LiehJen Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 SalutareAici ai dreptate. Exista si level 90, cativa de 70-80, majoritatea de 40-60 si puradeii care sunt in crestere.Ei, ma pot lauda ca si EU sunt un "puradel in crestere" :) ( no ofence ).Bafta tuturorOffence?, nici nu e vorba , iar expresia "puradei in crestere" se datoreaza faptului ca , exact ca si puradeii, sunt multi care au lvl mic si sunt in crestere, dar acestia in comparatie cu cei de lv mare, renunta usor la joc sau la caracter si din motivul ca e destul de greu de la un anumit lv se apuca pe alt server cu un caracter nou, sper ca ai intelesbafta all
atentat Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Intrebare...daca sti useru de la un cont si secret answer poti afla parola si mailu(si sa schimbi pe mailul tua dupa)...
aionys Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Trane u esti wizzard cleric poti sa dai si u cateva sfaturi pentru gameplay?cum faci lvl cel mai repede?in general sfaturi orice ar fi de folos ! pentru ca in curand imi termin powerfarmul la ongs si ma apuc sa joc de mana ! :D!
Birchoff Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Intrebare...daca sti useru de la un cont si secret answer poti afla parola si mailu(si sa schimbi pe mailul tua dupa)...nu-mi place cum gandesti ... :-? dupa ce vinzi char-ele, vrei sa le recuperezi acum ? asta e scam my friend ... :blink:RESPECT :tiphat:
ciupilan Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 wa sa va zic faza tare in eventu de la 5:)) echipa adversa ne-a batut si ne tineau la noi in camera am apucat sa fug si am murit prin tunel si in evhipa adversa era un prieten de-al meu care mi-a dat res si mo bagat in partiu lor si culmea coincidentei el era master si am inceput sa ma plimb printre echipa adersa si fraierii se mirau de ce nu pot da in mine ... la vro 2 minute u prost sio dat seama k is in party la ei:)))))))si o iesit din pt si o dat in mine:)))))) no sa fi vazut erau roata in juru meu si nu ma puteau ainge:))
atentat Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 nu-mi place cum gandesti ... :-? dupa ce vinzi char-ele, vrei sa le recuperezi acum ? asta e scam my friend ... :blink:RESPECT :tiphat:my friend....i do not scam...am vandut charu de pe hera cu 3 jum.Cel de pe xian nu l-am vandut ca am fost scamat de un roman in care aveam incredere.....are id-ul de mes alex_cotoban si nr de tel 0755965825...in caz de vreti sa-i ziceti ceva de dulce(sta in iasi)..Vroiam ajutor sa recuperez contul....Rog pe cei de pe xian ca atunci cand il vad on pe AtentatDrak sa-i spune niste lucruri legate de mama lui pe care le stie sau nu...
SimplySimple Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Trane u esti wizzard cleric poti sa dai si u cateva sfaturi pentru gameplay?cum faci lvl cel mai repede?in general sfaturi orice ar fi de folos ! pentru ca in curand imi termin powerfarmul la ongs si ma apuc sa joc de mana ! :D!poi cate sp farmezi mai? stai la ongs si farmeaza ca lumea sa ai ca dupaia o sa te bucuri ca ai toate skills la zi pana la lv xx.btw my current stats:http://imageshack.us{motivu pt care nu le dau resize e pt ca am buton de upload in bara la firefox si nu ma mai obosesc sa deschid tab nou...asta pt desteptii care nu au ce face decat sa comenteze}Bafta tuturor.
aionys Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 grr nu farmez prea mult ! btw misto build 2h cleric am vazut astazi in fata dw facea ravagi a omorat pe rand bow 85+,s/s 85+,wizz/cleric 90 si urma faca pvp cu un rogue/cleric lvl 90 !
