Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Frate ce v-a apucat cu fortressu mai nou?plm ca sa te inregistrezi la fw war iti trebe o guilda de cel putin lv 3 cu minim 15 oameni in ea(logic ca tre sa fi master).Inregistrarea costa 5 mil gold...de fiecare data.

Asa...ciupilan nu e o lupta intre unionu lui si cine detine fortress rofl...oricine poate sa-si incerce norocul.Cat despre daca esti in fortress cand incepe te teleporteaza in jangan....si nu poti reintra daca nu esti inregistrat pana nu se termina.(ma rog aici mai sunt si buguri am lasat la un fw charu in fortress si am dat log off fiind in timpu scolii si cand am revenit seara eram in stronghold la tg =)) )

Daca te inscrii(repet nu te poti inscrie individual) si pierzi castigi experienta si atat...srv nu castiga nimic lolz dc ar castiga ceva aia care nu participa?Oricum unionul care detine fortressul poate seta un comision la preturile din jangan de max 20% si asa fac bani...cam 1bil la 2sapt...care se impart la tot unionul dupa ce aperi fotressul. SI ROFL BIG TIME...o singura persoana nu poate lua fortressul..ma rog ai aberat o idee aiurea acolo:P Deci ca sa ia fortressul o uniune tre sa intre inauntru(deci sa treaca de gates) sa distruga turnurile de aparare si in numai stiu cate minute dupa asta sa distruga si fortress heart ca sa ia fortressul....guildul care este leader union va lua fortressul...cam atat...

Edit:tin sa te contrazic Lieh ...tin sa cred ca e mai bine 90 fire 90 heuksal 90 cold 30 light...adica na...fiind full str(logic pe garment) +buffuri de fire ai mag defence deci esti tare vs nukeri...buuun....ca glavie ai hp increase de la pasiva de heuksal ceea ce te ajuta sa tankezi si sa dai dmg mare...light nu te ajuta decat sa-ti creasca putin dmg magic si viteza(fuga) de care nu ai nevoie...de aceea eu as opta pt ice care iti dau un defence f bun si contra adversarilor str....si daca vrei viteza exista scrolls si drugs la npc ^_^

:D nu neaparat guild leader de union .. cazul nostru XxX nu sunt lideri ce guildul meu e

Posted

:D nu neaparat guild leader de union .. cazul nostru XxX nu sunt lideri ce guildul meu e

+1....pe hera e lafel...royals au fortresu,dar 1hp sunt lideri unionului

Posted

salutare fratilor! am si eu o problema: vereau sa pun emblema la guilda si nu reusesc. o fac bmp la 24 bit si o numesc guildmark si nu merge. ma poate ajuta cineva?

Posted

chiar vroiam sa te intreb trane ,cum de nu a luat guilda voastra fw :(

edit : cica se numeste marea neagra,eu as numio marea verde sau dati voi un sinonim sau ceva asociat cu verde pt ca am fost azi la mare si am stat 30 de min pe plaja si am plecat acasa si am facut baie in dunare

Posted

chiar vroiam sa te intreb trane ,cum de nu a luat guilda voastra fw :(

edit : cica se numeste marea neagra,eu as numio marea verde sau dati voi un sinonim sau ceva asociat cu verde pt ca am fost azi la mare si am stat 30 de min pe plaja si am plecat acasa si am facut baie in dunare

:D ocupati cu pvp nu conteaza macar a luat union-ul

Posted

da dar eu ma oftiiicccc

acum doar voi stiti daca guilda voastra este peste XxX ?

XxX sunt tari de tot aproape toti din guild au +7 au o gramada de arcasi is pe viata lor [ei is din vietnam:D]

Posted

pff cand ii vad pe toti cu +9 pe greece imi vine sa sterg silku din calc...care ati incercat sa facesti +7 sau mai mult aici?

salam vad ca tu ai +7 l-ai cumparat sau l-ai facut?din cate incercari?

unde ai fost la mare ca si eu am fost acum cateva sapt si era curata..doar noaptea erau alge ;)

Posted

pff cand ii vad pe toti cu +9 pe greece imi vine sa sterg silku din calc...care ati incercat sa facesti +7 sau mai mult aici?

salam vad ca tu ai +7 l-ai cumparat sau l-ai facut?din cate incercari?

unde ai fost la mare ca si eu am fost acum cateva sapt si era curata..doar noaptea erau alge ;)

eu am facut 3 arme +7

si intre 15-20 +5

Posted

mda, Gaymax si rahaturile lor !

asa se gasesc ei sa puna preturi aiurea la alias changing , la vigors in npc,taxe pe la fortress si asa mai departe.... nimic nu mai e de mirare....

>_>

spor la lvl,bafta la dropuri!

Posted

stiu nu sunt idiot.Eu am dat doar o am dat o alternativa.Adic in loc de glaive cu fire si light am sugerat glaive cu force si light si am spus mai sus dc...si nu inteleg de unde ai scos chestia aia cu incepatoru :))

pacat ca citesti numai virgulele si semnele de ortografie, textul e important, in fine, treaba cu incepatorul, e defapt "daca esti la inceput", ceea ce vrea sa insemne "daca esti la inceput de a-ti face un caracter" nu la inceput in sro, si am recomandat un build pe bow, fiindca asta creste relativ mai repede si din cauza skilurilor noi care le are: Stun etc, este un caracter bun la FW si PvP,

hai va las, vad ca unii au timp de polemica si de dat cu caramida-n "PEPT" sa artate ce mari maIstri in Sro sunt ei,

bafta si spor all

Posted

hai ca mai sar si eu cu o intrebare :))

iera un sit www.silkroad-online.gr pt isro cu tot ce ai nevoie

iera sa cauti ex: la ce mobi iti pica wind2 pls ganditiva daca mai stiti altul nu mai merge

Posted

da si pe rome lu un prieten sleya ia esit bow +9 fara nici un astral a zis ca daca nu i esa +9 se lasa de joc si ia esit :)) bulan

pe venus e cam naspa ca huntar ca vin cam 5 thiefi la 1 huntar

o chestie funy eri am facut pvp cu 2 nukar 81 si glavier 81 iam batut pe a mandoi si au zis ca turci pe urma toti i omorau pe turci la pvp ei credea ca 3 de 90 pot sa faca fata la 8 de 9 :)) cu arme +7~9 tot serveru venus e anti turks :)) ce pk le mai dau astea la turci mama mama

In rest toate bune ? :|

Citeste si tu Abecedarul, hai ca faci un bine.

si au zis ca turci pe urma toti i omorau pe turci la pvp ei credea ca 3 de 90 pot sa faca fata la 8 de 9

Super tare. Tu nu stii romana dar incerci sa pocesti si engleza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...