Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai man crede`ma sunt plictisit ..

3 caractere si acu` al 4-lea :|

tot aceleasi lvl`uri :|

:crybaby:

atunci lasa-te ;)))....fara putina munca nu faci nimik...si oricum nu trage nimeni de tine sa faci lvl...cam toti sunt pe cont propriu...eu te pot ajuta pt inceput cu vreo 300k..dar cam atata...iti ajunge...

Posted

pai am facut munca in alea 3 caractere .. :| si acu as face lv dar am gapu` ala si nu`l scot nici cu slujbe :))

Pai daca bagi sp-urile aiurea....fa un caracter si tine-te pe el..daca nu vrei sa farmezi mult ti-as sugera un european....de ex fa un carcater pe crossbow si bagi numa in skilurile de cross...fara daggers,fara cleric sau bard....bagi numa in skilurile de crossbow care-ti trebuie neaparat si poti sa mergi in gap 0-1 ,maxim 2

Posted

Pai daca bagi sp-urile aiurea....fa un caracter si tine-te pe el..daca nu vrei sa farmezi mult ti-as sugera un european....de ex fa un carcater pe crossbow si bagi numa in skilurile de cross...fara daggers,fara cleric sau bard....bagi numa in skilurile de crossbow care-ti trebuie neaparat si poti sa mergi in gap 0-1 ,maxim 2

lol ma

dar pe asta acu` am skiluri :)

nu le`am bagat airea

si degeaba imi zici de europeni ca nu ma stiu deloc :)

Posted

lol ma

dar pe asta acu` am skiluri :)

nu le`am bagat airea

si degeaba imi zici de europeni ca nu ma stiu deloc :)

poti incerca...e mai usor ca la chinezi...wizu si warlock sunt mai complicate...in rest nu e cine stie ce...eu zic sa incerci ce ti-am zis ca e ff usor...eventual warrior 2h :P

Posted

dupa cum am mai spus, din plictis mi-am facut si un euro 2h ...

dar am intrat pe un domeniu in care inca sunt newbie :P

tot nu m-am hotarat la al doua masterie ... si asta pt ca am incercat cu cleric, cu warlock :error: ... dar am observat ca atunci cand folosesc arma pentru a da buffs de la a doua masterie, dispar bufurile de la warrior, carora le sunt necesare 2 h sword ... si in timpul luptei e neplacut, sa stau iar sa le dau pe cele de warrior ... asa ca am renuntat deocamdata la a doua masterie.. ia lamuriti-ma voi care le aveti cu caracterele europene :cool2:

... si cine are warrior, sa-mi spuna si mie care e miscarea cu howlingurile alea (strigatele alea care spun ca au damage reflect 2000%... cat de util este in pvp) ...

2h warror-ul

ce skill foloseste de fiecare data inainte de a lovi ? banuiesc ca ceva ce sa-i mareasca ceva damage, crit, etc, ca observ ca loveste bine dupa ce isi umfla plamanii :)

RESPECT :tiphat:

Guest adriansuciu
Posted

he he ... long time no see LinkMania .... nici nu stiam ca a aparut Silkroad intre topicuri ...

iRealRaul ... nici nu stii ce pierzi daca nu iti faci un char european ... si eu am inceput acum vreo 2 ani cu caractere chinezesti , glavie / fire si bow / ice dar le-am abandonat pe moment ... acum am un european , wizard / cleric , lvl 76 , Xian ... nu e complicat deloc sa joci cu wizard si crede-ma ... la nivelul lui "rupe" tot ...

da , am HP mic si fara buff de la un alt cleric sau warior sunt slabut dar compenseaza prin damage-ul pe care il are ... plus ca , pentru asta au si fost gandite caracterele europene , sa joci in party nu de unul singur ... e o adevarata placere sa joci cu el ... pot sa iti spun ca intr-un party bun , in care fiecare isi stie rolul poti sa faci lvl fara probleme sau trade ...

intra pe Xian , da un mesaj la dark_jawa si mai vorbim ... nu se poate sa nu iti placa europenii ...

it can only be one ... JAWA ... :readthis:

Posted

tot nu m-am hotarat la al doua masterie ... si asta pt ca am incercat cu cleric, cu warlock :error: ... dar am observat ca atunci cand folosesc arma pentru a da buffs de la a doua masterie, dispar bufurile de la warrior, carora le sunt necesare 2 h sword ... si in timpul luptei e neplacut, sa stau iar sa le dau pe cele de warrior ... asa ca am renuntat deocamdata la a doua masterie.. ia lamuriti-ma voi care le aveti cu caracterele europene :cool2:

... si cine are warrior, sa-mi spuna si mie care e miscarea cu howlingurile alea (strigatele alea care spun ca au damage reflect 2000%... cat de util este in pvp) ...

