la fel ...seiful cu vreo 100 milioane, plin de elixire, scrools de viata, trigger, elemente, tablite alchemie degree 9 si alte maruntisurilup level 80blue bird level 90itemii +5 degree 8 (accesoriile si partea stanga :P ), maxim degree 9 +5 restul (inclusiv sabia si scutul)... totul full blue ...itemi de job, evident etc etc etc ... (adica cam tot ce-i trebuie)pe acelasi cont si un warrior 2 h level 27 parca ... asta e bonus :beer: ... asta pentru ca am trecut pe Conan si presimt ca nu ma mai intorc :-? RESPECT :tiphat:cateva nelamuriri am.Cat ceri , ai secret answer , prin c mod vrei sa prim baniii (in caz k cumpara cineva)
Trane Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 sunt curios daca imi da 1 hit ,eu full farm garment full blue +5 si cu snow la maximcred ca te face 1 hit cu meteor fara life turnover are aproape 4k mag attack pe staff nu mai spun si % sunt sigur ca face cam orice build one hit neincluzand bless
SimplySimple Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wtf...nu stiam ca poti avea in storage mai mult de 999,999,999http://img300.imageshack.us/my.php?image=sro2008081012463990at2.jpg
Cipi_Cipi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wtf...nu stiam ca poti avea in storage mai mult de 999,999,999 http://img300.imageshack.us/my.php?image=sro2008081012463990at2.jpg peste 10 miliarde culoarea goldului afisat este un verde aprins,super misto... (1 singura data am avut sume din astea exorbitante,si nu erau ai mei,ajutam la niste transferuri ) pe la 50 miliarde in sus,nu mai am nici o idee... am unul in union care are in jur de 68 miliarde,dar nici de-al draq nu a vrut sa imi zica ce si cum ,pf :)
Trane Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 nu char dintrun hit bufuri de cleric + bufe de warrior nu cred ca face pe cineva dintrun hit si are 3356 am calculat pe nivlam :) poate sa fie photshop sau e bug........1) la 80 % mag are in jur de 3600 nu erau luate in calcul buff-uri de euro , fara buff-uri face orice char one hit pt ca e si full sun robes2)in storage poti tine o infinita suma de bani eu am in inventory 1b numai prin exchange nu poti da mai multe de 999 la fel si stall dar in rest poti tine cati bani vrei
Cipi_Cipi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 atunci cum dau astea 2-3 bil pe sunuri weapon ca poti sa ei scam daca dai prin exchangerisca,pur si simplu....datorita idiotilor de la joymax,care pur si simplu nu vor sa faca sa poti da la exchange mai mult de 100 mil si nu poti pune in stall pret peste 999 mil, se tot intampla uneori sa fie si scamuri,inselatorii...asta e,daca unii oameni asa gandesc,sa insele (intr-un joc,pff)...nu avem ce face,dam inainte,pana se hotaraste joymax sa faca ceva..bafta la toata lumea :D
ciupilan Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 nu char dintrun hit bufuri de cleric + bufe de warrior nu cred ca face pe cineva dintrun hit si are 3356 am calculat pe nivlam :) poate sa fie photshop sau e bug........nui servar original e ori ksro ori altul dar original nui si maxim era 999.999.999 gold
aionys Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cat de dor imi e de sro ! btw trane au am renuntat pe bune :D !si eu as vrea sa intru iara si sa fac miliardu ! :D! Dar numai, e suficient cat am jucat ! btw cipi cum merge guilda?Cand am dat transfer lidership de la a mea fratimi-o nu stia daca sa ma omoare sau sa planga mai intai ! btw are 12 ani asa ca nu va luati de el !:D!
BeautifulMind Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Acea poza este din ecsro daca nu ma insel...
FINE Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 vr si eu sa ma reapuc dar nush pe ce server :( as prefera unu dintre cele new ptr ca prind ceva mai usor loc are careva vreun guild mai frumusel cu oameni de treaba si activi? thx ;) :tiphat: am uitat sa precizez nu am nevoie de gold s-au pvlevel doar o companie placuta :D
Equilibrium Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Acea poza este din ecsro daca nu ma insel...Nu probabil, ci sigur...http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...164&st=1875na sa ma laud si sa arat la plozi k nu le dau nici 1 gold tot ce e acolo e muncit... si acum sunt 1.3 bilioaneBangHead.gif BangHead.gif in 2 ani de sro nu cred ca am avut atati bani cat am in cacatu asta de ECSCRO
Birchoff Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cateva nelamuriri am.Cat ceri , ai secret answer , prin c mod vrei sa prim baniii (in caz k cumpara cineva)am toate datele, fireste... e al meu de acum aproape 3 ani, muncit :) ...nush cat sa cer, tocmai de aceea am cerut pareri aici ...banii ii pot primi direct in cont ...
ciupilan Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 hmm uitati arma mea de 72 ce ziceti am sanse la +5 +7 say chair +9?
Equilibrium Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dupa parerea mea, nush, nu cred... poate un +5 dar foarte greu si probabil o sa ai nevoie si de astrale.
Cipi_Cipi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cat de dor imi e de sro ! btw trane au am renuntat pe bune :D !si eu as vrea sa intru iara si sa fac miliardu ! :D! Dar numai, e suficient cat am jucat ! btw cipi cum merge guilda?Cand am dat transfer lidership de la a mea fratimi-o nu stia daca sa ma omoare sau sa planga mai intai ! btw are 12 ani asa ca nu va luati de el !:D! Joaca ma afk,asa ca mine :D Sunt online 24/7,dar stau numai seara la pc,fac dlvl pe nub,un pvp pe glaiver sau un trade si gata.... Guilda,merge bine,la fel si uniunea. Sunt penali tipii aia din Anglia si aia din DATACORE,rad cu lacrimi zilnic Bafta la toata lumea :)
aionys Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Joaca ma afk,asa ca mine :D Sunt online 24/7,dar stau numai seara la pc,fac dlvl pe nub,un pvp pe glaiver sau un trade si gata.... Guilda,merge bine,la fel si uniunea. Sunt penali tipii aia din Anglia si aia din DATACORE,rad cu lacrimi zilnic Bafta la toata lumea :) II stiu mane ii stiu ! ! Nush ce sa zic nu mai mai atrage asa rau sro ! si daca ma reapuc probabil ca o sa butez asa ca mai bine nu !:D