Smiter Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Offtopic: @Boby fami o favoare si ai grija ce poze pui next time :sef:
NoNamed Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 @NoNamed : Tu parca ziceai ca ai un serv si tralala !! il mai tii sau cum faci ?? Ca mi-ar place un serv romanesc :Psi mie mi-ar place dar nush cum sa fac sa nu mai pice asa des nush ce ae nu e facut bn ca tot pica dar lag nu e pica din senin :blink:
BeautifulMind Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 am adaugat si linia 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com si tot nu merge care ma ajuta pe mess plz? id meu e razvan_nightfire
NoNamed Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 am adaugat si linia 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com si tot nu merge care ma ajuta pe mess plz? id meu e razvan_nightfire e o problema de la ei nush ce naiba ca nici mie nu imi merge
Boby Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 http://www.silkroadonline.net/sro_board/ppboard/ppboard.aspuitati-va cati sunt cu problema asta
djagga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 http://www.silkroadonline.net/sro_board/ppboard/ppboard.aspuitati-va cati sunt cu problema astaai ceva probleme cu DNS :dontknow:
The Connection Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 slym uita-te la guild-ul tau ....i'm in !!! nu mai fac eu guild :(
arakanna Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 MIC Anuntz: --- Server Greece ---- XCALIBUR guild recruteaza playeri, pm`uri la unul din urm. nickuri: DauLaCap, LADRAQU, Ella, DEvolution; intrucat am ajuns la clan lvl 5 va invitam sa crestetzi alaturi de noi ps. nici o limita de lvl, doar una legata de bun simtz :right:
punisheru Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 NoNamed: daca mai ai nevoie de ajutor cu acel serv... I'm in ... Zi doar ce ai nevoie...Si te voi ajuta cum pot ... Is foarte bucuros sa vad ca cineva se implica atat de mult si as vrea sa ajut.. Da un PM daca e ceva :)
Guest garkan Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ce kkt vreau sa joc si imi da disconnect ce sa fac???vreao idee :comp1: :sef: :angry1:
Guest xiaopao Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ce kkt vreau sa joc si imi da disconnect ce sa fac???vreao idee :comp1: :sef: :angry1: mai incearca... eu mi-am luat kitu de pe dc si a mers din prima
Guest messi89 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 http://img227.imageshack.us/my.php?image=srorp2.jpg Am si eu o intrebare care sthie ce e cu asta ca aj vrea si eu sa ma apuc de el.... :error:
defiler666 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Incearca sa reinstalezi...si sa iei clinetu de pe siteul lor !! Altceva nu stiu
Z3r0 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 is pe serveru TIBET, am lvl 14, si as vrea sa stiu daca este vreo guilda, as vrea sa ma alatur si eu, daca se poate. ms
Potyike Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 imi facetzi si mie un reconnecter sau ce oi fii ala pe : D:\Program Files\Silkroad
Killer_XP Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 M-am jucat vreo 2 ore, umblam prin party menu nush ce, la un moment dat mi-a iesit din joc. Acum cand vreau sa intru imi da disconnected wtf ?
defiler666 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 imi facetzi si mie un reconnecter sau ce oi fii ala pe : D:\Program Files\Silkroad Si eu i-am cerut lu slym , mi-a facut unu pt mine , dar cand il folosesti iti da eroare la conectare si iti iese din joc ! So mai bine faci singur !
Guest xiaopao Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 am crezut ca sunt singuru cu problema aia, asa ca i-am trimis un pm :)
Potyike Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Si eu i-am cerut lu slym , mi-a facut unu pt mine , dar cand il folosesti iti da eroare la conectare si iti iese din joc ! So mai bine faci singur ! daca as stii cum se face as face credema :)
defiler666 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pt cei care joaca pe serverul troy si nu au ghild , va invitam in ghildul nostru numit _ROMANIA_ , level 3 imediat , nu avem limita de level !!
Smiter Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 is pe serveru TIBET, am lvl 14, si as vrea sa stiu daca este vreo guilda, as vrea sa ma alatur si eu, daca se poate. msGuild ProtectorS :D Te iau cu placere in guilda...doar pm unul dintre: Cico / ColdGirl / XuJang_Cico e cel mai mult timp on :cool2:
koila Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Doar pt cunoscatorii jocului SRO....: Daca faci "farming SP" ce se intampla si cum se face ..si pe la ce lv poti incepe sa pui Sp-ul acolo unde trebuie.PS...THX !!!
Aldguth Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Doar pt cunoscatorii jocului SRODoh"farming SP"De fapt SP farming, da la cata chineza e in silk merge si asa.Se intampla exact ce se intelege, se farmeaza skill point-uri.Cum farmezi SP in sro: Omori mobi cu unu sau doua levele mai mici decat tinepana versi.si pe la ce lv poti incepe sa pui Sp-ul acolo unde trebuie.De la level 1.
defiler666 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 DohDe fapt SP farming, da la cata chineza e in silk merge si asa.Se intampla exact ce se intelege, se farmeaza skill point-uri.Cum farmezi SP in sro: Omori mobi cu unu sau doua levele mai mici decat tinepana versi.De la level 1.Cred ca altcumva....Ca sa faci farm trebuie sa omori mobi mai mari ca tine cu 1 level maxim 2 ca sa iti dea mai mult sp !! :D
Aldguth Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 GRESIT!! Trebuie sa fie mai mici ca tine la lvl pentru a putea fi omorati usori. De aceea se numeste "farming", ca omori multi relativ repede ;)