ciupilan Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 he he in cele din urma mam decis sa renunt de a mai fi legit.. consider k pierd prea mult imp si nu am nici odistracti si cei crae folosesc bot au lev mare si apoi se distreaza...am ointrebare pt trane e bine k sa fi legit sau e o munca in zadar? eu te apreciez pt faptu k e munca ta dar eu dupa ce am primit banul acela fiind legit mam hotarat sa botez poate no sa mai iau ban:))si inck ceva sper sa nu va suparati cine stie sa fak script la agbot sami deie pm app am lev 70 bow man unde imi propuneti sa botez:D is facute legit toate cele 70 de lev:)))
Trane Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 he he in cele din urma mam decis sa renunt de a mai fi legit.. consider k pierd prea mult imp si nu am nici odistracti si cei crae folosesc bot au lev mare si apoi se distreaza...am ointrebare pt trane e bine k sa fi legit sau e o munca in zadar? eu te apreciez pt faptu k e munca ta dar eu dupa ce am primit banul acela fiind legit mam hotarat sa botez poate no sa mai iau ban:))si inck ceva sper sa nu va suparati cine stie sa fak script la agbot sami deie pm app am lev 70 bow man unde imi propuneti sa botez:D is facute legit toate cele 70 de lev:)))eu unu nu am simtit lvlingul pt ca tot timpul am avut party de euro si a fost misto , daca ai cu cine juca merita
Birchoff Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ciao all..n-am mai postat de mult timp, dar am citit posturile voastre :) ... nu-mi place sa scriu daca nu am ceva de spus ... si acum o fac ca sa anunt ca gata cu silku, m-am saturat :) ... am intrat pe AoC ... pe langa faptul ca platesc mai putin decat pe silk, unde ca sa joc am nevoie de ticket sa pot intra, chiar daca se spune ca e "free to play" :P , nu exista in AoC notiunea de "bot", "grinding" (cred ca pana la level 18 cat sunt acum am luat cate 30 questuri pe level ... am lista plina si le fac usurel usurel ... sistemul de lupta e total diferit ...grafica e intr-adevar mult mai buna ... apa arata chiar a apa :D clic aici ... pacat ca youtube strica imaginea ... parca ar fi film nu joc ...nu este un "hack & slash" cum de multe ori devine silkroad ... fiecare adversar te implica in luptasunt inca mic si combo-urile sunt abia la inceput ... dar deja imi place ... plus ca intr-ol upta poti da si fatalitate, ca in Mortal Combat ... sa vedeti atunci efecte si sange ..clic aici pentru o mica lupta ... :)de fapt cred ca majoritatea dintre voi ati citit sau vazut imagini, filmulete, scenarii din AoC ... :) ... este chiar cum se spune ... foarte bine pus la punct ... si pentru 20 si ceva de dolari pe luna, am acces la toate resursele jocului ... fara stallu-ri cu care sa cumperi chestii cu bani reali, etc ...pacat de silkroad, la inceput avea ceva promitator in el ... si inca are ... dar marketingul mancatorilor de orez l-au stricat urmarind doar profitul lor ...RESPECT :tiphat:
LiehJen Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ciao all..n-am mai postat de mult timp, dar am citit posturile voastre :) ... nu-mi place sa scriu daca nu am ceva de spus ... si acum o fac ca sa anunt ca gata cu silku, m-am saturat :) ... am intrat pe AoC ... pe langa faptul ca platesc mai putin decat pe silk, unde ca sa joc am nevoie de ticket sa pot intra, chiar daca se spune ca e "free to play" :P , nu exista in AoC notiunea de "bot", "grinding" (cred ca pana la level 18 cat sunt acum am luat cate 30 questuri pe level ... am lista plina si le fac usurel usurel ... sistemul de lupta e total diferit ...grafica e intr-adevar mult mai buna ... apa arata chiar a apa :D clic aici ... pacat ca youtube strica imaginea ... parca ar fi film nu joc ...nu este un "hack & slash" cum de multe ori devine silkroad ... fiecare adversar te implica in luptasunt inca mic si combo-urile sunt abia la inceput ... dar deja imi place ... plus ca intr-ol upta poti da si fatalitate, ca in Mortal Combat ... sa vedeti atunci efecte si sange ..clic aici pentru o mica lupta ... :)de fapt cred ca majoritatea dintre voi ati citit sau vazut imagini, filmulete, scenarii din AoC ... :) ... este chiar cum se spune ... foarte bine pus la punct ... si pentru 20 si ceva de dolari pe luna, am acces la toate resursele jocului ... fara stallu-ri cu care sa cumperi chestii cu bani reali, etc ...pacat de silkroad, la inceput avea ceva promitator in el ... si inca are ... dar marketingul mancatorilor de orez l-au stricat urmarind doar profitul lor ...RESPECT :tiphat:man fa niste printuri sau ceva ca is la servici si nu mere sa vad filmuletele, Thanks in advance
b1ackic3 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 daca ar fii fost free ar avea milioane de playeri .
