Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@NoNamed : Tu parca ziceai ca ai un serv si tralala !! il mai tii sau cum faci ?? Ca mi-ar place un serv romanesc :P

si mie mi-ar place dar nush cum sa fac sa nu mai pice asa des nush ce ae nu e facut bn ca tot pica dar lag nu e pica din senin :blink:

Posted

am adaugat si linia 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com si tot nu merge :comp2::banghead: care ma ajuta pe mess plz? id meu e razvan_nightfire

e o problema de la ei nush ce naiba ca nici mie nu imi merge

Posted

MIC Anuntz:

--- Server Greece ----

XCALIBUR guild recruteaza playeri, pm`uri la unul din urm. nickuri: DauLaCap, LADRAQU, Ella, DEvolution; intrucat am ajuns la clan lvl 5 va invitam sa crestetzi alaturi de noi

ps. nici o limita de lvl, doar una legata de bun simtz :right:

Posted

NoNamed: daca mai ai nevoie de ajutor cu acel serv... I'm in ... Zi doar ce ai nevoie...Si te voi ajuta cum pot ... Is foarte bucuros sa vad ca cineva se implica atat de mult si as vrea sa ajut.. Da un PM daca e ceva :)

Posted

ce kkt vreau sa joc si imi da disconnect ce sa fac???vreao idee :comp2: :comp1: :sef: :angry1:

Guest xiaopao
Posted

ce kkt vreau sa joc si imi da disconnect ce sa fac???vreao idee :comp2: :comp1: :sef: :angry1:

mai incearca... eu mi-am luat kitu de pe dc si a mers din prima

Guest messi89
Posted

http://img227.imageshack.us/my.php?image=srorp2.jpg

Am si eu o intrebare care sthie ce e cu asta ca aj vrea si eu sa ma apuc de el.... :error:

Posted

imi facetzi si mie un reconnecter sau ce oi fii ala pe : D:\Program Files\Silkroad

Si eu i-am cerut lu slym , mi-a facut unu pt mine , dar cand il folosesti iti da eroare la conectare :comp2: si iti iese din joc ! So mai bine faci singur !

Guest xiaopao
Posted

am crezut ca sunt singuru cu problema aia, asa ca i-am trimis un pm :)

Posted

Si eu i-am cerut lu slym , mi-a facut unu pt mine , dar cand il folosesti iti da eroare la conectare :comp2: si iti iese din joc ! So mai bine faci singur !

daca as stii cum se face as face credema :)

Posted

is pe serveru TIBET, am lvl 14, si as vrea sa stiu daca este vreo guilda, as vrea sa ma alatur si eu, daca se poate. ms

Guild ProtectorS :D Te iau cu placere in guilda...doar pm unul dintre: Cico / ColdGirl / XuJang_

Cico e cel mai mult timp on :cool2:

Posted

Doar pt cunoscatorii jocului SRO....: Daca faci "farming SP" ce se intampla si cum se face ..si pe la ce lv poti incepe sa pui Sp-ul acolo unde trebuie.

PS...THX !!!

Posted

Doar pt cunoscatorii jocului SRO

Doh

"farming SP"

De fapt SP farming, da la cata chineza e in silk merge si asa.

Se intampla exact ce se intelege, se farmeaza skill point-uri.

Cum farmezi SP in sro: Omori mobi cu unu sau doua levele mai mici decat tinepana versi.

si pe la ce lv poti incepe sa pui Sp-ul acolo unde trebuie.

De la level 1.

Posted

Doh

De fapt SP farming, da la cata chineza e in silk merge si asa.

Se intampla exact ce se intelege, se farmeaza skill point-uri.

Cum farmezi SP in sro: Omori mobi cu unu sau doua levele mai mici decat tinepana versi.

De la level 1.

Cred ca altcumva....Ca sa faci farm trebuie sa omori mobi mai mari ca tine cu 1 level maxim 2 ca sa iti dea mai mult sp !! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...