Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salutare Grois

Te tin minte, cum sa nu.

Am plecat de pe Hercules, de "suparare " :( . Era primul meu caracter, si dupa munca multa (manual), am fost banat. Am folosit clientul no-dc. Imi pare rau ca ajunsesem la level 43 si s-a dus totul pe apa sambetei.

Dar e vina mea, asa ca "mea culpa".

Acum am gasit alti oameni de treaba, cu sfaturi pertinente, si fara interese ascunse. Mai rau este ca nu am atata timp cat as vrea eu pentru Silk.

Bafta tuturor

somnorosu stie el ce stie, party la snipers ONN, sfaturi are de la cine primi si sunt bine intentionate,

bv somnorosule si spor la lvl guilda te vrea mare,

spor all

Posted

sallz all.Am revenit am fost plecat la sat o vreme, vad ca va mere bine la unii :D

O intrbare:

1. imi poate cineva zice cat costa un avatar set intreg in ron. va rog.(is innebunit dupa castum am fata aceasi ca si in poza int ,nuker ,spearxD numa bine!abia astept sa il port)Pana atunci va urez bafta la toti shi vacantza placuta incontinuare!!!!

(astept un raspuns la intrebare)

Posted

sallz all.Am revenit am fost plecat la sat o vreme, vad ca va mere bine la unii :D

O intrbare:

1. imi poate cineva zice cat costa un avatar set intreg in ron. va rog.(is innebunit dupa castum am fata aceasi ca si in poza int ,nuker ,spearxD numa bine!abia astept sa il port)Pana atunci va urez bafta la toti shi vacantza placuta incontinuare!!!!

(astept un raspuns la intrebare)

dar oare nu exista pe google calculator si nici date despre cursul valutar?

http://www.curs-valutar.ro/insert-curs-valutar.php

http://www.calculator.com/calcs/calc_sci.html

calculezi si vezi..

130silk+30+15=175 silk...adica 17,5 na 18 dolari..

si calculezi obtinand o suma in jur de 40 ron.

greu greu...

REMEMBER...GOOGLE IS YOUR FRIEND.

Posted

1. Folosesc charged squall cand warrior-ul isi incepe daredevil si dupa aia e mancat

2.mult tare vreo 1 m

3.max skills

cauta pe youtube vortex1337 pvp , sa veizi ala ce face cu swordu de +9 , eu zic ca SINGURU care al putea sal bata cand are mana skin si iron skin e un wizz / warlock (de ii da rpd daze sau slumber ) xD

Guest sx_stt
Posted

intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etc

Deschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Si eu am patit la aia cu disconnect

Am scris asta , dar degeaba :| . tot asa..damn :banghead:

legat de vortex1337 , ce a mancat ala ma?O_o

Posted

Salutare Grois

Te tin minte, cum sa nu.

Am plecat de pe Hercules, de "suparare " :( . Era primul meu caracter, si dupa munca multa (manual), am fost banat. Am folosit clientul no-dc. Imi pare rau ca ajunsesem la level 43 si s-a dus totul pe apa sambetei.

Dar e vina mea, asa ca "mea culpa".

Acum am gasit alti oameni de treaba, cu sfaturi pertinente, si fara interese ascunse. Mai rau este ca nu am atata timp cat as vrea eu pentru Silk.

Bafta tuturor

hmmm omule nu uita k si eu am luat ban la lev 62 amu am ajuns la 68 si sunt sigur dk te reapucai pe alt car imposibil sa nu te fi ajutat din nou eu sau _Thug_Life dar no stiu kum e o luna de zile si eu a jucat pe hera si zeus:))) dar am revenit k aveam prieteni multi pe herc...no eu iti urez bafta si sper sa ne mai auzim :hello:

Deci nimeni nu ma ajuta si pe mine pe hercule?mrrrrrrr

no eu azi de la ora 1 pana la 7 am dormit rupt:D poate am primit pm de la u dar am gasit jocu cu eroare si nam putut intra numa sa restartez calu..amu incerc sa intru dar nu prea pot dk reusec iti dau pm

