Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

as avea si eu o mica intrebare .... e bun de ceva nuker s/s light si ice ? dak nu ziceti-mi ce build ar fi mai bun ... pentru un full int .. ... Va Multumesc

Posted

dap e bun ! 90 ice,90 light,90 arma,30 fire,!:D!

Eu is spear dar ridic doar cele 3 elemente si am avantajul ca orice arma cu magical mare care o gasesc pot sa o folosesc :D ! fie el si bow ! :D!

Posted

Salutare tuturor...n-am mai intrat de cateva luni pe forum...cum mai merge treaba

as avea si eu o mica intrebare .... e bun de ceva nuker s/s light si ice ? dak nu ziceti-mi ce build ar fi mai bun ... pentru un full int .. ... Va Multumesc

poti incerca un force nuker ss 90 force 90 light 90 cold 30 fire(pt fire shield)

Posted

http://img.yahoo.co.kr/game/silkroad/silkr..._GACHA_CARD.jpg

http://translate.google.ro/translate?hl=ro...l%3Dro%26sa%3DG

imi poate spune si mie vreo unu daca stie ce face tabla aia din item mall de 10 silk din ce imi aduc eu aminte de forte mult timp daca nu ma insel asta ar fi ca niste chestii care i le duci lu so -ok da numa ca astea le desfaci dar nu sunt sigur nam habar

http://translate.google.ro/translate?hl=ro...l%3Dro%26sa%3DG

cred ca e premium de 1 zi asta e o explicatie mai plauzibila

Posted

http://www.rev6.com/player.asp?id=398511 de cel putin 2 ori pe zi il ia asta

noob mare mai e wizzu ala ,il face pe shaitan de 86 de ori sau cine stie cate are acum.... si nu are chest de lv 90 si legs de lv 89

sa zicem cai pica altele de 90 nu robe, le vindea si isi cumpara robe pt el...

Imagine IPB

traducere cu google translate dar nush cat ne lamureste :

Pangkadeu

PINS cards that are used in witchcraft.

Pangkadeureul to use the pins into the magical.

Using Protection

am fost iar la questu cu shaitan :)

Posted

intreaba aici si iti explic eu

defapt totul , union vs union ???? , dc numa principalu guild din alea 5 guilde sau cate is in union au emblema de fortress war dupa ce au castigat ? si cu xbow sau bow poti sa lovesti de sus cand aia sparg gateul ? si cand mor toti din uniunea care ataca fortressu au pierdut sau aia reinviu dupa 30 sec sau cu.m ?

Posted

defapt totul , union vs union ???? , dc numa principalu guild din alea 5 guilde sau cate is in union au emblema de fortress war dupa ce au castigat ? si cu xbow sau bow poti sa lovesti de sus cand aia sparg gateul ? si cand mor toti din uniunea care ataca fortressu au pierdut sau aia reinviu dupa 30 sec sau cu.m ?

e union-ul care detine fortareata vs tot server-ul depinde cat se inscriu

doar guildul care are fortareata are si emblema

rogue,arcas,wizard,nuker,bard,cleric,warlock poti lovi de sus

war-ul dureaza doua ore , cand mori dureaza 18 secunde sa te trimita la Command post

asta e pentru cunoscatori ... koreeni nu ataca pe cei de jos batalia se da doar inauntru

Posted

war-ul dureaza doua ore , cand mori dureaza 18 secunde sa te trimita la Command post

asta e pentru cunoscatori ... koreeni nu ataca pe cei de jos batalia se da doar inauntru

am si eu cateva intrebari..

1. inainte sa inceapa warru sunt in fortareata ce se intampla iau dc?

2.kum ma pot inregistra si eu sa intru acolo?

3. in poza facuta de u penultima park e un arcas dinr-o guilda diferita nici cea care detine fortresu nici din uniunea ta kum a ajuns acolo??

Posted

Mogul !

daca vrei sa stii totul despre fortress, pe site-ul jocului e un ghid FOARTE explicit.

Dar pe scurt, fortress war e despre batalii intre uniuni si stapanirea fortaretei unui oras (ceea ce implica profituri financiare)

gl & hf !

@ ciupilan : orice guilda se poate inregistra la fortress,nu e neaparat obligatoriu sa ai union, sau sa fii in union care detine fortareata. daca iei dc,nu e problema,poti intra atata timp cat esti inregistrat.

Cat despre inregistrare,in Jangan la Imperial Palace e un NPC,gasesti acolo ;)

bafta !

Posted

si de eu ma inscriu contra aia la fortress eu ce castig , srv ce castiga ??? care membru de la guilda are cele mai multe killuri aia iau fortressu sau ???????????

Posted

pe ce imi recomandati glavier ice sau light?

eu ti-as recomanda un glaive cu light si force...

lightu arata misto...:P si ai ceva bufuri, si odata cu force ai mai multe beneficii cum ar fi healurile , ressu , terapiile, status eror efect cure si bine inteles vital spoturile.Dic cate am inteles la cap 100 e vital spot cu stun (80% sansa ) si zic ca merita.Acum k force e la mare moda.Vad multe filmulete pe yotube gen "archer with force " , "nuker with force" etc

Nu stiu dak cu buildu asta o sa faci mari furori la pvp ,dar merita incercat.Ft bun la joburi war , fortress war knd nu e vreun warlock sau cleric pe aproape...

