SimplySimple Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 shaitan e nebun e cam singuru unic care spawneaza cand vor muschii lui oricati monstrii:)) si yarkan e mai cuminte.
Birchoff Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nu e chair evident....daca nu ai skilu de la arma e mai bine sa-ti faci light/cold....cold pt snow.. ... sa sti ca am mai vazut pareri ca un nuker ar trebui sa fie pe lightning si ice :) hai sa vb putin DOAR de caracterele chinezesti :) ... faci nuker ca sa ai cel mai mare damage-dealer din joc (am spus ca ignor cealalta rasa, de europeni, vorbesc ca atunci cand mi-am facut caracterul, si nu exista expansion-ul)... atunci de ce as alege 1) lighning - cand se vede din cifre ca nukes de fire sunt cele mai puternice, plus imbue fire pe arma are cel mai mare efect... 2)ice, pentru mana shield, cand din experienta iti spun (si altii poate stiu deja), mana shield nivel mare nici nu poti folosi la pvp, iti mananca prea mult din mana si nu mai poti da nukes - ori daca nu pot folosi maximum de potential dintr-un skill, e ca si cum l-as irosi) ... deci ... :P raman la parerea ca: ... evident, cele doua masterii FIRE si LIGHTNING (fire pentru nukes si imbue, lighning pentru nukes si MAI ALES suport (acolo ai cresterea damage-ului magic, pasivul de parry, care este foarte util, teleportul care te ajuta sa te tii la distanta, viteza, ca sa prinzi "nemernicii" de thieves din urma ... RESPECT :tiphat:
ovy1111 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Uitate pe harta aia mica din dreapta sa vezi cati mobi ereau in spatele tau :)
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ... sa sti ca am mai vazut pareri ca un nuker ar trebui sa fie pe lightning si ice :) hai sa vb putin DOAR de caracterele chinezesti :) ... faci nuker ca sa ai cel mai mare damage-dealer din joc (am spus ca ignor cealalta rasa, de europeni, vorbesc ca atunci cand mi-am facut caracterul, si nu exista expansion-ul)... atunci de ce as alege 1) lighning - cand se vede din cifre ca nukes de fire sunt cele mai puternice, plus imbue fire pe arma are cel mai mare efect... 2)ice, pentru mana shield, cand din experienta iti spun (si altii poate stiu deja), mana shield nivel mare nici nu poti folosi la pvp, iti mananca prea mult din mana si nu mai poti da nukes - ori daca nu pot folosi maximum de potential dintr-un skill, e ca si cum l-as irosi) ... deci ... :P raman la parerea ca: ... evident, cele doua masterii FIRE si LIGHTNING (fire pentru nukes si imbue, lighning pentru nukes si MAI ALES suport (acolo ai cresterea damage-ului magic, pasivul de parry, care este foarte util, teleportul care te ajuta sa te tii la distanta, viteza, ca sa prinzi "nemernicii" de thieves din urma ... RESPECT :tiphat: Este parerea ta si o respect :P....din propria experienta iti zic ca nu mi s-a intampalt sa raman fara mana la nuker(avand pots de hp).... Oricum fiecare are parerea lui...bft
salam30 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Este parerea ta si o respect :P....din propria experienta iti zic ca nu mi s-a intampalt sa raman fara mana la nuker(avand pots de hp).... Oricum fiecare are parerea lui...bft iti zic eu ca ramai
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 iti zic eu ca ramai Se poate ,dar e mai bine cu ceeva cold decat fara..de ex:sa zicem ca ai al snow doar 40%....in loc de 10k dmg priemsti 6k si tot e o diferenta enorma
Birchoff Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ... da, cu 40 % mana shield nu ramai fara mana asa usor ... dar asta inseamna sa faci exact ceea ce am spus ca nu-mi place ... adica sa folosesc un skill fara a-i utiliza potentialul maxim, cu impresia ca irosesc masteria ... te asigur insa ca , cu 52 % mana shield cat am acum, se duce mana imediat ...si atunci raman la parerea mea :)P.S. salam vad ca stie ca se duce mana ... +1 ;)RESPECT :tiphat:
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ... da, cu 40 % mana shield nu ramai fara mana asa usor ... dar asta inseamna sa faci exact ceea ce am spus ca nu-mi place ... adica sa folosesc un skill fara a-i utiliza potentialul maxim, cu impresia ca irosesc masteria ... te asigur insa ca , cu 52 % mana shield cat am acum, se duce mana imediat ...si atunci raman la parerea mea :)P.S. salam vad ca stie ca se duce mana ... +1 ;)RESPECT :tiphat:Daca vrei sa sti...stiam si eu ca se duce mana..DAR..daca ai si vigor nu se duce :P..deci...I WIN ^^
Birchoff Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Daca vrei sa sti...stiam si eu ca se duce mana..DAR..daca ai si vigor nu se duce :P..deci...I WIN ^^ ... si modul in care o spui e perdant ... daca iti contrez si replica asta, o sa treci la itemi... ca daca ai set sosun... etc ... ce naiba ... credeam ca ti-ai dat seama ca vorbim de principii... de potential etc ... la conditii egale ... fara sa intevii cu bonusuri exterioare :) ... de fapt sper ca inteles de la inceput.. dar iti place sa ai ultimul cuvant :) RESPECT :tiphat:
SimplySimple Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 mai bine ai pune fire wall fortres zau 15k dmg absprb ... decat snow shildala absoarbe doar magic dmg^^
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ... si modul in care o spui e perdant ... daca iti contrez si replica asta, o sa treci la itemi... ca daca ai set sosun... etc ... ce naiba ... credeam ca ti-ai dat seama ca vorbim de principii... de potential etc ... la conditii egale ... fara sa intevii cu bonusuri exterioare :) ... de fapt sper ca inteles de la inceput.. dar iti place sa ai ultimul cuvant :) RESPECT :tiphat: Vigor e la npc :P..nu zic nimik de set si elea elea..oricum fiecare are parerea lui.....ttie iti place pe fire si mie pe cold si asta basta ;)
Birchoff Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ala absoarbe doar magic dmg^^ nu asta e problema ... ar fi bine daca ar fi doar asta ... chestia e ca cu wall nu te mai poti misca.. si nici asta nu ar fi problema ... dar nu e ca un snow shield care incaseaza si ramane ... wall-ul se consuma cu damage-ul pe care il incaseaza ... de obicei tine doar 1 hit incasat.. si dupa aia trebuie sa-l ridici iara .... si ca sa lupti doar in defensiva, pierzi dinainte lupta ... :) RESPECT :tiphat: Vigor e la npc :P..nu zic nimik de set si elea elea..oricum fiecare are parerea lui.....ttie iti place pe fire si mie pe cold si asta basta ;) YOU WON :cool2: ... daca o tzi cu vigor ... incearca cu vigor si o sa constati spre "surprinderea" ta ca ramai si mai repede fara mana decat cu pots obisnuite, datorita delay-ului specific al acestei categorii de potiuni ... sau s-o fi schimbat in joc faza asta si nu mai stiu eu ? :blink: oricum cine cunoaste jocul a prins ceva idei din discutia asta, si va cerne ce e bun... eu nu pun problema ca intr-o controversa constructiva pe marginea dezvoltarii unui caracter exista un perdant si un castigator ... ;) RESPECT :tiphat:
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pana la urma fiecare joaca cum ii place...un ex asa...cei mai multi joaca cu bow pe fire imbue deoarece are cel mai mare dmg....eu il prefer pe cold(chair daca are dmg mai mic) pt ca incetineste mobi..nush dc dar il ador :X....e lafel ca nukeru pe fire/light ,respectiv light/cold...fiecare cu ce-i place...Nu ar trebui sa avem acuma discutii ca pana la cap 150 mai e o gramada....avem 3 mastery la maxim si aia e :P..sa vb despre toate 3 :P