Birchoff Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 din cate stiu eu aoc trebe sal cumperi sau lau facut free ? platit ... 179 RON initial cu jocul, manual si 30 zile .. apoi ai taxa lunara dupa cum am spus ... dar silkroad e free ? :-? cel putin in AoC platesc taxa lunara si nu ma doare capul de altceva ... in silk platesc taxa lunara ca sa pot intra (premium ticket)... si degeaba, pentru ca daca nu cumpar si tone de aur stau si ma uit la altii cum au itemi frumosi si stiu ce spun ... de la inceput am jucat silk, erau 3 servere cand m-am apucat ... si am ajuns ca la level 90 sa port degree 8 :D ... sa n-am unde grinda pentru bani din cauza botilor ... si sa ma minunez cum naiba cand se da cate o lista de banati, pe Babel apar doar cate 7 banati :blink: man fa niste printuri sau ceva ca is la servici si nu mere sa vad filmuletele, Thanks in advance nu stiu cat te-ar ajuta niste printuri ... cu google gasesti milioane oricum :) daca ar fii fost free ar avea milioane de playeri . stai linistit, e abia la inceput, abia din mai ... si deja are sute de miide playeri ... wow, la fel de platit, se lauda pe buna dreptate cu milioane de playeri ... in AoC intalnesc o multime de wow playeri care au schimbat pe AoC ... la anul pe vremea asta fi sigur ca vor fi milioane de playeri ... mai discutam :) P.S. dar ne indepartam de subiectul forumului si multi se vor supara pe buna dreptate pe mine... eu nu voiam decat sa-mi iau ramas bun :) RESPECT :tiphat:
Daddysady Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nu trebuie sa cumperi gold ca sa ai...eu cred ca nu te prea pricepi sa faci afaceri...no offence
Birchoff Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nu trebuie sa cumperi gold ca sa ai...eu cred ca nu te prea pricepi sa faci afaceri...no offencenu e vorba ca nu am ... dar niciodata nu o sa am ca cei care cumpara tone de gold ... aici depinde si de server ... cel putin pe babel 99 % boteaza si 50 % cumpara sute de milioane de gold .. si atunci ce rost are ?sa investesc in continuare intr-un joc care se vrea free dar costa doar pentru a putea intra pe server fara nervi ? cand am acum alternativa care arata mai bine sub toate aspectele si ma costa si mai putin ? RESPECT :tiphat:
skorpyo93 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 am si eu o intrebare mica:La ce magazine gasesc vigor.La grocer sau unde ?
Daddysady Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 grocery e ala cu cape si cu acc de la herb shop cumperi vigors dar sunt 1 milion 50 de bucati
skorpyo93 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 grocery e ala cu cape si cu acc de la herb shop cumperi vigors dar sunt 1 milion 50 de bucati scuza-ma dar nu am inteles.Ce inseamna "acc" ?
SimplySimple Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 accesory....si ca sa nu fie post de un cuvant vin cu editu asta:Phttp://imageshack.ushttp://imageshack.ussi desigur sp-urile:))http://imageshack.us
Guest Nemessis90 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ciao all..n-am mai postat de mult timp, dar am citit posturile voastre :) ... nu-mi place sa scriu daca nu am ceva de spus ... si acum o fac ca sa anunt ca gata cu silku, m-am saturat :) ... am intrat pe AoC ... pe langa faptul ca platesc mai putin decat pe silk, unde ca sa joc am nevoie de ticket sa pot intra, chiar daca se spune ca e "free to play" :P , nu exista in AoC notiunea de "bot", "grinding" (cred ca pana la level 18 cat sunt acum am luat cate 30 questuri pe level ... am lista plina si le fac usurel usurel ... sistemul de lupta e total diferit ...grafica e intr-adevar mult mai buna ... apa arata chiar a apa :D clic aici ... pacat ca youtube strica imaginea ... parca ar fi film nu joc ...nu este un "hack & slash" cum de multe ori devine silkroad ... fiecare adversar te implica in luptasunt inca mic si combo-urile sunt abia la inceput ... dar deja imi place ... plus ca intr-ol upta poti da si fatalitate, ca in Mortal Combat ... sa vedeti atunci efecte si sange ..clic aici pentru o mica lupta ... :)de fapt cred ca majoritatea dintre voi ati citit sau vazut imagini, filmulete, scenarii din AoC ... :) ... este chiar cum se spune ... foarte bine pus la punct ... si pentru 20 si ceva de dolari pe luna, am acces la toate resursele jocului ... fara stallu-ri cu care sa cumperi chestii cu bani reali, etc ...pacat de silkroad, la inceput avea ceva promitator in el ... si inca are ... dar marketingul mancatorilor de orez l-au stricat urmarind doar profitul lor ...RESPECT :tiphat:hmmm am citit si eu cateva despre AoC ...imi place graffik ...detaliile sunt amanuntite rau...dar iti trebuie si un calculator bun pt el dar nu e problema :P ca daca ai bani sa cumperi premium si alte chestii ai