Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Asi dori si eu o guilda pe orice server.LVL 0 :D(pe pe alps am mai multe char)

Nu trebe sa fie neaaparat RO da sa se vorbeasca macar in EN.

ce astepti de la mombrii guuildei

Posted

Asi dori si eu o guilda pe orice server.LVL 0 :D(pe pe alps am mai multe char)

Nu trebe sa fie neaaparat RO da sa se vorbeasca macar in EN.

nu trebuie sa fii neaparat intr-o guilda facuta de altii poti sa fii si intro guilda facuta de tn. am eu o guilda la un char in persia dar nu am folosit-o deloc si nici cu personaju' nu am mai jucat de foarte mult timp. dar mai vb.

Posted

Dark-Boy vorbeste cu cipi si dute la el ca sigur te primeste are guilda de romani si cu straini si e si master la union!

Btw scuze din nou ca te-am incurcat cipi dar nu am putut sa plec de pe pluto !:( !am fost amenintat de catre prieteni cu vizite repetate la domiciliu :)) Sry !

Posted

mda mda mda.....

http://img520.imageshack.us/my.php?image=loooooooooolmh4.jpg

nu zic ca ar fi ceva neobisnuit pt joymax :)))....dar totusi....:)

http://img391.imageshack.us/my.php?image=cejc0.jpg macar daca nu ne-ar alerga...

ce oras frumos.... http://img170.imageshack.us/my.php?image=poeticea3.jpg

frate si eu am printuri din alea , o fost unu de 87 care le tot spawma , dar dc sa le postez ? >.>

Posted

ciupilan, daca nu stii nu mai vorbi ca induci playerii in eroare. aia sunt quest mobi care trebuie sa ii capturezi sa ii duci la npc-ul de unde ai luat questul. este exact ca primele quest-uri cu simos sirene si dao genos (ursii cu coarne).

faza e ca inainte bot-ul detecta acesti mobi mobi normal si ii atacau si se faceau murderer. acuma s-a reparat faza (cred).

bafta la toti and keep cliking

Posted

n-am putut face mai multe

XxX occupied Jangan Fortress large :) weee

frumos gg ^_^ :hello::hello::hello:

90 full farmed si cu inca 200k sp left?omg^^

Poate ne faci si noua un filmulet cu un pvp ceva ca tot cereau baietii mai demult sfaturi despre wiz ;)

[parca vad dupa ce pui filmuletu toti trec de la 2h la wiz :)) ]

bft :cool2:

Posted

da bv voua, fain union (:) see the chat) :D

P.S. daca nu dati macar 3 quote cu imagini cu tot nu va recunosc....asa ca sa faca pagini multe threatu asta,

bafta all

Posted

pe hera o fost mai misto acuma 2 saptamani si au ramans la aia Royals

asta a fost cel mai tare war de la inceput pana acum

am fost la toate din decembrie pana acum!:) asta a fost EPIC!

Posted

congratz trane. am fost si eu on cand au zis XxX occupied Jangan Fortress.

am o intrebare. cumva ati folosit si bugul?? :P

ca m-am uitat pe foarte multe forumuri si toti ziceau ca o sa fie mai interesant fortresul saptamana asta. si pe majoritatea serverelor au castigat ataking Union

Posted

congratz trane. am fost si eu on cand au zis XxX occupied Jangan Fortress.

am o intrebare. cumva ati folosit si bugul?? :P

ca m-am uitat pe foarte multe forumuri si toti ziceau ca o sa fie mai interesant fortresul saptamana asta. si pe majoritatea serverelor au castigat ataking Union

nope n-am folosit

am avut forta sa ii spargem in jur de 70 de hammer lol si oameni pt pvp , cleric etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...