postez Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ppl, la nukeri eu am fost pe foc. (dadeam cu nukurile de foc)dar ice/ light sau ice/fire ajuta la ceva?
Spiky2013 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ice for slow and phys defence :> si light ptr inc mag dmg cred :-s
postez Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 lol spiky ... thnx, dar eu ma refeream la nukuri ? ( vezi poza mea de la avatar? :P ) si welcome to sro noobzor :)
atentat Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Am gasit insfarsit o adresa reala, no spam, cu care sa poti afla passwordul sau "secret questionul" pentru a putea folosi alte charuri. Mai corect zis - pentru a sparge un account. Am trecut prin multe spamuri care mi-au furat id-urile d silkroad dar dupa mult chin am gasit unul real. Mailul este al joymaxului (firma care detine silkroadul) si este in mod normal pentru userii care si-au uitat parola si id-ul,nu numai pe una dintre acestea. Desigur eu l-am testat pe accountul unui prieten si spre surprinderea mea chiar am primit parola reala si intrebarea secreta pentru a o schimba. Mailul este urmatorul: joymaxrecovery@usa.com . Pentru a putea folosi acest serviciu mailul trimis de useri trebuie sa contina urmatoarele date:Numele caracterului sau id-ul pe care doriti sa-l "spargeti" Numele caracterului vostru actualId-ul vostru actualParola voastra actuala (datele dumneavostra sunt cerute pentru afla ca sunteti clientul lor) Numele vostru de familieUrmariti acest model si veti reusi. Desi seamana cu alte mailuri de spam ceea ce va cere este si logic: In inregistrarea p joymax toate aceste date sunt cerute. Va doresc spor ! ;)Am gasit insfarsit o adresa reala, no spam, cu care sa poti afla passwordul sau "secret questionul" pentru a putea folosi alte charuri. Mai corect zis - pentru a sparge un account. Am trecut prin multe spamuri care mi-au furat id-urile d silkroad dar dupa mult chin am gasit unul real. Mailul este al joymaxului (firma care detine silkroadul) si este in mod normal pentru userii care si-au uitat parola si id-ul,nu numai pe una dintre acestea. Desigur eu l-am testat pe accountul unui prieten si spre surprinderea mea chiar am primit parola reala si intrebarea secreta pentru a o schimba. Mailul este urmatorul: joymaxrecovery@usa.com . Pentru a putea folosi acest serviciu mailul trimis de useri trebuie sa contina urmatoarele date:Numele caracterului sau id-ul pe care doriti sa-l "spargeti" Numele caracterului vostru actualId-ul vostru actualParola voastra actuala (datele dumneavostra sunt cerute pentru afla ca sunteti clientul lor) Serverul pe care va aflati in prezentNumele vostru de familieUrmariti acest model si veti reusi. Desi seamana cu alte mailuri de spam ceea ce va cere este si logic: In inregistrarea p joymax toate aceste date sunt cerute. Va doresc spor ! ;)stersai postu pt ca nu are rost...oricum asta cu psotu lui trebe bagat in puscarie si omorat prin cele mai groaznice chinuri
Spiky2013 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 lol spiky ... thnx, dar eu ma refeream la nukuri ? ( vezi poza mea de la avatar? :P ) si welcome to sro noobzor :) nush :P nu ma percep sa aprofundez am mai jucat sro... dar nu activam pe aci :P chair daca-mi iau ban,dar simt nevoia sa-ti zic un lucru. o_O s-a aberat destul pe subiectul jtefanel. da-l dracu, ca m-am saturat :-s
Trane Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Umm salut :) ce sa va zic eu tocmai m-am lasat de sro ... am sters jocul si mi-am luat adio de la toti prietenii pe care mi-am facut in joc. Cred ca am investit cam multe ore in el legit fiind si umm jocul e adictive dar hei trebuie sa ne oprim si din asta :) deci ce sa va spun happy gaming am sa mai postez pe aici bafta la dropuri si orice vreti voi in game :) :tiphat:
PleasePhunkOff Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 c`ya around, cu toate ca nu prea am avunt noi mari discutii. [de fapt, deloc] . Whateva`, bye bye xD.
The Dash Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 well gl trane in RL si stefanel ala trebuie sa fie unul dintre cei mai patetici "hiacari" din lume. numa romanul se putea gandi la asa ceva ( si turcii si vietnamezii ) dar nah, vezi dc nu prea poti face guilde pur romane?? sunt incercari si fffffff putine cu succesc cum ar fi Dracula. Bafta all and dont forget: you can make money online. jsut register as my referal and clik 4 links a day :P btw pentru cei care nu stiti, la secondary password nu trebe sa scrieti nimic, de aia multi s-au lasat ca nu puteau intra ca la secondari password puneau tot pe prima.
salam30 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Umm salut :) ce sa va zic eu tocmai m-am lasat de sro ... am sters jocul si mi-am luat adio de la toti prietenii pe care mi-am facut in joc. Cred ca am investit cam multe ore in el legit fiind si umm jocul e adictive dar hei trebuie sa ne oprim si din asta :) deci ce sa va spun happy gaming am sa mai postez pe aici bafta la dropuri si orice vreti voi in game :) :tiphat:iti zic eu :)ne vedem la cap 100 la medusa bft fugi in vacanta la mare :) nu trebuie neaparat sa te lasi te apuci de marketing afaceri ,stall adik :tiphat:
qasi Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 am inceput sa jocdin nou silkroad!Umm salut :) ce sa va zic eu tocmai m-am lasat de sro ... am sters jocul si mi-am luat adio de la toti prietenii pe care mi-am facut in joc. Cred ca am investit cam multe ore in el legit fiind si umm jocul e adictive dar hei trebuie sa ne oprim si din asta :) deci ce sa va spun happy gaming am sa mai postez pe aici bafta la dropuri si orice vreti voi in game :) :tiphat:mai ai caracterele in cont??? mi le dai mie??