bani si de un pc bun(cineva spunea ca trebuie 4gb ram sa joci pe high) ...yo o sa mi-l cumpar si eu din magazin...Jocu pare real...ma refer ca playeru nu merge cu 100 km/h ...sau ca in cabal un omulet sa tina o sabie mai mare ca el (warrior)si sa o invarta de 15 ori in 3 secunde...sstiu pe cineva care joaca si are si lvl maricel,a spus ca dupa lvl 50 numai ai ce face solo ...deci ar fi bine sa cauti o guilda de la lvl mic si una buna sa fieStiu ca e f2p doar ca iti trebuie un cd-key si ala cand,cumperi jocu' din magazin iti da 3 cd-key-uri...deci daca ai prieteni poti si pe gratis sau platesti cativa euro pt cd-key(parca :D )...Imi place ca pana acum nu au aparut tot felu' de hackuri ca la alte jocuri online , de ex la Rohan Online deabia daduse drumu ca fusese closed beta si peste cateva zile a aparut si botu'...Cabal pana acum cateva luni era superb no botters , doar alz selleri cativa acum e full nici in orase numai pot sta .. un fel de SRO..anyway in special bot si alte hack-uri apar in jocurile f2p,insa gold selleri sunt aproape la toate jocurile online...P.S : sa ne spui si noua cum e pe acolo :D :beer:
salam30 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 he he in cele din urma mam decis sa renunt de a mai fi legit.. consider k pierd prea mult imp si nu am nici odistracti si cei crae folosesc bot au lev mare si apoi se distreaza...am ointrebare pt trane e bine k sa fi legit sau e o munca in zadar? eu te apreciez pt faptu k e munca ta dar eu dupa ce am primit banul acela fiind legit mam hotarat sa botez poate no sa mai iau ban:))si inck ceva sper sa nu va suparati cine stie sa fak script la agbot sami deie pm app am lev 70 bow man unde imi propuneti sa botez:D is facute legit toate cele 70 de lev:)))sigur iti iei ban
ciupilan Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 sigur iti iei ban te inseli:)))))))))))))) nu tin astea amu cont ce bot folosesti pt k dk u cumperi Tbot ei nu au ce castiga de la Tbot si stiu pe unu care a facut lev 80 cu el:)) si pp am silk si k fapt diver ma feresc si de hack schimbandumi pw la cateva zile:D no si un print cu omu meu:D
salam30 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 weeee primu loc :P uitati ce medie are wazzup la lv
Birchoff Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 P.S : sa ne spui si noua cum e pe acolo :D :beer:e super :) ...ia uite ce am mai invatat ;) apasa aiciRESPECT :tiphat:
The Dash Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 bafta la AoC dar tine minte ca aici e topic de Silkroad asa ca sa vb numai silkroad. am si eu lvl 30 acuma pe Troy :P cresc usor usor :P. nu cont cat de greu cresc cat am prietenii alaturi asai??
Cipi_Cipi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 yayyyyy,tocmai ce am atins cota de 200 000 SPmi-a luat 7 zile :Dabia astept sa fac 1 milion,sa postez aici :Dbafta tuturor ! ^_^
BeautifulMind Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 bafta la AoC dar tine minte ca aici e topic de Silkroad asa ca sa vb numai silkroad. am si eu lvl 30 acuma pe Troy :P cresc usor usor :P. nu cont cat de greu cresc cat am prietenii alaturi asai?? Adevarat graiesti si eu am un cleric de 35 acolo :P poate cine stie :D Caut guilda si party , sau hunter pentru trade...pe troy ..sunt cleric de level 35... Momentan nu stiu daca ma tin...joc pentru fun...toti sunt level mare si nu prea ai cu cine sa faci party
BeautifulMind Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 BlackCurse ... cand am zis party nu m'am referit la plvl :D mai vorbim pe mess...te am in lista parca.
Daddysady Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 STRICT PROBLEMA LUI. Ai timp sa zaci in fata calculatorului si sa-ti faci GOLD, ok problema ta. Unii mai au familie, prietena, PRIETENI. D'aia lumea cumpara gold si foloseste botul. Cat crezi ca dureaza sa las un stall si sa imi vad de treaba. lasa arfele de Ciorogarla El s-a plans ca trebuie sa bage sute de milioane de gold ca sa se descurce si eu l-am sfatuit sa incerce sa faca singur..unde-s "arfele" btw Eu am jucat LEGIT pana la level 90
elusion Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 pana la urma jocul a fost facut sa-l joci legit .. nu vad care e problema sa-l joci tu ... chiar daca iti pierzi cateva luni din viata sa ajungi la lvl 90 .. decat sa ma sparg in vene ca un prieten de al meu prefer sa-mi irosesc 3-4 ore in fiecare zi si sa joc sro ... ce am zis eu nu e vorba de legit sau de botat .. e vorba de cum alegi tu sa joci jocul asta :-j hmm cine e pe zeus lvl mic .. am o guilda de lvl 3 imediat ii dau lvl-up .. si ma intrebat dac sunt doritori de lvl mai mic sa intre in ea .. cu cea mai mare placere va ajut cu cat pot #-o daddy da-mi idu tau sa mai vorbim cate ceva ... :-j