Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Pe xian fortresu il are wzzup....

Raspund eu la intrebare in numele lor....nu castigi nimik....toti bani ii ia guilda(gm) care a castigat fortresu...daca el vrea sa dea gold si celorlalti, da..daca nu... se risca sa ramana fara uniune.

Pe xian guilda wazzap a dat mereu bani guildei dracula...

In afara de bani, ai si alte beneficii cum ar fi accesu in fortareata de unde iti poti cumpara ciocan care repara :P

de mentionat ca beneficiem de transports de fortress cum ar behemut si la alalalt numai stiu numele:))acces in fortress in afara zilei cand e waru are toata lumea acces chiar daca e poarta inchisa...se telep:D

oricum salam ca tot e vb de fw...da am fost la war numai dau pm ca numai intru azi.

Posted

tentant tentant ! Al dreaq de tentant dar is in uniunea asta de cand aveam 3 romani in guilda:(( ! dar nu vrea union masteru sa merem la fw pana nu face el 90:( ! am ocazia sa ma duc in unionu care are fortresu dar cred ca raman fidel acestei uniuni !

Posted

am si eu o intrebare... de unde se cumpara ciocanele acelea cu care spargi poarta de la fortres.. banuiesc k din afara fortaretei k altfel nu ar avea de unde k doar sunt folosite pt a intra in ea deci nu poti intra sa cumperi apoi sa iesi si sa spargi poarta:D

Posted

Copile sti ratat e un joc cum l-a facut pe aal d 71 si sau cat avea il mai face inca odata dak nu are viata personala nu mai. Bahhh mai dezlipiti-va in plm d calculatoru asta k va distruge vietile iesiti in lume ai 17 ani si ink nu sti pe c strada locuiesti sau care e cea mai apropiata alimentara. Fa-ti o prietena iesi la plimbare nu mai sta la calculator sobolan d bibloteca auzi o duc bn cu scoala vai da beu in locu tau mi-as pune carnetu d note in rama. Sfatul meu nu le luati copiilor vostri calculatoare d mici ca uite cum ajung la 17 ani ai avatar cu desene animate mai cunsoc cazuri dastea !!!!

...altul care a dormit naspa noaptea trecuta...uite ca eu mi-am luat primul PC la 26 de ani si acum am 38 si tot joc jocuri pe net,care e problema?ca am dat in mintea copiilor?...am un amic in Canada care are 54 de ani e si bunic pt informarea ta si joaca si SRo si WOW si a jucat inainte EVEOnline vreo 5 ani...sau si el are o prb la mansarda...las-o frate incolo de treaba...dupa cum a zis cineva mai inainte,fiecare joaca cat vrea si cat poate in nici un caz tu si nici eu si nici altcineva nu o reuseasca sa faca pe cineva cel putin de pe acest forum sa nu mai joace nush ce joc pe net pt ca "dauneaza grav sanatatii..."asta este cu asta defilam...am fost si eu addicted la greu de MU si de SRo si uite ca mi-am revenit...acum sunt la dracu in praznic si am viata sociala, am serviciu si din cand in cand mai joc si SRO sau altceva...cine e in stare bvo lui cine nu e prb lui nu a noastra...opinia publica de mult nu mai face fata "cerintelor" in pshihologia umana, nici in Romania, nici in alta parte.

RESPEC"ALL :tiphat:

P.S.(jj)ciupilan ai incercat la Ferometal?:P

Guest W0lfy
Posted

da mai sunt cativa, o guilda pe care eu o cunosc este SoulBrothers cu cei pe care ti i-am reamintit si nu numai, avem si lv 90, cativa de 70-80, majoritatea de 40-60 si puradeii care sunt in crestere, :D

nu incerc sa va recrutez ci otar sa va fac o imagine a unei guilde de lv 5 cu 44 de caractere active si pt restul locurilor cei doritori pot as se alature noua oricand , vor fi bine primiti,

bafta all

In afara de SoulBrothers mai sunt DarkKnights care sunt in uniune cu mine..eu sunt din M3T4L_G34R..ma gandeam k mai sunt risipiti ^^

Posted

...altul care a dormit naspa noaptea trecuta...uite ca eu mi-am luat primul PC la 26 de ani si acum am 38 si tot joc jocuri pe net,care e problema?ca am dat in mintea copiilor?...am un amic in Canada care are 54 de ani e si bunic pt informarea ta si joaca si SRo si WOW si a jucat inainte EVEOnline vreo 5 ani...sau si el are o prb la mansarda...las-o frate incolo de treaba...dupa cum a zis cineva mai inainte,fiecare joaca cat vrea si cat poate in nici un caz tu si nici eu si nici altcineva nu o reuseasca sa faca pe cineva cel putin de pe acest forum sa nu mai joace nush ce joc pe net pt ca "dauneaza grav sanatatii..."asta este cu asta defilam...am fost si eu addicted la greu de MU si de SRo si uite ca mi-am revenit...acum sunt la dracu in praznic si am viata sociala, am serviciu si din cand in cand mai joc si SRO sau altceva...cine e in stare bvo lui cine nu e prb lui nu a noastra...opinia publica de mult nu mai face fata "cerintelor" in pshihologia umana, nici in Romania, nici in alta parte.