Posted

eu ti-as recomanda un glaive cu light si force...

lightu arata misto...:P si ai ceva bufuri, si odata cu force ai mai multe beneficii cum ar fi healurile , ressu , terapiile, status eror efect cure si bine inteles vital spoturile.Dic cate am inteles la cap 100 e vital spot cu stun (80% sansa ) si zic ca merita.Acum k force e la mare moda.Vad multe filmulete pe yotube gen "archer with force " , "nuker with force" etc

Nu stiu dak cu buildu asta o sa faci mari furori la pvp ,dar merita incercat.Ft bun la joburi war , fortress war knd nu e vreun warlock sau cleric pe aproape...

Glavie fiind o arma cu Phy atk. mare este folosita de caracterele full STR, deci un build care sa te ajute este Fire 90,Light 90 ,Cold 30 si 90 este weapon mastery, Fire il folosesti ca imbue, Light pt mag atack, speed si parry ratio, coldu il fol pt defence mare xce iti da, dar mai tarziu , dupa ce se baga cap 100, o sa renunti la el si cele 30 de lv de la cold o sa le imparti (cate 10) la fiecare masteri de mai sus,

sper ca ai priceput in mare,

iar daca totusi esti la inceput, recomand un caracter pe bow, cu acelasi build de mai sus, pt ca o sa fii mai de folos in Guild War, Fortres War, PvP, etc,

cel mai recomandat ar fi un caract Euro dar fiind la inceput e prea putin probabil sa te descurci cu el,

bafta all

Posted

Cei care vor sa stie lucruri despre fortress sa se inscrie odata si o sa vada cum e...nu se poate explica ce este acolo..e ceva unic ^^.....inscrieti-va odata si o sa vedeti cum e :P

Posted

Glavie fiind o arma cu Phy atk. mare este folosita de caracterele full STR, deci un build care sa te ajute este Fire 90,Light 90 ,Cold 30 si 90 este weapon mastery, Fire il folosesti ca imbue, Light pt mag atack, speed si parry ratio, coldu il fol pt defence mare xce iti da, dar mai tarziu , dupa ce se baga cap 100, o sa renunti la el si cele 30 de lv de la cold o sa le imparti (cate 10) la fiecare masteri de mai sus,

sper ca ai priceput in mare,

iar daca totusi esti la inceput, recomand un caracter pe bow, cu acelasi build de mai sus, pt ca o sa fii mai de folos in Guild War, Fortres War, PvP, etc,

cel mai recomandat ar fi un caract Euro dar fiind la inceput e prea putin probabil sa te descurci cu el,

bafta all

stiu nu sunt idiot.Eu am dat doar o am dat o alternativa.Adic in loc de glaive cu fire si light am sugerat glaive cu force si light si am spus mai sus dc...si nu inteleg de unde ai scos chestia aia cu incepatoru :))

Posted

Frate ce v-a apucat cu fortressu mai nou?plm ca sa te inregistrezi la fw war iti trebe o guilda de cel putin lv 3 cu minim 15 oameni in ea(logic ca tre sa fi master).Inregistrarea costa 5 mil gold...de fiecare data.

Asa...ciupilan nu e o lupta intre unionu lui si cine detine fortress rofl...oricine poate sa-si incerce norocul.Cat despre daca esti in fortress cand incepe te teleporteaza in jangan....si nu poti reintra daca nu esti inregistrat pana nu se termina.(ma rog aici mai sunt si buguri am lasat la un fw charu in fortress si am dat log off fiind in timpu scolii si cand am revenit seara eram in stronghold la tg =)) )

Daca te inscrii(repet nu te poti inscrie individual) si pierzi castigi experienta si atat...srv nu castiga nimic lolz dc ar castiga ceva aia care nu participa?Oricum unionul care detine fortressul poate seta un comision la preturile din jangan de max 20% si asa fac bani...cam 1bil la 2sapt...care se impart la tot unionul dupa ce aperi fotressul. SI ROFL BIG TIME...o singura persoana nu poate lua fortressul..ma rog ai aberat o idee aiurea acolo:P Deci ca sa ia fortressul o uniune tre sa intre inauntru(deci sa treaca de gates) sa distruga turnurile de aparare si in numai stiu cate minute dupa asta sa distruga si fortress heart ca sa ia fortressul....guildul care este leader union va lua fortressul...cam atat...

Edit:tin sa te contrazic Lieh ...tin sa cred ca e mai bine 90 fire 90 heuksal 90 cold 30 light...adica na...fiind full str(logic pe garment) +buffuri de fire ai mag defence deci esti tare vs nukeri...buuun....ca glavie ai hp increase de la pasiva de heuksal ceea ce te ajuta sa tankezi si sa dai dmg mare...light nu te ajuta decat sa-ti creasca putin dmg magic si viteza(fuga) de care nu ai nevoie...de aceea eu as opta pt ice care iti dau un defence f bun si contra adversarilor str....si daca vrei viteza exista scrolls si drugs la npc ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...