Trane Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Trane u esti wizzard cleric poti sa dai si u cateva sfaturi pentru gameplay?cum faci lvl cel mai repede?in general sfaturi orice ar fi de folos ! pentru ca in curand imi termin powerfarmul la ongs si ma apuc sa joc de mana ! :D!hmm greu sa dau sfaturi intreaba si o sa-ti raspund :tiphat:
aionys Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 cum stai la pvp impotriva la 2h?:D! cam cat ai de farmat?:D !cate elemente ai ales?:D
Trane Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 cum stai la pvp impotriva la 2h?:D! cam cat ai de farmat?:D !cate elemente ai ales?:D1. Folosesc charged squall cand warrior-ul isi incepe daredevil si dupa aia e mancat 2.mult tare vreo 1 m3.max skills
Birchoff Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 my friend....i do not scam...am vandut charu de pe hera cu 3 jum.Cel de pe xian nu l-am vandut ca am fost scamat de un roman in care aveam incredere.....are id-ul de mes alex_cotoban si nr de tel 0755965825...in caz de vreti sa-i ziceti ceva de dulce(sta in iasi).. Vroiam ajutor sa recuperez contul....Rog pe cei de pe xian ca atunci cand il vad on pe AtentatDrak sa-i spune niste lucruri legate de mama lui pe care le stie sau nu... pai comentariul fusese facut in urma exuberantei tale ca ai vandut deja cele doua caractere ... si e logic sa ma intreb ce-ti mai trebuie datele conturilor daca le-ai vandut deja acum ai venit cu alta varianta :whistle: oricum, totul e bine cand se termina cu bine :cool2: ... dar sa trec la chestiuni serioase ... cum am tot jucat cu premium, nu am remarcat daca s-a schimbat cumva mesajul "cannot connect due to server trafic" in "server is full.please try again later" cu update-urile astea asa zice acum ? mi s-o fi terminat premium-ul ? cred ca da, dar daca tot sunt aici intreb si eu :error: Uf, si era sa uit ce-i mai important ... din plictis cand vad ce low-rate-drop e la level 90, mi-am facut un 2h ... deocamdata doar 2h ... doar asa sa vad si eu cum e cu euro-chars ... ce sa-i pun ca a doua masterie ? vad pareri de warlock sau cleric ... scuzati intrebarea de noob in caractere europene :dontknow: ... daca aleg una din astea doua va trebui sa fac switch de itemi pe el de fiecare data cand folosesc un buff si dupa aia sa trec iara pe itemii de warrior sau cum ? :whistle: RESPECT :tiphat:
tene Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 bah voi aveti delay 1-2 secunde in joc cand va miscati cand da-ti sa mearga erou undeva merge dupa un anumit timp ? nush ce kkt are de la ce o fi
Guest Xspeed Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 poi cate sp farmezi mai? stai la ongs si farmeaza ca lumea sa ai ca dupaia o sa te bucuri ca ai toate skills la zi pana la lv xx.btw my current stats:http://imageshack.us{motivu pt care nu le dau resize e pt ca am buton de upload in bara la firefox si nu ma mai obosesc sa deschid tab nou...asta pt desteptii care nu au ce face decat sa comenteze}Bafta tuturor.lol, the chat is so....not rare
Guest andistoica Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Offence?, nici nu e vorba , iar expresia "puradei in crestere" se datoreaza faptului ca , exact ca si puradeii, sunt multi care au lvl mic si sunt in crestere, dar acestia in comparatie cu cei de lv mare, renunta usor la joc sau la caracter si din motivul ca e destul de greu de la un anumit lv se apuca pe alt server cu un caracter nou, sper ca ai intelesbafta allSalutare din nouAtunci sper sa scap cat mai repede din grupa "puradeilor" si sa ma incadrez in cea numita "majoritatea de 40-60". :D Apropo, ne spui si noua cine esti in joc, ce nume are caracterul tau ???Bafta tuturor
Uscat Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 grr nu farmez prea mult ! btw misto build 2h cleric am vazut astazi in fata dw facea ravagi a omorat pe rand bow 85+,s/s 85+,wizz/cleric 90 si urma faca pvp cu un rogue/cleric lvl 90 ! ma mai bn farmezi la ongi 700-800k sp ca dupa aceea sa merge cu gap 0 cu toate skillz max ...nu te mai chinui cu farming pe la lv 60 80 drq :D