2h warror-ul

ce skill foloseste de fiecare data inainte de a lovi ? banuiesc ca ceva ce sa-i mareasca ceva damage, crit, etc, ca observ ca loveste bine dupa ce isi umfla plamanii :)

'

Warr-ul ala nu foloseste nimic inainte de a da atacul... asa este atacul, face un strigat inainte de a lovi ceea ca ii mareste forta si da de rupe, cat despre acel reflect, in pvp este foarte util din cate stiu, ala ii reflecta dmg-ul inapoi celui care a dat cu nush cat la suta din dmg cu care te-a lovit, sau nush. Ceva de genu cred, sa zica si altii!

Posted

Hehe atunci ia plvl solo cu 1.5m =)) Daca nu iti convine cu inca 6... ca 1 e ala care face plvl si 1 esti tu...

:beer:

1,5 mil am platit pt 10 ore la un nuker de 78 ...:)

Posted

2h warror-ul

ok..deci mi-e lene sa ma uit la vid...dar banuiesc ca este vorba de dare devil...ei bine skillu asta impreuna cu maddening fac asa inainte sa atace scazand din hp-ul tau si apoi dand un dmg f mare.Buuun buffurile iti dispar dar poti sa le pui la loc asa ca nu e prob ca nu dureaza mult:P si in pvp ca orice chinez e logic sa fi lasat sa te buffezi cum o fac si ei chiar daca la tine asta tine de clasa cleric :)<de ex>Ca sa te lamuresc(sper) cu ce sa alegi cleric sau warlock..poi depinde de stilul tau...cleric e f bun la solo grind poti ataca monstrii mai puternici sau sa rezisti la mai multi deodata la fel si in massive pvp gen job war guild war fortress war...iar warlock este pt 1 vs 1...dar la mai multi adversari deodata e cam slabut...

Howlingurile alea reprezinta o chestie f draguta...nu stiu daca stiai asta deja dar o sa zic oricum ca sunt si oameni care nu stiu... Ei bine odata cu rasa europeana s-a bagat un concept nou...legat de ks...monstrul nu mai ataca pe cel care face cel mai mare dmg ci pe cel cu cel mai mare agro(agresivity parca) ei bine clericu si wizu au un agro f mare dupa cum bine stiti...de ex cand clericu da grup heal monstrii merg spre el datorita agro-ul si la fel si la wizard care are aoe...ei bine...avand in vedere ca europenii sunt caractere de team...este logic sa ai si un teamplay...astfel warriorul are aceste skilluri cu un agro imens cu care poate face lure(atrage f multi monstri asupra lui) si sa-i tina pe el...in timp ce wizarzii isi folosesc dmg-ul fara a exista riscul de a muri...in concluzie aceste skilluri fac monstrul sa il atace pe warrior si doar pe warrior.

EDIT: ups...am uitat utilitate in pvp a howlingurilor=0

Posted

1,5 mil am platit pt 10 ore la un nuker de 78 ...:)

LOOOL SOLO???DAK SOLO INSEAMNA CA ERA TURC SAU PRIETEN DE-AL TAU :))=))

Brichoff... E destul de greu sa vezi warrior-ul ala... adik... sunt prea multi acolo si nici nu stim la care te referi... cel putin eu...

Si apropo... Am lvl 65... Gap9... si aseara am fost la GW ( Guild War for n00bs)...Era un 2h lvl 80+ adversar... Am dat in el 3k dmg... Nush cum dar am dat... si de mai multe ori...

Posted

LOOOL SOLO???DAK SOLO INSEAMNA CA ERA TURC SAU PRIETEN DE-AL TAU :))=))

Brichoff... E destul de greu sa vezi warrior-ul ala... adik... sunt prea multi acolo si nici nu stim la care te referi... cel putin eu...