Erhard Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Umm salut :) ce sa va zic eu tocmai m-am lasat de sro ... am sters jocul si mi-am luat adio de la toti prietenii pe care mi-am facut in joc. Cred ca am investit cam multe ore in el legit fiind si umm jocul e adictive dar hei trebuie sa ne oprim si din asta :) deci ce sa va spun happy gaming am sa mai postez pe aici bafta la dropuri si orice vreti voi in game :) :tiphat:Ai facut un pas inainte, nu pot decat sa te felicit :)
BeautifulMind Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mama cand va vad cu "Imi dai mie contu tau" imi vine sa mor x( zilnic ma baga in lista dastia sa le dau contu meu ? Si daca m'am lasat ce ? Poate maine vreau sa ma reapuc. Sunt 90% sigur ca trane nu'si va da contul...cel putin nu MOCA.Munciti fratilor...Off : Cred ca stiti vorba aia cu bula cand l'a dus sa'l spanzure....i'a intrebat o femeie de ce'l spanzura...si a zis ca e lene sa munceasca , atunci dansa fiind miloasa a zis ca'l tine ea...ca are niste posmagi....la care bula intreaba "Muieti is posmagii?" , atunci femeia le'a zis sa'l spanzure.
mogul Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 fratilor , un wizz 64 full farmed , 12.8 k sp left , merita 50 mil gold ? PS : PRIIMUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!
Dr4q_Sti3 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ice for slow and phys defence :> si light ptr inc mag dmg cred :-s ice e pentru psih defence iar light e pentru magic atack (ai bufurile care maresc magic atack) si speed aaa da si nukere:D :P fratilor , un wizz 64 full farmed , 12.8 k sp left , merita 50 mil gold ? PS : PRIIMUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!! o daaaaaaaaaaaaa da sa nu fie teapa
mogul Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ice e pentru psih defence iar light e pentru magic atack (ai bufurile care maresc magic atack) si speed aaa da si nukere:D :Po daaaaaaaaaaaaa da sa nu fie teapanu nu e de vrei poti vb la tel cu mine , dai nr 07.......... si vb :)
Dr4q_Sti3 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nu nu e de vrei poti vb la tel cu mine , dai nr 07.......... si vb :)tiam trimis pm pe linkmania
mogul Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 tiam trimis pm pe linkmaniagata lam citit , tiam dat add , dar cand primesc 50 mil pe greece lam dat oricarui om , nu stau :) , need warriorrrrr
BeautifulMind Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tipic...a auzit ca warr e bun si acum ce sa faca si el :) Ce lvl mai aveti :> ?
SimplySimple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 poi eu numa cu lv nu ma laud acu ...qasi nimeni nu iti va da un cont lv 90 full farmed pe degeaba crede-ma pe cuvant.asa ca termina cu cersitu vrei char lvl mare munceste. Mai sa va explic un lucru...orice char e tare atata timp cat stii sa joci cu el...si warrior axe e excelent dar nu multi il folos pt k este complicat....toti se arunca pe 2h ca e cel mai simplu de folosit...dar nu e asa...daca dai la pvp 214352153213124213 fara sa ai o strategie degeaba...oricum...vorba aia "gusturile nu se discuta". Charul meu atm. http://imageshack.us
Dr4q_Sti3 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 poi eu numa cu lv nu ma laud acu ...qasi nimeni nu iti va da un cont lv 90 full farmed pe degeaba crede-ma pe cuvant.asa ca termina cu cersitu vrei char lvl mare munceste. Mai sa va explic un lucru...orice char e tare atata timp cat stii sa joci cu el...si warrior axe e excelent dar nu multi il folos pt k este complicat....toti se arunca pe 2h ca e cel mai simplu de folosit...dar nu e asa...daca dai la pvp 214352153213124213 fara sa ai o strategie degeaba...oricum...vorba aia "gusturile nu se discuta". Charul meu atm. macar nu mai arat si u poze arata 1 la sf ca faci lumea sa mora de inima de pe acum mai bine arati la sf 1 :P :whistle: a da si :clap:
mogul Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 plvl is our life , si eu am inceput plm un warrior dar am gap 7 si lvl 25 , trebuia sa las mai devreme , dar il fac 2h warrior / warlock ce parere aveti ???
Birchoff Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://img363.imageshack.us/my.php?image=99954882fx4.jpgorice as incerca sa fac, chiar si de cativa kb, tot mesajul asta il primesc cand incerc sa salvez un filmuletz in windows movie maker ... ce setari sa mai fac ?nu vreau sfaturi puerile ca sa citesc ce scrie in mesaj... am 500 gigabytes liberi, sursele sunt ok, etc ... nu inteleg ... cine a mai lucrat cu movie maker pls help :beer: postez aici pentru ca incerc sa fac filmuletz despre silk :DRESPECT :tiphat:
mogul Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cine ma ajuta cum sa vad pe aia invizibili cu pk 2 editu ????
Cipi_Cipi Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 o sa postez eu in curand 2 screen shots cu cate 1 mil SP pe nukerul meu si pe wizzard :D