ciupilan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Salutare din nouAtunci sper sa scap cat mai repede din grupa "puradeilor" si sa ma incadrez in cea numita "majoritatea de 40-60". :D Apropo, ne spui si noua cine esti in joc, ce nume are caracterul tau ???Bafta tuturorsalut stefane de ce ai plecat mah de pe hercules????? eu sunt Grois dk ma mai sti:D
SimplySimple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 pai comentariul fusese facut in urma exuberantei tale ca ai vandut deja cele doua caractere ... si e logic sa ma intreb ce-ti mai trebuie datele conturilor daca le-ai vandut deja acum ai venit cu alta varianta :whistle: oricum, totul e bine cand se termina cu bine ... dar sa trec la chestiuni serioase ... cum am tot jucat cu premium, nu am remarcat daca s-a schimbat cumva mesajul "cannot connect due to server trafic" in "server is full.please try again later" cu update-urile astea asa zice acum ? mi s-o fi terminat premium-ul ? cred ca da, dar daca tot sunt aici intreb si eu Uf, si era sa uit ce-i mai important ... din plictis cand vad ce low-rate-drop e la level 90, mi-am facut un 2h ... deocamdata doar 2h ... doar asa sa vad si eu cum e cu euro-chars ... ce sa-i pun ca a doua masterie ? vad pareri de warlock sau cleric ... scuzati intrebarea de noob in caractere europene ... daca aleg una din astea doua va trebui sa fac switch de itemi pe el de fiecare data cand folosesc un buff si dupa aia sa trec iara pe itemii de warrior sau cum ? RESPECT :tiphat: da trebuie sa schimbi arma cand dai buffele(cleric) respectiv debuffele(warlock) oricum nu e mare chestie:P (ps-whats with everybody making a warrior 2h o.O) lol, the chat is so....not rare cand dai quote plz taie imaginea ;) ca umplem pagina din 4 posturi:) ma mai bn farmezi la ongi 700-800k sp ca dupa aceea sa merge cu gap 0 cu toate skillz max ...nu te mai chinui cu farming pe la lv 60 80 drq :D dragut sfat...dar sa stii k farmand 700-800k sp esti full farm 90 hehehe...400k sp cere warrioru meu + nush cat clericu ca nu am calc ...ajung spre 800-900k sp...intre lv 23-90 gap 0 strangeti aprox 222k sp:)
atentat Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 salut stefane de ce ai plecat mah de pe hercules????? eu sunt Grois dk ma mai sti:DCa fapt divers m-am apucat si eu pe hercules si vreau sa ma tin :D...nikul meu este xXAtentatXx..poate ma ajutati si pe mine cu ceva gold sau powerfarm la ong :)..am lvl 18 cu gap 8 :P
Uscat Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 am luat disconect ji akma imi zice ca e insp ce drq sa fac? X( ca doar insp nu e --_--
atentat Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 am luat disconect ji akma imi zice ca e insp ce drq sa fac? X( ca doar insp nu e --_--mamaaaaaaaa cati banati aveti in guild :blink:
Guest andistoica Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 salut stefane de ce ai plecat mah de pe hercules????? eu sunt Grois dk ma mai sti:DSalutare GroisTe tin minte, cum sa nu.Am plecat de pe Hercules, de "suparare " :( . Era primul meu caracter, si dupa munca multa (manual), am fost banat. Am folosit clientul no-dc. Imi pare rau ca ajunsesem la level 43 si s-a dus totul pe apa sambetei.Dar e vina mea, asa ca "mea culpa".Acum am gasit alti oameni de treaba, cu sfaturi pertinente, si fara interese ascunse. Mai rau este ca nu am atata timp cat as vrea eu pentru Silk.Bafta tuturor
Cipi_Cipi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 lolz,chair aveti multi banati in guild....ceva nu e bine...luati-va si voi macar 50 silk pe luna ma baieti....
BijuuMode Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 am luat disconect ji akma imi zice ca e insp ce drq sa fac? X( ca doar insp nu e --_--intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etcDeschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com