RESPEC"ALL :tiphat:

P.S.(jj)ciupilan ai incercat la Ferometal?:P

unde??? sry unde se afla k nu am auzit de el:))sry is cam paralel cu FW nam fost niciodata

Guest Xspeed
Posted

tu nu vezi ca max cap acolo este 110? au deg 10..la noi abea sa bagat 9deg si u mai intrebi daca isro nu are updatul asta..OMG think a litle bit

tu nu vezi ca vezi gresit?

au cap 100, si daca tu vezi pe situ de la cSRO unde tu sigur nu vezi nimic pt ca nu intelegi chineza atunci o sa vezi dc nici eu nu stiu ca e vre-o legatura intre lvl cap si dg...OMG think a little bit

Posted

salut all , sunt nou pe aci (linkmania) va citesc mesazele de mult timp dar eram cam nab si nu stiam sa ma inregistrez ,imi place mult sro dar am o singura probleme cu acest joc ROMANI joc pe xian nu am lvl mare pt ca nu am timpu si nici bani necesari sa invstesc intr-un asemenea joc (i get baned all the time on lvl 34 :angry1: )deci motivu pt care postez si eu este ca parca am trebui sa fim putin mai uniti mai intelegatori uni cu alti nu sa ne AJUTAM MAI MULT toti ii critkam pe turki dar.... ei se ajuta unu pe altu nu gluma.

RESPECT ALL!! :beer:

Posted

tu nu vezi ca max cap acolo este 110? au deg 10..la noi abea sa bagat 9deg si u mai intrebi daca isro nu are updatul asta..OMG think a litle bit

filmuletele sunt de pe kSro

e Ch'ins Tomb -> max unique e Medusa 107 chiar daca cap lvl e 100

si al doilea e Roc care e un fel de event

au iteme de 10d ... se zvoneste hmm cap raise in curand nu stiu daca e adevarat dar am citit diferite forumuri.. + o alta fortareata

dar banuiesc ca o sa aiba parte de update pentru ei sunt inaintea noastra.

Posted

salut all , sunt nou pe aci (linkmania) va citesc mesazele de mult timp dar eram cam nab si nu stiam sa ma inregistrez ,imi place mult sro dar am o singura probleme cu acest joc ROMANI joc pe xian nu am lvl mare pt ca nu am timpu si nici bani necesari sa invstesc intr-un asemenea joc (i get baned all the time on lvl 34 :angry1: )deci motivu pt care postez si eu este ca parca am trebui sa fim putin mai uniti mai intelegatori uni cu alti nu sa ne AJUTAM MAI MULT toti ii critkam pe turki dar.... ei se ajuta unu pe altu nu gluma.

RESPECT ALL!! :beer:

si ce sugerezi sa facem :)

:tiphat:

Posted

filmuletele sunt de pe kSro

e Ch'ins Tomb -> max unique e Medusa 107 chiar daca cap lvl e 100

si al doilea e Roc care e un fel de event

au iteme de 10d ... se zvoneste hmm cap raise in curand nu stiu daca e adevarat dar am citit diferite forumuri.. + o alta fortareata

dar banuiesc ca o sa aiba parte de update pentru ei sunt inaintea noastra.

medusa eu stiam ca e lv 105...si despre rok tin minte ca citisem parca pe site la ecsro ca erau 2...

unu de lv 105 unique si unu de lv 107 spawnat ca un fel de event.

Posted

am si eu o intrebare....

Am mai facut eu powerfarm la Ongs,pe caracterul trecut.... Dar numai 500 k sp si aveam doar un gold premium amarat si nici macar nu puteam face powerfarm non-stop.

Cam cat credeti ca imi ia sa farmez 1 mil SP,cu gold premium si SP ticket, 24/7 ?

Posted

medusa eu stiam ca e lv 105...si despre rok tin minte ca citisem parca pe site la ecsro ca erau 2...

Medusa e sigur 105...in legatura cu cel de 107 nu am auzit.. :P

Posted

din cate stiu eu rock e mob de event nu o sa se bage pe isro asa am auzit de la mai ulti playeri

Guest andistoica
Posted

da mai sunt cativa, o guilda pe care eu o cunosc este SoulBrothers cu cei pe care ti i-am reamintit si nu numai, avem si lv 90, cativa de 70-80, majoritatea de 40-60 si puradeii care sunt in crestere, :D

nu incerc sa va recrutez ci otar sa va fac o imagine a unei guilde de lv 5 cu 44 de caractere active si pt restul locurilor cei doritori pot as se alature noua oricand , vor fi bine primiti,

bafta all

Salutare

Aici ai dreptate. Exista si level 90, cativa de 70-80, majoritatea de 40-60 si puradeii care sunt in crestere.

Ei, ma pot lauda ca si EU sunt un "puradel in crestere" :) ( no ofence ).

Bafta tuturor

Posted

si ce sugerezi sa facem :)

:tiphat:

sincer nu avem ce sa facem asa suntem noi romani (ficare pt el) nu e un lucru rau dar eu nu pot sa-l suport :banghead:

:tiphat: respect all

Posted

nu mai joc ecsro ... e ridicol sa incerci sa te conectezi. si pe isro macar stii ca peste un an mai gasesti caracterul tot aici.

in rest ecsro e mai amuzant :)

Posted

Zuhahaha...am vandut 2 conturi pana acuma...ma simt liber deja :)....unu de 72 pe hera(nuker s/s) cu 3 mil jumate,iar altu de 54 nuer spear pe xian cu 1 milion :),,nush pe ce srv sa ma apuc acuma :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...