Birchoff Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pana la urma fiecare joaca cum ii place...un ex asa...cei mai multi joaca cu bow pe fire imbue deoarece are cel mai mare dmg....eu il prefer pe cold(chair daca are dmg mai mic) pt ca incetineste mobi..nush dc dar il ador :X....e lafel ca nukeru pe fire/light ,respectiv light/cold...fiecare cu ce-i place... Nu ar trebui sa avem acuma discutii ca pana la cap 150 mai e o gramada....avem 3 mastery la maxim si aia e :P..sa vb despre toate 3 :P ce sa-ti fac daca am chef de scris in seara asta si te-ai nimerit sa-ti etalezi opinii la care am contraargumente? asa ca iti raspund si la postul asta :) ... e excelent imbue ice pe bow... cadenta superioara de tragere a arcului combinat cu gheata face ca victima sa mai prinda cate un inghetz si sa-i intrerupi avantul ofensiv ... dar ... in ideea a doar 2 masterii pe final, as alege fire ca second ... de ce ? simplu ... si pentru ca imbue fire are cel mai mare damage, dar ce e mai important, si pentru ca la fire ai cele 2 skill-uri care maresc damage-ul fizic pe care il provoci - si cred ca sti ca bowman e eminamente bazat pe damage fizic... :) RESPECT :tiphat: P.S. scuze, abia dupa ce am postat am vazut ca te referi la momentul a 3 masterii, adica acum ... ce sa-i faci, eu gandesc in perspectiva :) P.P.S - ceapa lor astia de la Joymax ... ma chinui de azi dimineatza in reprize sa intru sa-mi activez si eu premium si nu reusesc ... naspa au mai gandit faza ca nu poti activa cat timp e activ precedentul, si sa se adauge timpul, asa ar disparea problema asta ... ceasul de la pet l-au putut face asa ... :( ... daca esti plecat cand dispare premium, cazul meu, te chinui dupa aia sa intri, si silkul cumparat zace degeaba
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ce sa-ti fac daca am chef de scris in seara asta si te-ai nimerit sa-ti etalezi opinii la care am contraargumente? asa ca iti raspund si la postul asta :) ... e excelent imbue ice pe bow... cadenta superioara de tragere a arcului combinat cu gheata face ca victima sa mai prinda cate un inghetz si sa-i intrerupi avantul ofensiv ... dar ... in ideea a doar 2 masterii pe final, as alege fire ca second ... de ce ? simplu ... si pentru ca imbue fire are cel mai mare damage, dar ce e mai important, si pentru ca la fire ai cele 2 skill-uri care maresc damage-ul fizic pe care il provoci - si cred ca sti ca bowman e eminamente bazat pe damege fizic... :) RESPECT :tiphat: sa fiu sincer...si eu am chef de scris(stau ca milogu la taxy...fac si eu un powerfarm ca omu... vad ca asa e la moda...22k sp :) ),dar nu sa ma gandesc la contraargumente.....daca stai sa cauti sunt destule :P...pt fiecare build gasesti avantaje si dezavantaje...asa e silkroad :)...dar bow-ul tot pe cold il fac ...archer bow pe ice a fost primu meu carcater(binenteles ca nu avea decat cold imbue.. le avea pe toate ),dar nush dc mi-a ramas in memorie archer pe cold :) )....hai cu sosun!!!! baga id-ul vlangarstefan in lista de mes ca sa numai facem spawn....oricum nu o sa citeasca nimeni. Mi se mai intampla si mie sa vad ditamai comenturile pe forum si mi-e lene sa le citesc :)..depinde cum ma simt
SimplySimple Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 sa fiu sincer...si eu am chef de scris(stau ca milogu la taxy...fac si eu un powerfarm ca omu... vad ca asa e la moda...22k sp :) ),dar nu sa ma gandesc la contraargumente.....daca stai sa cauti sunt destule :P...pt fiecare build gasesti avantaje si dezavantaje...asa e silkroad :)...dar bow-ul tot pe cold il fac ...archer bow pe ice a fost primu meu carcater(binenteles ca nu avea decat cold imbue.. le avea pe toate ),dar nush dc mi-a ramas in memorie archer pe cold :) )....hai cu sosun!!!! baga id-ul vlangarstefan in lista de mes ca sa numai facem spawn....oricum nu o sa citeasca nimeni. Mi se mai intampla si mie sa vad ditamai comenturile pe forum si mi-e lene sa le citesc :)..depinde cum ma simt eu citesc mereu toate post...eh obicei prost...bv pt sp:P eu am 170k++ nush mi-e lene sa ma uit oricum e super ca te poti relaxa si iti creste sp:)) Pana la urma la 150 str va avea arma si imbue/in idee nici nu-i trebuie mai mult...phy defence are fiind str si logic va merge pe imbue fire care ii da mag defence exact ce-i trebuie/ De asemenea nukerul va merge in mare majoritate light+cold/deoarece ii trebuie dmg+defence phy/ si poate o sa fie mai avantajat avand si viteza...dar pana la urma tot euro o sa fie mai tari.