Posted

salu am si eu o intrebare .Am si eu o intrebare am un card viza electron dar are pe el doar bani romanesti(lei) pot sa cumpar silkuri de pe pagina(www.silkroadonline.net) daca nu spunetim ce sa fac ( am sa incer toate solutile)

respect all :tiphat:

Posted

... dar sa trec la chestiuni serioase ... cum am tot jucat cu premium, nu am remarcat daca s-a schimbat cumva mesajul "cannot connect due to server trafic" in "server is full.please try again later" :gun:

cu update-urile astea asa zice acum ? mi s-o fi terminat premium-ul ? :comp2:

cred ca da, dar daca tot sunt aici intreb si eu :error:

RESPECT :tiphat:

...da,de obicei cand cand apare asa ceva inseamna ca ti s-a terminat ticketul dar au fost cazuri cand eram cu ticketul on si tot mi-a aparut chestia asta cu serverul full, asa ca da-i in continuare, daca iti apare si a doua oara inseamna ca...alti bani alta distractie :P

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

pacat ca nu am aflat eu inaintea lui :). era ceva prin cave..... oricum aia cu cainii mai multi la un singur user a fost inca din prima zi de cand s-a bagat pet la npc :)

Posted

asa l-am gasit asa il pun...va desc.

"go to the donwhang cave...go right...then go right again untill you find a big rock vlocking the way...go sit next to it and then summon your wolf... the next seconds you should be disconnected.... relog... you will see your wolf in your inventory as "active" but the client doesnt..so...summon your second wolf..then teleport using a scroll or just teleport outside the cave..

NOTICE: you'll need lvl 50 in order to enter the cave.."

Posted

bad news pentru cei care au caractere chineze :

O parte dintr-un interviu cu morningdrew :

Q:- Can you give us a hint of the final level cap and will the mastery levels remain at 300?

A. Unfortunately we cannot reveal the final level cap, but I can tell you that mastery levels will remain at 300.

Guest sx_stt
Posted

Q:- Can you give us a hint of the final level cap and will the mastery levels remain at 300?

A. Unfortunately we cannot reveal the final level cap, but I can tell you that mastery levels will remain at 300.

it sucks,bine ca sunt noob si inca nu am ales ceva clar de care sa ma tin :D , deci european clar , parerea mea ca e si mai bun :D

Posted

it sucks,bine ca sunt noob si inca nu am ales ceva clar de care sa ma tin :D , deci european clar , parerea mea ca e si mai bun :D

=))=))=)) nu ma face sa rad...vorbim de joymax niciodata un caracter nu va fi mai bun 4ever pt ca ei tre sa faca bani...@cap 120 o sa se bage arabii...care probabil o sa fie si mai avantajosi si na lumea o sa vrea arab...char nou ticket sp premium plus etc si iar fac ei bani.

Posted

e clar ca toate caracterele chinezesti care se bazeaza pe arma vor avea un mare dezavantaj ... bine ca m-am gandit de la inceput la acest aspect si mi-am facut full nuker ... asa imi va fi mai usor sa aleg cele doua masterii finale... fire si lightning, evident :-? ...pacat doar ca oricum nu va face fata la un caracter euro bine dezvoltat, micul meu chinez avand din start handicapul renuntarii la skill-uri necesare

Posted

e clar ca toate caracterele chinezesti care se bazeaza pe arma vor avea un mare dezavantaj ... bine ca m-am gandit de la inceput la acest aspect si mi-am facut full nuker ... asa imi va fi mai usor sa aleg cele doua masterii finale... fire si lightning, evident :-? ...pacat doar ca oricum nu va face fata la un caracter euro bine dezvoltat, micul meu chinez avand din start handicapul renuntarii la skill-uri necesare

Nu e chair evident....daca nu ai skilu de la arma e mai bine sa-ti faci light/cold....cold pt snow..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...