Si apropo... Am lvl 65... Gap9... si aseara am fost la GW ( Guild War for n00bs)...Era un 2h lvl 80+ adversar... Am dat in el 3k dmg... Nush cum dar am dat... si de mai multe ori...

De unde atata solo :))

Posted

ok..deci mi-e lene sa ma uit la vid...dar banuiesc ca este vorba de dare devil...ei bine skillu asta impreuna cu maddening fac asa inainte sa atace scazand din hp-ul tau si apoi dand un dmg f mare.Buuun buffurile iti dispar dar poti sa le pui la loc asa ca nu e prob ca nu dureaza mult:P si in pvp ca orice chinez e logic sa fi lasat sa te buffezi cum o fac si ei chiar daca la tine asta tine de clasa cleric :)<de ex>Ca sa te lamuresc(sper) cu ce sa alegi cleric sau warlock..poi depinde de stilul tau...cleric e f bun la solo grind poti ataca monstrii mai puternici sau sa rezisti la mai multi deodata la fel si in massive pvp gen job war guild war fortress war...iar warlock este pt 1 vs 1...dar la mai multi adversari deodata e cam slabut...

Howlingurile alea reprezinta o chestie f draguta...nu stiu daca stiai asta deja dar o sa zic oricum ca sunt si oameni care nu stiu... Ei bine odata cu rasa europeana s-a bagat un concept nou...legat de ks...monstrul nu mai ataca pe cel care face cel mai mare dmg ci pe cel cu cel mai mare agro(agresivity parca) ei bine clericu si wizu au un agro f mare dupa cum bine stiti...de ex cand clericu da grup heal monstrii merg spre el datorita agro-ul si la fel si la wizard care are aoe...ei bine...avand in vedere ca europenii sunt caractere de team...este logic sa ai si un teamplay...astfel warriorul are aceste skilluri cu un agro imens cu care poate face lure(atrage f multi monstri asupra lui) si sa-i tina pe el...in timp ce wizarzii isi folosesc dmg-ul fara a exista riscul de a muri...in concluzie aceste skilluri fac monstrul sa il atace pe warrior si doar pe warrior.

EDIT: ups...am uitat utilitate in pvp a howlingurilor=0

ms de explicatiile detaliate :) :tiphat:

astea cu howlingurile ... m-am prins ce e cu aggro la mobs... ma interesa in pvp daca is utile :)

apoi in ceea ce priveste buff-urile care dispar cand schimbi arma... problema pe care o pusesem eu era de genul ... uite aici exemplu ... am buff de warrior pe mine care mareste damage-ul fizic pe care il fac ... schimb pe rod de warlock ca sa dau un debuff negativ pe inamic ... dau debuf-ul ... dar intre timp nemaiavand 2h sword-ul in mana mi-a disparut buful meu de marire a damage-ului ... pana dau eu iar sa-mi fac buf-ul, jumatate din timpul de lupta e gata si eu inca n-am lovit... plus ca nu e neaparat ca debufull meu pe ala sa prinda 100% ... si aici vorbim doar de 2 skiluri ... daca ai mai multe bufuri pe care ai sa le dai , etc ... nu vad cum m-as descurca :) ...

acum nu zic ca nu e posibil, voiam doar sa stiu cum faceti voi ...

pana la urma cred eu ca revin la chinezu` meu :hello:

macar acolo ii cunosc si ultimul fir de praf de pe manerul sabiei :photo:

deruleaza pe ultimul sfert de film ... la ala ma refeream... adica la cel ce a filmat ;)

Posted

back on the forums

se pare ca o sa joc pe athens de acuma (mai multi prieteni :P) e grele sa tii pasu cu subforumul asta cu atata vorbareala cearta si detoate. de aia imi e si sila sa mai citesc tot. citesc doar esentialul.

Posted

pai si daca cumpar mie nu mai imi trebuit inca 7 in party cu mine :|

tre sa nebun sa fi solo plv la ongs pt ca nu iei multe sp

tre sa fi cel putin 4/8 sau 5 6 /8 pt ca media lv la party sa fie apropiata de cea a ongului

edit : si nu poti avea decat inca 6 nu 7 :P

Posted

ce as juca silk dar astept pe devil (gayul ala :)) ) sa faca 72 sa imi fac plvl ratonu :P. imi cer scuze si aici cipi.

si ai mai psotat de 2-3 ori filmul badfist. app congrat de lvle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...