Dr4q_Sti3 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 daca chinezi sunt in dezavantaj la urmatoarele legende de ce si-ar mai face cineva chinez....... -de exemplu eu as ramane chinez for ever dar cand ma gandesc ca mastery va ramane pana la lvl 150 tot 300 deja .,un carater european suna bine(daca as sti sa joc pe euro) :comp1: P.S. ce ziceati de arabi
atentat Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 daca chinezi sunt in dezavantaj la urmatoarele legende de ce si-ar mai face cineva chinez....... -de exemplu eu as ramane chinez for ever dar cand ma gandesc ca mastery va ramane pana la lvl 150 tot 300 deja .,un carater european suna bine(daca as sti sa joc pe euro) :comp1: P.S. ce ziceati de arabi Mai dureaza 15 ani pana baga cap 150 :)....pana atunci murim de varsta :) Chinezi sunt dezavantajati ,dar charurile pe str o sa se descurce bine :P
Trane Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 daca chinezi sunt in dezavantaj la urmatoarele legende de ce si-ar mai face cineva chinez....... -de exemplu eu as ramane chinez for ever dar cand ma gandesc ca mastery va ramane pana la lvl 150 tot 300 deja .,un carater european suna bine(daca as sti sa joc pe euro) :comp1: P.S. ce ziceati de arabi arabii vor aparea probabil pe la 12D
salam30 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Daca vrei sa sti...stiam si eu ca se duce mana..DAR..daca ai si vigor nu se duce :P..deci...I WIN ^^eu raman fara mana si cu vigor si cu ce vrei tu ,beau ca betivu mp la 90 % si vigor in continuu si tot raman fara si mai sunt si pe garmentsi am doar 28k mp
Dr4q_Sti3 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 bine spus app am o intrebar nu prea am jucat cu nukar deci nukaru cu imbuie ice e bun de ceva ca 2 din uniune zic ca e cel mai bin nukar desi mi se pare ilogic care zice din uniune ca nukeru e cel mai bun _GAIJIN_ si andreyy??? :P
atentat Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 bine spus app am o intrebar nu prea am jucat cu nukar deci nukaru cu imbuie ice e bun de ceva ca 2 din uniune zic ca e cel mai bin nukar desi mi se pare ilogic Nci chiar nuker cu ice imbue....totusi nukeru trebe sa aiba ceva dmg....ori il faci pe fire imbue si mai ai light ori pe light imbue si mai ai cold...
Erhard Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Best nuker build atm este 90 light/ice/(mastery arma). :)
atentat Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Best nuker build atm este 90 light/ice/(mastery arma). :)Ai auzit birchoff? :P......+1 pt tine fiule :P
Dr4q_Sti3 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 poi hmm nuj _GAIJIN_ e hibrid din cate stiu eu :)eu stiu cai full int da intreabal mai bn